onsdag, august 11, 2010

En liten redegjørelse

Jeg trakk meg for et par dager siden frivillig etter en liten konflikt på Litteraturbloggen;  et sted som jeg trodde hadde ambisjoner om å utvikle seg til Norges beste og mest interessante nettsted for litteratur, og hvor jeg selv hadde visjoner om å kunne bidra til bloggens utvikling...men der ble jeg sannelig snytt og mistet noen fine illusjoner gitt hahahaha.

Jaja men like greit at sannheten kom på bordet på et såpass tidlig stadium slik at jeg slapp å waste mere time there...det var min egen skyld at jeg gikk på limpinnen, jeg burde naturligvis tatt alvorlig Sørensens egne utlegninger og planer for bloggen; at den kun skal være en liten personlig lekeplass for ham der han kan leke barnehagebestyrer og etter behag og dagsform og øyeblikkets humør utdele ris og ros til barna og de andre barnehagearbeiderne, som det tilkommer ham.

DERFOR ønsker han ikke for mye aktivitet der ( for det ville jo innebære at han ikke fikk lest hvert eneste innlegg og kommentar, og dermed mistet kontrollen)...og derfor vil han ikke for mange deltakere heller. Dette har han selv meddelt meg.

Og dermed er det naturligvis kul umulig for den bloggen å utvikle seg fra det stadiet den befinner seg på i dag.

Sørensen har nå fått hva som bekommer ham etter at han så skamløst, illojalt og forrædersk (etter alt jeg har gjort for ham, etter alle de belastninger og påkjenninger jeg har blitt utsatt for etter å ha forsvart hans linje eller ham personlig når han ble angrepet, og etter all den sterke kritikken og angrepene på min moral og karakter etc. som dette har kostet meg personlig. Og så har HAN nerver til å kalle meg troløs og illojal???!!! Hahaha sannelig er verden gal, men det visste jeg jo fra før) falt meg i ryggen og tok Snys parti mot meg da jeg kritiserte den mislykkede og uinteressante ''anmeldelsen'' hennes.

Og det er en sann fryd å se at han allerede har fått som fortjent...rottene er tilbake og kastet seg inn i dansen på bordet i selvsamme øyeblikk som katten forsvant...Sirenia er nå i full sving igjen med sine psykologiske nidportretter og generøse utdeling av psykopat-og narsissistdiagnoser på gud og hvermann...til alle som er uenige i vrøvlet hennes...og onelinerkeiseren har suddenly som ved et guds mirakel stått opp fra de døde og har allerede fullstendig rent ned kommentarfeltene med titalls innlegg etter bare et døgn hahahahahaha!!!!!!


Jeg skal aldri mere blogge i samme blogg som Sny, Sirenia, Fauske og lignende folk, (som f.eks. denne pretensiøse wannabe-duden som tidligere la ut tekster som Sørensen bifalt så høyt, uten at jeg forsto grunnen til at han priste disse pisskjedelige juksebetraktningene som liksom skulle gå for å være litteratur, og hvis opphavsmann nettopp takket for de verdifulle tjenestene Sørensen har gitt ham ved å slenge ut den verste og mest tarvelige og nederdrektige sladder og nedvurderinger om LB og folkene der, i en slags samtale han har hatt med Hagen og Mickeline i en annen blogg...)

...ikke fordi de nevnte individer er dårlige mennesker, tvert imot er de helt sikkert langt bedre enn meg på de fleste områder...men de holder ikke mål litterært...de er etter min oppfatning ORDINÆRE...middelmådige...de produserer ingenting som jeg lærer av eller overrasker eller fryder meg over..og grunnen til dette tror jeg er at deres egentlige motiver for å skrive er å fremheve seg selv og få anerkjennelse...de er rosjunkies...som så mange mennesker er...ja jeg er jo naturligvis ikke helt fri for dette jeg heller..alle liker vi jo å få høre at vi ikke er totalt bortreist liksom...

Men disse bloggerne hører ikke hjemme i en seriøs litteraturblogg som har ambisjoner om å holde en viss kvalitet- så enkelt er det..og jeg orker derfor ikke delta i en blogg der nivået er såpass lavt at disse bloggerne finner det naturlig å legge ut innlegg...


Så kos deg Sørensen...ditt valg var åpenbart klokt og fornuftig ...og det som kommer til å skje i fremtiden er VEL fortjent ...gratulerer og well done hahaha!!!

156 kommentarer:

  1. ''Men så tar jeg en titt i speilet, og fryder meg over hva jeg ser, slik alle narsissister gjør, og skal gjøre, og kaster et blikk over skulderen på min nakne, nydelige og veldreide asiatiske venninne på 19 år, Monelyn, som ligger i senga bak meg og kroer seg og maler og smiler med perfekte, hvite tenner i et perfekt, sexy ansikt innrammet av mørkt og vakkert skulderlangt hår som klippet ut av en tv-reklame for Sunsilk, og så innser jeg det åpenbare, det som for noen øyeblikk siden lå skjult i en grå tåke av selvmedlidende tårer:

    Dette er nordmenn, Roar, de er misunnelige, hatefulle og arrogante av natur, har du glemt dette, glemt hvorfor du flyktet, bær over med dem, de lever i en kald steinrøys, hva faen annet kan du vente av sånne folk, mange av dem har ikke sett sola på flere år, aldri opplevd kjærlighet, eller god sex, de er forhutlede, trangsynte individer som leter etter feil hos andre, venter på at de skal blamere seg, så de kan slå til, sende en kort og dødelig skuddsalve fra den trygge skyttergrava si, tilgi dem, Roar, de vet ikke lenger hva godhet er, de tror alle andre må være som de selv er, snikete, upålitelige, feite og løgnaktige, har du glemt hvordan du selv var før du ble fattig, før du kom hit til Østen og oppdaget livets mer meningsfulle sider, da var du også sånn, en mistroisk, kald, kynisk og arrogant jævel, glem ikke dette, dette er dine røtter, Roar, sånn som de er var du også en gang!

    Og så hører jeg en dempet, hes stemme fra senga bak meg:

    Are you still busy, honey? I’m so lonely here… it’s so cold…

    For a while, baby.

    Okay, do you want me to massage your neck, honey? You look so tired.

    Yes, that would be nice, baby.

    Massasjen er i gang. Avbrutt av hete kyss og klemmer.

    Who is that man? (Monelyn peker på et bilde av Jan Hagen på dataskjermen.)

    Oh, that’s a man who thinks it’s wrong for the two of us to be together, wrong for us to love each other.

    Really, why, is he sick or something? (Tankefullt) He looks sick.

    Yes, he is very sick.

    Can’t somebody help him?

    No, in Norway people like him are considered normal.

    Really?

    Yes, baby.

    He doesn’t look normal…

    No, he sure doesn’t.

    You don’t look like that, honey. You look good, you are very handsome.

    Yes, I know, but that’s how they look in Norway.

    Oh, really, I don’t want to go there, honey.

    I understand, baby.''

    Hahahaha kostelig...helt storartet...og så tatt på kornet som det er mulig.

    Selv betrakter jeg nordmenn flest som en slags livsretarder, som mangelfullt sjelsutviklede autister...som totale amatører og dilettanter i livkunst, den viktigste av alle kunstarter... først etter at jeg kom til Asia forsto jeg hvilke sørgelige og uhelbredelige idioter nordmenn er...og ENDELIG forsto jeg at det ikke er MEG det er noe galt med!
    I mange år hadde jeg gått rundt med angst og depresjon og følt meg som et utskudd og en taper og vært overbevist om at jeg var et mislykket menneske som ikke var verdig annet enn forakt og hån...og så kommer jeg til en annen kultur, en langt mer utviklet og human kultur med en helt overlegen innsikt i og forståelse av det menneskelige, av hva det vil si å eksistere som menneske, som et dødelig vesen i et univers som aldri kan forklares...og at livet derfor aldri kan betraktes som noe hverdagslig og bli tatt for gitt...med mindre du er en idiot eller er oppvokst i Norge...og oppdager at det er de køddene i Norge som gjorde mitt liv til et helvete som er de virkelige tullingene...hahaha!
    Men ennå er det dog ikke kommet riktig så langt at en slik inntørket og grå gammel gnom som Jan Hagen har greid å oppkaste seg til talsmann og ideal for dette folkeferdet...skjønt han har tusenvis av meningsfeller som knuger ned og knuser alle tegn til livskraft og livsglede i hverdagen overalt i Norge...disse stygge trollene får mere og mere makt dessverre...

    SvarSlett
  2. ''LB skal være en SOSIAL BLOGG – også! Da er det totalt meningsløst og IDIOTISK å trekke fram mangel på dybde når det er dybde i TONNEVIS – med andre ting innimellom.

    Det er dette jeg synes er så grassat dumt. Selv Poe er så dum som dette. Alt kan ikke ha samme skyhøye kvalitet. Det SKAL være litt rølp, krangling og en del useriøse diskusjoner! Det er MENINGEN at det skal være det. Dette er ikke noe vi prøver å UNNGÅ.

    Helt ufattelig at så få anno 2010 ennå ikke har skjønt hva en multiblogg som dette virkelig er. Den er IKKE utelukkende et seriøst litteratursted. Dette er ikke et tidsskrift. Ikke en avis. Den er mye MER enn det. LB er en sosial, litterær møteplass for skribenter og forfattere. Og da kan man ikke dømme den som om bloggen prøver å være noe helt annet!

    Jeg blir syk av å høre dette “mangel på seriøsitet”-skvaldret til visse individer. Bloggen kan ikke være BARE seriøs hele tiden!''

    Enig i alt dette!

    Da jeg regjerte over noen grupper i Nettby var det bare EN eneste lov som gjaldt...at alle innlegg som kunne karakteriseres som kjedelige ble slettet...ellers var det lov å skrive hva faen som helst...inkludert den verste hets,hån og latterliggjøring av meg.Og målet var å gjøre gruppen full av fest, fart og moro...SAMTIDIG som det som ble lagt inn der hadde en viss kulturell substans...

    Dette er grunnen til at jeg har slettet meg fra LB...jeg gidder faen ikke skrive i en blogg der slikt kjedelig spyttslikkeri, smiger og PISS som den ''anmeldelsen'' til Sny ligger og breier seg oppe på forsiden og attpåtil mottar masse komplimenter hahaha jeg ler meg skakk...jeg vil ikke assosieres med slikt søppel og jeg klarer ikke ignorere det heller..en blogg er som en organisme, og det er vanskelig å unngå å se hele denne organismen under ett...slike innlegg svekker organismen og stjeler blod fra den...og bloggere som Sny, Sirenia og Fauske tilfører intet av verdi, men er som vampyrer som suger livskraften ut av bloggen mens de soler seg i glansen av den...

    Men det er uten meg...

    SvarSlett
  3. Og hvis noen av dere i LB leser dette, kan dere hilse en viss Arthur at han gjør helt rett i å være glad for at jeg ikke er der mere...slik at jeg slipper å ta all oppmerksomheten fra en slik kjedelig liten nobody som ham...

    SvarSlett
  4. Et lite hint i all fortrolighet til Roar Sørensen!

    Jeg ser at denne selvsamme Arthur som uttrykker sin glede over at jeg har forsvunnet fra LB nå har kastet seg over Sirenia i et innlagg kalt Av med silkehanskene.

    Han benytter den gylne sjansen han nå har til å posisjonere seg overfor bloggens chief og store lys og veileder, Roar Sørensen, ved å slakte et offer som han vet Sørensen har langt opp i halsen...slik opparbeider han seg høyst tiltrengt goodwill hos samme Sørensen.

    Japp det er overhodet ingen tvil om hva som fogår her; han og hans kamerat P.E.Andersen ser nå sitt snitt til å fiske i rørt vann og erobre seg en større maktposisjon og innflytelse i bloggen.
    Dette er den eneste måten de kan klare det på også, ved å smiske med og logre for lederen og gjøre ham denne tjenesten ved å mobbe Sirenia ut av LB...for det de skriver er jo under enhver kritikk og har på ingen måte den kvalitet som fordres for å kunne være av interesse for en blogg med litterære ambisjoner...det er og blir pretensiøst wannabe-skvalder...kjedelig så det renner av det er det også...

    SvarSlett
  5. http://arthur.litteraturbloggen.com/2010/08/12/av-med-silkehanskene/

    her er innlegget..sjelden har man sett det mer brutalt og hensynsløst...

    SvarSlett
  6. ''Det har du fullstendig rett i – du har all respekt som blogger. Det er likevel, som Sørensen sier i en kommentar i går – her både du og jeg får oppmerksomhet. Forskjellen er at jeg fortjener det, og du gjør det ikke – det er fakta, Sirenia – det er ikke å heve meg over deg som person – men faen heller, det er sannheten.''

    Sannheten Arthur???

    Din høyst subjektive vurdering presenterer du som Sannheten?


    vel la meg presentere min sannhet da...jeg synes ikke du fortjener noen som helst oppmerkomhet...og Litteraturbloggen burde du ligge langt unna, dine manipulasjonstreknikker og motiver er nemlig forlengst gjennomskuet.

    Hadde jeg vært Sørensen skulle jeg lempa både deg og denne Andersen på nesa ut derfra...

    SvarSlett
  7. Kommentar under anmeldelsen av boken til Stian Landgaard:

    Stian: Jeg tenkte på denne “broren” til Christian.Han er vel egentlig alt Cristian er redd for å bli? Et slags undermenneske?''

    Right, der har du tatt poenget på kornet så og si...broren er nok livredd for å måtte flytte fra Tromsø og opp i den tarvelige Tromsdalen og dermed retardere til tromsdalsmenneske, en underart av homo sapiens i slekt med neanderthalsmennesket...

    SvarSlett
  8. ''Who is that man? (Monelyn peker på et bilde av Jan Hagen på dataskjermen.)

    Oh, that’s a man who thinks it’s wrong for the two of us to be together, wrong for us to love each other.

    Really, why, is he sick or something? (Tankefullt) He looks sick.

    Yes, he is very sick.

    Can’t somebody help him?

    No, in Norway people like him are considered normal.

    Really?

    Yes, baby.

    He doesn’t look normal…

    No, he sure doesn’t.''

    Jeg må bare kommentere dette en gang til...det er simpelthen ubetalelig..en uforlignelig morsom og tatt på kornet-klassiker allerede...dette må du ta med i en eller annen bok som typebeskrivelse av Nordmannen!

    SvarSlett
  9. ''Really, why is he sick or something? (Tankefullt) He looks sick.''

    hahahahaha jeg synes jeg ser for meg dama...liksom litt undrende og deltakende ...jeg ler meg ihjel...dette er det festligste du noensinne har skrevet!!!

    SvarSlett
  10. Ser det begynner å ta skikkelig av i LB nå...når blir det innhentet advokathjelp tro...nei ingen der har vel penger å kaste bort på sånt...så dere får nok ta oppgjøret i kommentarspaltene folkens hahahaha!!!

    Straks Poetrixx trekker seg ut av bloggen stormer rottene inn fra ene kanten og sjakalene inn fra andre...og så blir det et helvetes basketak hohohoho!

    Nå kan du angre din forbannede stut på at du var så helvetes teit at du ikke hadde vett til å velge riktig side i denne konflikten...åpenbart har de alle sammen vært så pissredde for meg, for at jeg skulle latterliggjøre dem og påvise idiotiet deres for resten av verden...at de holdt seg i skinnet så lenge jeg var der...men straks jeg takket for meg strømmet dritten opp til overflaten...og det stinker som faen...fy for noe illeluktende dritt de kaster over Sirenia da...FYSJ FAEN!

    SvarSlett
  11. Denne klanen som er bestevenner med Hagen må du se opp for Roar!

    Hvem vet hva de dudene pønsker på...hva i helvete har de egentlig der i bloggen å gjøre anyway??? Hvorfor pælmer du dem ikke bare nådeløst på trynet ut?

    De er ikke noe aktivum for bloggen, det føler jeg på meg...falske råtne jævler, kommer og stryker meg med hårene og forsikrer hvor helvetes fantastisk kar jeg er i kommentarspelten under innleggene mine...og innrømmer straks jeg har meldt meg ut at han er glad jeg dro.

    Hmm det er nesten så man får lyst å melde seg midlertidig inn igjen, bare for å konfrontere den karen og spørre hva i helvete han mente...

    SvarSlett
  12. Kjapt innom.
    Vesentlige deler av dette har stor sannhet...Poe, håper du syr sammen et konsentret og legger ut på LB...til ære for de modige gropies gutta og den vinglete æresbepreps løse Bordell-pappaen.

    SvarSlett
  13. Jeg tror fremdeles du er hakke galen Poe, men en utrolig dyktig skribent. Synd du trakk deg fra LB fordi jeg har glede av å lese dine tekster samtidig som jeg håpte å kunne lære litt av det...hvis jeg er opplæringsdyktig da.

    Barnehageonkelen som du kaller ham, er en av dine største beundrere Poe.
    Han kan ikke klare å gjøre alle til lags men han prøver så godt han kan.

    SvarSlett
  14. "... falt meg i ryggen og tok Snys parti mot meg da jeg kritiserte den mislykkede og uinteressante ''anmeldelsen'' hennes."

    Jeg tok ikke parti mot deg, jeg tok parti med bloggens regler! Så lenge Sny ikke brøt noen regler, kunne jeg ikke "ta parti med deg" her. Helt meningsløst urettferdig anklage.

    For øvrig er historien om Monelyn 99% sann (men hun er 17, ikke 19...) Jeg lever med andre ord litt farlig.

    Nå er Fauske, Sirenia og Arthur suspendert.

    Ha en god dag.

    (Merkelig, forresten, at du ikke vil blogge sammen med Fauske i LB, men her i din egen blogg åpner du dørene på vidt gap for ham - så lenge han pisser deg opp etter ryggen... Nå som han er totalt bloggløs, kan du vel regne med å få ham på besøk både titt og ofte. Du får ta deg pent av ham.)

    SvarSlett
  15. Vi diskuterer forresten nå kvalitetskrav på innlegg i skribentseksjonen. Ingen avgjørelse er tatt ennå. Vi risikerer nemlig at det blir så tungvint for folk å legge ut ting at ingen gidder eller våger.

    SvarSlett
  16. Her skal jeg forresten opplyse deg om noe du kan ta med deg på din videre ferd i livet:

    99,9 % av jordens intelligente mennesker ville ha betraktet det jeg gjorde under Snys innlegg på en helt annen måte enn du gjorde. Jeg visste godt at jeg, ved å følge reglene, risikerte å miste deg. Likevel ville jeg ikke være urettferdig overfor Sny. Jeg ville ikke at vårt vennskap, og det du hadde gjort for meg, skulle påvirke min beslutning om å beholde innlegget i skribentseksjonen.

    Det jeg gjorde, gjenspeilte integritet. Du ville at jeg skulle være en slu, sleip jævel, som skulle gi faen i reglene bare for å tekkes deg og din vilje. Jo, andre i bloggen ville sikkert ha gjort noe sånt - satt vennskap høyere enn rettferdighet.

    Men jeg gjorde det altså ikke. Og det lot du meg få betale for.

    Det føles faktisk ganske bittert.

    SvarSlett
  17. Og for slike handlinger må jeg høre meg selv omtalt som Fauske skriver ovenfor i din blogg:

    "... den vinglete æresbepreps løse Bordell-pappaen."

    SvarSlett
  18. joda roar, jeg følger med over alt. Æresløs har du vært. Takket være Poe nå, samt min formidling av hans omtale om LB og og forholdende...så reagerte du og ble litt mer fast i fisken. Det er bra. Selve foreløpig utesperrelsene av div. blogger, inkl meg ble da resultatet. Tror bloggen din bør omdøpes til Jo-jo bloggen....passer jo både med navn og vinglingen som foregår.

    Nå har jo LB vært alt fra ytringsfrihetens fane..ble nedlagt...så forfatteres arneplass og fellesskap. Så sprakk forholdet ditt til Poe...så gikk du bananas og alle bloggmedlemmer var idioter..ja endog noen ønsket du fysisk død over.
    Så kom du i går med en ny proklamasjon: Hovedgrunnen til at du opprettet LB var fordi du håper å bli millionær..samt at bloggeres bidrag skal hjelpe til med det.
    Smaker noget kvalmt hele denne variable grunnen til du driver LB...synd.,men godt med en endelig selvavsløring av motiver og div. div.

    Så mener du jeg er bloggløs..helt feil. Jeg har flere steder som jeg bidrar på, når jeg selv lyster..lar meg ikke kommandere til å inngi bidrag..som du forlanger på LB...årsakoppgir til hvorfor jeg svartlistes for tre måneder.

    Roar, for din egen del, ikke prøv å få folk til å bli dine tjenere i ditt innbilte verdensrike...let that be, så vilt alt gå mye bedre...tullet,tøyset og rotet har du alltid gjort...nå er du spinnvill.
    Synd er det, for du har en haug av gode skrive egenskaper og er en ivrig sjel på mange måter.

    Tror nok du må skylde kanskje mer deg selv enn andre for alt bråket du får på LB.

    Så får vi se da....om poe biter på dine LB handlinger foretatt i natt, sikkert en "bot og bedrings" aksjon for å please Poe tilbake i grinden din.

    Vel, time will show.

    SvarSlett
  19. La meg fortelle deg om hvorfor jeg unnlater å legge inn innlegg på LB.

    1: Man vet aldri om man blir kastet ut eller deletet.
    2: Jeg aksepterer ikke å bli herset med,nkekter å la meg innordne under ustabile herskere.

    3:Det er aldri godt å vite om du tilter helt og sletter LB, om alt ikke går etter dine stadig skiftene regler og voldsomme konsekvenser i tide og utide.

    4:Ros og ris til de forskjellige går mer på personlig sympati eller antipati vedr. de forskjellige bloggere.De rent tekstmessige kvaliteter og litterære kvalitet står ikke veloverveid på toppen av vurderings skjemaet.

    5: Totalt sett inngir ikke LB for tiden nevneverdig grunn til troverdighet eller respekt.

    Når det er sagt...ros for at du klarte å "catche" vedr. Arthur i LB sammenheng. Særs takk for det... fordi han feigt og motbydelig i flokk og følge med uskikkfolket der inne ga en jævlig slem og unyansert fordømmelse av Sirenia.

    Så det er håp i hengende makrellsnøre...go for it.

    SvarSlett
  20. Fauske, hovedproblemet med deg er at du aldri har vært interessert i litteratur. Derfor passer du ikke inn i en litteraturblogg. Du gjør det bare vondt for deg selv ved å være medlem på et sånt sted. Etter bare noen uker avslører du deg som en dilettant, noe som fører til at alle bare ler av deg, synes synd på deg og bærer over med deg.

    Hvorfor vil du deg selv så vondt?

    Kan du ikke heller finne en blogg for tidligere vaskemestere eller noe sånt? Eller et felt der du har litt kunnskaper og interesse?

    Et annet problem er denne evige bakbloggingen din og alle løgnene du sprer (noe som er en av grunnene til at du er suspendert), som den siste over her:

    "Hovedgrunnen til at du opprettet LB var fordi du håper å bli millionær..samt at bloggeres bidrag skal hjelpe til med det."

    Jeg har aldri skrevet noe slikt. LB vil aldri gjøre meg til millionær. Inntil i dag har jeg bare tapt penger på den, minst 100 000 kroner. Den vil aldri gi meg noen penger.

    Men akkurat som de fleste andre drømmer jeg om at forfatterskapet mitt skal hjelpe meg med det. Og for å utvikle meg som forfatter trenger jeg gode råd og verdifulle tilbakemeldinger. Derfor gir jeg andre veldig mange tilbakemeldinger - i håp om å få noen lærerike tilbake.

    Dette kan LB hjelpe meg med, og det er en av grunnene til at jeg har opprettet LB. De andre grunnene er kontakt med kolleger, lære av andres innlegg, interessante debatter og sosialt samvær med hyggelige, intelligente mennesker som deler mine interesser.

    I løpet av tre år har du aldri gitt meg eneste nyttig tilbakemelding, Fauske. Ikke én. Ingenting jeg har lært noe som helst av. Du vet og kan absolutt ingenting om litteratur. Jeg tror ikke engang du noensinne har lest en bok. Ikke én.

    Men du får kose deg her inne hos Poe, eller nede hos Hagen. Det er alltids noen som vil høre på vrøvlet ditt og løgnene dine, selv om jeg ikke akkurat frykter at det er så mange.

    Du skal være glad for at Poe vil blogge med deg her inne. Jeg, derimot, er ikke interessert i å ha deg med i LB igjen før du endrer kurs 180 grader.

    Og fortsetter du med å spre løgner om meg og skrive dritt om LB, vil du i hvert fall aldri bli medlem igjen.

    Så enkelt er det.

    SvarSlett
  21. Roar
    Jeg er ikke nevneverdig opptatt av å leke psykolog og filosof over de forskjellige bøker i bloggsammenheng.Samt uttale meg ut fra synsing og kritikk, som regel utdriting av forfatteres utgitte bøker.
    der er dere allerede alt for mange totalt respektløse bedrevitere ute og forderver litteraturen.
    Min respekt står høyere enn slikt barne nonsens.
    Jeg skal da vel ikke behøve å liste opp hvor mange bøker jeg eier eller har lest??
    Ser jo at enkelte for å impnere, kopierer i fra andre anmeldelser,presseomtaler og google og wikipedia.

    Nei Roar slikt har jeg intet behov eller ønske å med på.

    Når det gjelder hndrevis av påbegynte krimforfatterbøker el lignende arbeid...orker jeg ikke å sitte å granske setninger for å komme med "veiledende" retnningslinjer.
    Har jeg plikt på meg til det?
    Kanskje jeg ikke har noen "pirke i maten" forslag, som er bedre enn den allerede skrevne teksten.

    Kanskje det til og med er at jeg syntesnoen svært få andre, gir forslag som er bedre enn jeg selv kunne bidra med.

    Så skjerpinge...jeg har nok mer respekt og leser flere bøker, enn du noengang leser dikt,lyrikkm prosa og ..foreks. onelinere...som er så korte og konsentrerte at du som oftest blir helt døgnvill av. Helt ok.
    Jeg masr ikkemed deg om det roar, tvert imot, jeg bøttes ned med spydigheter i månedsvis...uten jeg foreks. driter ut deg og Stingo...ser du den forskjellen.
    La folk selv bestemme i hvilken grad de ønsker å engasjere seg i de forskjellige skrivesjangere. La det være kunsten i livet...så kommer det mangfoldige litterære som en god bonus....som representerer en likhetsbehandling...på tross av annen personlig smak.

    Du er jo faen meg så spinnvill at om man greit og enkelt sier: Dette var bra og god lesing....så er du såkørka i hue, som ar, at du kaller det for rævslikking.
    Folk som dere, med den oppførselen er det ikke lett å ha med å gjøre...alt er galt for petter smart og hermegåsene i gjøkeredet.

    Lsne opp sneversyntet, slikk inn lyset og se deg rundt med åpne øyne.

    SvarSlett
  22. ''(Merkelig, forresten, at du ikke vil blogge sammen med Fauske i LB, men her i din egen blogg åpner du dørene på vidt gap for ham - så lenge han pisser deg opp etter ryggen... Nå som han er totalt bloggløs, kan du vel regne med å få ham på besøk både titt og ofte. Du får ta deg pent av ham.) ''

    Dette er en rølpeblogg...her kan alle blogge så mye de lyster, så lenge de ikke spammer...

    i LB ønsker jeg å blogge i et forum som har en høyere kvalietet på inneleggene...det kan godt være moro og spetakkel der også, men gjort med en viss snert og finesse og intelligens...
    det forventer jeg d er inne, her forventer jeg ingenting...

    enda godt du tok affære som du gjorde med suspensjonene, men hvorfor kastet du ikke ut hovedhjernen bak komplottet, nemlig denne Andersen...han har jo bare brukt Arthur som et redskap for seg sannsynligvis...

    Poe

    SvarSlett
  23. vedr. millionær skrev du jo det i en kommentar i nobleArts silkehanske innlegg...men for faen mann...du har jo fjernet innlegget samt mere, samt kommentarer hos sirenia.

    Igjen denne vinglingen din...du som fordømte alt av fjerning i tidligere tider på FB og tildels i LB.
    Nå gjør du det samme, samt mye mer vondt for tiden. Setter mennesker i kneblede situasjoner...botforklarer og sier de lyver.

    Roar, beklager, jeg kan ikke forholde meg til hva du sier lenger...du manipulerer, trikser og mikser hakket bedre enn en del historiske diktatorer...kjent liidelse...synd..men mest skam.

    sånn...i og med du har startet hjernevask repeteringen, selv om svar og argumenter allerede er gitt....repeter gjerne til du blir helt tombola...alt er sagt allerede.

    Ønsker du pepeatprisen for også for 2010...er jeg rimelig sikker på at du får den...du blir "jojo-stadig bedre"....

    Nå har jeg ikke tid mer her for i dag..skal straks ut og treffe noen av byens ekte mennesker.

    SvarSlett
  24. ha ha..pepita prisen får du ikke...kun repeatprisen...ikke vær grådig nå, beskjedne unge verdensmann uberAlles. Ho ho

    SvarSlett
  25. ''Her skal jeg forresten opplyse deg om noe du kan ta med deg på din videre ferd i livet:

    99,9 % av jordens intelligente mennesker ville ha betraktet det jeg gjorde under Snys innlegg på en helt annen måte enn du gjorde. Jeg visste godt at jeg, ved å følge reglene, risikerte å miste deg. Likevel ville jeg ikke være urettferdig overfor Sny. Jeg ville ikke at vårt vennskap, og det du hadde gjort for meg, skulle påvirke min beslutning om å beholde innlegget i skribentseksjonen.

    Det jeg gjorde, gjenspeilte integritet. Du ville at jeg skulle være en slu, sleip jævel, som skulle gi faen i reglene bare for å tekkes deg og din vilje. Jo, andre i bloggen ville sikkert ha gjort noe sånt - satt vennskap høyere enn rettferdighet. ''

    Slu og urettfedig...no way!

    Hadde du satt henne på plass og rettmessig kritisert kvaliteten i denne anmeldelsen hadde du vist integritet og LOJALITET ikke til meg men til bloggen, til dens beskaffenhet, til dens eksistens som en organisme som strutter av kvalitet og intelligens...istedet forrådte du bloggen og alle dem som trodde den skulle utvikle seg til en arena med større litterær integritet og interesse enn den har i dag...

    og du falt meg i ryggen da jeg kritiserte denne anmeldelsen, du tok hennes parti og signaliserte dermed at du ikke er interessert i å holde den kvaliteten i bloggen som jeg fordrer for å gidde å skrive der.

    Du er heller ikke interessert i at bloggen skal vokse, verken i antall deltakere eller innlegg...fordi du da ikke greier å lese alt innimellom jobben som oversetter og forfatter.
    Dermed vil den ikke kunne vokse og utvikle seg, den vil for alltid forbli din egen private lekegrind...og jeg har aldri vært den typen som låser meg inn i slike grinder kan du nok begripe...jeg flyr fri som ørnen over de ville og majestetiske fjell, der solen skinner...

    SvarSlett
  26. shit
    Kjapt
    Om du sperrer meg, deleter meg...eller slikt...fordi jeg ikke følger nesetippen din...så får det bare stå til...Hvor snevre dine blogg grenser og meninger er om andre...kan du ta med deg på badet...om ikke lenge vil nok folk melde seg ut mer enn frivillig..om du fortsetter tullballet ditt mer nå....merk deg at det kommer ingen nye i det hele tatt...hvem faen vil blogge med deg når du er så råtass, på ståelig og løgnaktig hele tiden.

    Snakk om å ødelegge sitt gjøkerede totalt.

    SvarSlett
  27. Og jeg tror også du egentlig innerst inne ikke vil ha meg der...face it; this place aint big enough for the both of us...og det kommer til å garantert bli en salig masse spetakkel og helvete med meg der inne, det vet du like godt som meg hahahaha...jeg begynte å bli møkk lei av å leke snill gutt der inne og kjente mer og mer draget etter å trekke seksløperen og bare plaffe løs i vilden sky, men gudskjelov for bloggen ga du meg anledning til å trekke meg ut før det skjedde...og frykt ikke, jeg skal ikke tilbake dit noengang mere, det har jeg ikke råd til. Bloggingen tar for mye tid, og jeg må konsentrere meg om musikken min nå, og den nye boken min, som befinner seg på planleggingsstadiet bare...jeg er lei av å være fattig...kanskje skal jeg gifte meg med dama også...og hun er ikke tilfreds i lengden med å leve som en slik slamp som meg...alltid på farten, alltid på flyttefot...til nye horisonter der eventyret lokker...så jeg tenker bli rik og kjøpe en fet kåk og parkere henne der deler av året, mens jeg selv farter rundt i verden...

    Du får bare kose deg med Sny og Andersen og resten av de gode vennene dine der inne...

    SvarSlett
  28. ha ha...profeti...Roar vil gjøre det meste du ber om...han beviste det i morges...nå kommer han snart med hodet til Andersen på et søvfat og frir på sine knær...så brer nok freden seg på LB og geniene kan igjen dele smuler fra de rette åndsmennesker på bloggsværen.

    Happy times are here again....gleder meg til å lese resten av kjærlighets historien i kveld...its a big wedding party comming Ho ho

    ha ha...lover dere å elske og være trofast mot hverandre i neste kommende minutene ....Las Vegas marriage for kvikkies.

    Fin dag ønskes. (flirer)

    SvarSlett
  29. som sagt han kan spare seg bryet...jeg orker ikke leke puddel hverken i den bloggen eller noen andre...

    nei han får nøye seg med Jan Hagen...så Hagen kom krypende og tagg om godvær med henvisning til forsoningsklimaet som hersker over Afrika nå(yeah right hahaha!)...men den godeste Sørensen slettet prompte innlegget!

    SvarSlett
  30. og andersen har luktet lunta og sparket seg selv fra bloggen før han fikk fyken...

    WELL DONE SØRENSEN..der har du ryddet kjapt og effektivt opp i ugresset som truet med å kvele bloggen...

    SvarSlett
  31. Jepp, nå er det snart bare meg selv igjen, så dette lover bra.

    Man må lufte ut litt iblant så ikke mugg og råte setter seg i veggene.

    Merkelig så rart det føles for mange at jeg vil ha forfattere og bloggere som er genuint opptatt av litteratur, ikke primært av sladder, baktalelse, krangling og private psykoser.

    Men du kan vel beholde en LB-konto, så kan du kikke innom av og til og kommentere om du finner noe av interesse. Trenger jo ikke å ha egen blogg.

    Ja, ja, du gjør som du vil.

    SvarSlett
  32. roar
    Ekskluder hele bunten. Sett dine krav og stå på de konsekvent.Det er tross alt ditt "hus",du har en soleklar rett til å bestemme slik du vil...just tell the people...and act and make it as you want.
    Lag den eksklusiv...for de du ønsker å ha med.

    Bygg den opp igjen...du får med de litterære folk, det vet du.
    Go for it

    So it is.
    ---
    sånn, nå var røykepausen min over.

    SvarSlett
  33. Får du med poe...tror jeg faktisk du og han sammen kan få LB til å fungere etter kriteriene.

    Dette mener jeg virkelig, og med beste ønsker for LB.Alle vi mindreverdige finner andre steder, hvor vi evt.kan høre til.

    Easy pitchy

    SvarSlett
  34. vel talt fauske...men denne gnomen har forspilt sine siste sjanser med det idiotiske valget han gjorde...jeg har nå innsett at han på ingen måte er genuint interessert i å lage en blogg som det går frasagn om i kultur-Norge, en blogg som vil tiltrekke seg oppmerksomhet fra hele kultureliten og langt utover det...han er fornøyd med å leke onkel Dyregod i sin egen private barnehage...so let it be.

    Jeg har nå tenkt å begeynne å undersøke mulighetene for å kunne ta betalt for det jeg skriver...jeg forstår at det visstnok eksisterer et slags marked der skribenter påtar seg ulike oppdrag, alt fra å skrive bestilte artikler om forskjellige emner,til gratulasjonskort og bryllupstaler og slike ting...noen som vet om det finnes et eget forum eller sentral for dette, der man kan melde sine tjenester?

    Jeg kommer heretter aldri mere til å legge min sjel i verken blogginnlegg eller artikler etc. uten å få betalt for det...

    SvarSlett
  35. Vel, nå er Sny også borte. Sirena, Sny, Fauske, Arthur og Andersen.

    Likevel fortsetter du med disse irrasjonelle anklagene dine.

    Ikke rart du og Fauske har funnet hverandre. Gud bedre, så lei jeg er av å hanskes med psykiatriske og sosiale kasus dag ut og dag inn.

    Du er ikke et hår bedre enn Sirena, Fauske, Sny, Jan Hagen eller Arthur. Akkurat samme stupide, irrasjonelle dritten fra deg som fra dem.

    Men blir det bare Eggen, Landgaard, Pia og meg igjen der inne, så går det kanskje an å bygge opp en skikkelig blogg også.

    SvarSlett
  36. OK ser nå at Sørensen understreker at LB heretter er en ren Litteraturblogg, og at det er dette bloggen primært skal dreie seg om...og det er helt utmerket!

    Imidlertid tror jeg det finnes marked for en annen type blogg også..en ren debattblogg, der ALLE typer emner vil bli behandlet og debattert.
    Og der det er HIMMELHØYT under taket med potensielt fullt anarki og frihet til å si hva pokker du vil hohohoho!!!!

    Og vi ville være fritatt fra den norske injurielovgivningen og slikt piss etc...siden bloggen er drevet her fra Thailand...så det ville herske full ytringsfrihet der!

    Akkurat som i de gruppene jeg hadde på Nettby...bare at der var det jo ikke reell ytringsfrihet likevel dessverre, for disse forbannede vaktene kom jo regelmessig og slettet innlegg og ila oss karantene...

    En slik blogg kunne jeg godt tenke meg å drive...og i en slik blogg ville også folk som Fauske og Sirenia være velkommen, for jeg har ingenting i mot dem personlig...de skriver også godt begge to...men i en litteraturblogg har de lite og ingenting å gjøre..

    Jeg kunne tenke meg å ta utgangspunkt i den bloggen jeg har her...eller kanskje bedre; opprette en egen wordpress-blogg...for jeg forstår at det er meget større muligheter mht. gadgets etc. der...

    men jeg trenger hjelp av folk som er teknisk sakkyndige...og inviterer derfor herved til samarbeid om å opprette en slik blogg.

    Jeg ser for meg at JO i LB kanskje kunne være interessert. Da kunne vi i første omgang lage et konsept som ikke koster noe penger, og etterhvert utvide hvis vi greier å dra inn noe spenn på bloggen.

    Dette vil ikke på noen måte bli en konkurrent til LB, snarere et supplement...ja kanskje vi etterhvert kan samarbeide...who knows...

    Kan noen si fra til Jo om dette forslaget og henvise ham til bloggen her, jeg vet ikke hvordan jeg kan kontakte ham..

    SvarSlett
  37. irrasjonelle anklager...det er det DU som driver med min gode mann...vis meg EN eneste irrasjonell anklage jeg har kommet med!

    SvarSlett
  38. Det som kunne vært et uhyre festlig og interessant eksperiment var om vi innsatte Roar Sørensen som diktator i Norge for la oss si fem år, og så studerte hva som skjedde da...med tanke på maktens iboende evne til å korrumpere selv den mest hardbarka og ihuga idealist...

    personlig ville jeg heller hatt ham som diktator enn de korrupte noksagtene som styrer nå...men aller helst burde selvsagt jeg vært diktator...over hele verden...DA skulle det blitt full fest og hurlumhei i stoga far!

    SvarSlett
  39. Frihetens diktator hahahaha...bare så synd at menneskene ikke vil ha frihet...ja at det er ingenting de frykter og hater mer enn den...men jeg skulle tvunget den på dem, med eller mot deres vilje...u bet!

    SvarSlett
  40. ''Du er ikke et hår bedre enn Sirena, Fauske, Sny, Jan Hagen eller Arthur. Akkurat samme stupide, irrasjonelle dritten fra deg som fra dem.

    Men blir det bare Eggen, Landgaard, Pia og meg igjen der inne, så går det kanskje an å bygge opp en skikkelig blogg også. ''

    Vel du glemte Ken Jensen...du vil ikke fortelle meg at du anser ham som rasjonell hahaha...

    SvarSlett
  41. ''For disse slettesnokene bryr seg selvfølgelig ikke om at tusenvis av lange og gode kommentarer forsvinner når de sletter.

    Men dette er jo bare nok et bevis på hvor fantastisk lite de bryr seg om litteratur eller det skrevne ord. Null respekt. Kan ikke fatte hva disse folka noensinne har hatt i en litteraturblogg å bestille.''

    Det er du som ikke eier snev av respekt...ingen som helst respekt og takknemlighet for alt jeg har bidratt med i løpet av de årene vi har hatt amed hverandre å gjøre på FB og LB...og null respekt for LB som en seriøs litteraturblogg...og null fucking respekt for meg som leverandør av innlegg til bloggen..der du din fuckings kujon og forræder av verste skuffe, som en helvetes judas, falt meg i ryggen da jeg kritiserte pisset til Sny.

    Og hva angår de kommentarene så kan sikkert Jo hente dem fram igjen hvis han vil...men ikke skjønner jeg hva du sitter og ronker etter gamle kommentarer etter...høyst besynderlig aktivitet etter min mening...hva skal det være godt for da...

    SvarSlett
  42. Du mener vel for faen ikke for alvor at jeg skulle etterlate meg kommentarene eller noen som helst andre spor etter meg, etter å ha blitt behandlet som en fucking prick av deg...er du faen steiki helt karve kanon spikkepølse i skallen din far?

    Nei hadde jeg kunnet så skulle jeg sprengt hele den forpulte bloggen i lufta,så restene av den blåste hele veien over til Filippinene, der du kunne sanket fillebitene som var igjen av inneleggene og kommentarene med håv håhåhåhåv...

    SvarSlett
  43. ''At dere alle oppfører dere som unger, og at noen prøver å spre løgner på veien ut, etter å ha slettet tusenvis av kommentarer, det taler for mer enn ondskap etter min mening. ''

    Mer enn ondskap?! Hmmm finnes det faktisk noe som er verre enn ondskap altså...hva kan det være tro...dette har jeg aldri hørt om?

    Høyst interessant tanke...

    SvarSlett
  44. Hahahahahahaha...SE på Litteraturbloggen nå!!!! Det er jo bare grunnmuren, bare restene igjen jo hohohoho...jeg ler meg ihjel...ja dette var skikkelig festlig...det utviklet seg jo i løpet av et par øyeblikk bare til det mest sinnssyke sirkus man kunne håpe på...

    jaja men da er det bare å sette i gang og reparere og bygge opp igjen Roar..ingenting å ta på vei for dette...:)

    SvarSlett
  45. Mer enn ondskap?

    Jo, det er det man kan finne i noen av kommentarene dine over her.

    En sinnssyk ondskap.

    SvarSlett
  46. ja tusen takk...når det kommer fra deg tar jeg det som et stort og vakkert kompliment avlevert av en edel sjel i den aller beste hensikt...

    SvarSlett
  47. hihihihihihihi for noen dager siden var jeg et geni og verdens største kjernekar...nå har jeg plutselig falt ned til det usleste og uredeligste svinet av dem alle...full av sinnssyk ondskap!!!

    Og slik har det svingt opp og ned jeg vet ikke hvor mange ganger...jaja jeg trøster meg med at i morgen er jeg nok enda en gang universets mest strålende litterære stjerne og en aldeles glimrende praktkar hinsides alle dimensjoner...

    SvarSlett
  48. Innom igjen...joda, mine profetier slår til...det eneste som enda ikke har slått til er et nytt ekteskap med Poe og Roar.

    Jaggu har Poe baller nok til å evt. starte opp en egen felles blogg....for alle, både genier, vriompeiser og "streetwise" folk.

    Yah...I can hear music.

    Nå må jeg innom LB for å se hva om har skjedd i løpet av dagens timer...det er jaggu like spennende hver gang....kanskje den har ekskludert seg selv i all forvirringen.

    SvarSlett
  49. http://ag.litteraturbloggen.com/2010/08/09/screw-you-i-didnt-like-your-style-anyway/

    Hele bloggen er i ferd med å ramle sammen som et korthus!

    Hagens påstand om at ingen forfatter vil assosieres med LB er i ferd med å gå i oppfyllelse ... snart har alle som er redd for sin integritet og gode rykte trukket seg...men hva...her er det store spørsmålet;

    HVA har du Roar Sørensen lært av dette???

    SvarSlett
  50. Det er nok fare for at så er tilfelle, ikke så merkelig.Egentlig var den profetien en naturlig tenkt tanke av en mann med fornuft.
    Det er jo nesten ingen seriøse aktive forfattere igjen der.

    Johnsen har nå ihvertfall garantert fått innvilget 3 år mer med negative, stadig gjentagne sjikanerende omtaler, fra Roar på LB.

    Det straffer seg å ikke være lydig og underdanig.

    Klart veletablerte modne forfattere, ønsker å unngå å komme inn i slike omgivelser bloggmessig.

    SvarSlett
  51. Roar Sørensen er vel utlært og overlært vedr. alt som heter anstendig oppførsel, om noen ikke roser ham opp i skyene.

    SvarSlett
  52. Jeg ser at Sny hele tiden bekymrer seg for at hun har ansvaret for at jeg ikke er medlem av LB mere...nei bare slapp av du honey...den skylden har den svikeren som forrådte bloggens ånd...

    SvarSlett
  53. Datoen i dag inneholder en advarsel på LB, skrevet av Avd.Admin, som hentet fra krigens dager :Dette er Point of no Return. Dere kommer aldri tilbake hit mer. Aldri. Ikke engang som anonyme. Dette er ikke kirka, det deles ikke ut tilgivelser her. Capice
    Muig det er en en sønn av Henry Rinnan som truer.

    Dermed viste han sitt sanne ansikt, som svikefulle landsmenn har for vane å gjøre.
    Hill deg Jo, du, den nye norske avdelingsleder, som hviler på Førerens laubær.
    La hodene rulle på de som ikke bøyer nakken og hever armen i hilsen.
    Sieg Heil og Unter dunder.

    Hel-Max

    SvarSlett
  54. Vel, går man arbeidsledig lenge nok, og får mindreverdighets komplekser etter en tid, får man oppreising, ved å jobbe gratis som teknisk geni i LB.

    Makt meine Herren, makt, er en deilig greie, selv om man bare har det for en uviss kort tid.

    Etterpå, når showet er over, kommer gutta på bloggskauen og gjør kort affære med slike umoralske menneske svikere.

    Never doubt it

    SvarSlett
  55. Fy for skam på LB.Først slår de skribentene helseløse, kaster de ut i død.

    I mangel på nye skribenter, kjører de opp gamle tiders innlegg, tilhørende de drepte skribenters blogger.

    Herre, herre,har den onde djevel slått rot og overtatt kommandoen totalt, hos føreren og hans tjenere i LB ledelsen.

    SvarSlett
  56. Og geniet Poetrixx velter seg rundt i den verbale grisebingen sin, spyr og pisser i alle retninger. Takk for at vi slipper å se deg mer på Litteraturbloggen! Hvorfor trykker du ikke bloggen din på dopapir, så kan du tørke deg bak med den, der den hører hjemme.

    SvarSlett
  57. Dassen er på LB, der er det også flest litterære porno innlegg som virkelig bader i kukk og fitte ord.

    Det eneste vetugge spøsmål som kan stilles er: Hvordan klarer de gjenværende medlemmene å være der ??
    Som kjent, man blir lik de man leker med.
    Mulig de selv ikke merker hvordan de endrer seg til noe lite troverdig som skribenter, i og med medlemskapet der.
    Husk LB er åpen og kan leses av alle utenforstående, også av forlags folk.

    hilsen
    Hanen Frøken Edna

    SvarSlett
  58. Her er en smakebit fra den Nye Verdens Regjering. Sannelig går verden fremover i baklengs marsj tilbake krigens dager.

    Kopiert fra nestleder og teknisk ubermester Jo i LB


    Sign up for Execution!
    by Jo on august 13th, 2010
    Hvem skal slettes?
    Enkelte skriver i kommentarfeltene at de vil slettes. Jeg har ingen intensjon om å spore opp de som vil slettes, ikke vil slettes likevel, vil ha tilbake brukerkontoen, vil slettes enda en gang, osv. Dette er stedet dere kan be om sletting av brukerkonto og blogg.
    Advarsel: Point of no Return
    Dere vil aldri få lov å komme tilbake hit mer. Aldri. Ikke engang som anonyme. Dette er ikke kirka, her deles det ikke ut tilgivelser. Capice?

    Så føger en meget sterk kommentar tråd.
    Følg med videre her:

    From → HARDtalk
    7 Comments →
    1.
    Fauske permalink
    . Her slettes alt som ikke behager Herrene ja..
    For noen kontroll flicke frikere
    2.
    Fauske permalink
    La nå folks kommentarer bli stående da.
    Tenk om noen kommer og signerer her ??
    Hva hjelper det, om de rett og slett, nettopp, blir slettet ?
    Vel, jeg signerer ikke.
    Behave now.
    3.
    Jo permalink
    Dette er ingen diskusjonstråd. I dette innlegget legger man frivillig hodet på blokka og ber om å slettes.
    Synd, men det er de selv som ber om å slettes. Jeg må bare vite hvem og at de faktisk mener det, så ordner vi den biffen. For nå er til og med jeg blitt lei.
    4.
    Sirenia permalink
    Jeg har ikke bedt om å bli sletta, verken innlegg eller annet, men den biffen har dere nå ordnet helt uten å spørre.
    5.
    Fauske permalink
    Jo
    Jeg har for lengst forstått at det ikke skal diskuteres på LB.
    Den er grei den.
    Men, er det fremdeles lov å stille spørsmål på LB ?
    Iføge hva jeg leser på bloggen til Poe, er det snakk om å ekskludere alle, for så å bygge LB opp fra nok en ny frisk start ? Stemmer det ? Titt innom bloggen til Poe og se Roars orientering til Poe, om LB sin fremtid.
    Link:
    http://www.facebook.com/l/c34a8Fxc1dqnfhZgGqQusDchx9Q;poetrixus.blogspot.com/2010/08/en-liten-redegjrelse.html”
    Om så er, at foreks. manglende aktivitet er grunn nok til å bli ekskludert, hvordan skal dere få gitt beskjed til forfattere som er passive medlemmer, og tydeligvis ikke bruker LB for å delta på noen som helst måte ?
    Det skjer mye om dagene, det gjør det.
    Håper det er ok. at jeg tillot meg å spørre om den saken, fordi jeg virkelig lurer på hvordan dere skal løse den problemstillingen.

    jan-otto
    6.
    Jo permalink
    Kommer dere hit og pisser i bloggen? Nå går dere faen meg på hue og rævva ut herfra, og jeg kommer ikke til å spørre noen som helst før jeg drefser dere ut vinduet.
    Dette er absolutt siste advarsel. Jeg driver ikke stedet, men jeg er dørvakta. Ett jævla knysst til og er dere utvist på livstid.
    7.
    Fauske permalink
    Jo
    Vel, jeg både kjenner og har kontakt med de forfattere som er “medlemmer” her, jeg kan mer enn gjerne formidle beskjed til de.
    Ikke misforstå alt mulig da Jo, en hjelpende hånd skal du ikke avslå.


    jan-otto
    Klikk for å endreBe om sletting (2 minutter og 12 sekunder)
    -----
    Så gikk det 3 sekunder og Førerens høyrehånd skriker: UT.
    Dermed var det henrettelse og sletting nok en gang.

    :)
    Direkte fra fronten,
    Krigsreporter JernHånd,

    SvarSlett
  59. For en tosk den Jo er blitt, snakk om å drasse seg til å bli en blind slave og et mehe.

    Spyflue med slikkende larvetunge og fotform sko.

    Hill deg, du vandrende slave.
    Mvh
    Litteratur kritikeren i dagspressen.

    SvarSlett
  60. Sirenia permalink

    Maken til galehus har jeg aldri noensinne vært bort i. Ikke engang i fjellheimen med narsissistisk samboer, psykopatisk fagleder og bygdedyr engang.

    Først ekskluderer de folk for å være for aktive, JO, deretter for å være inaktive. Meg for å være blogg-troll og den destruktive ånden som går eller hva det nå er. Gubbegnål ble for meget å høre om, selvom det var det som preget bloggen før den nye massakren. De som klaget mest var gubbene som var mest aktive og som kunne medvirket til noe annet. Noe annet enn pussig?

    Etter massakren igjen, for annen gang, sletter de bloggene uten noe som helst. Men gir inntrykk av at det har vært frivillig. Litteraturrelaterte innlegg, inkl bokanbefalinger samme veien.

    Så lar de kommenteringsmulighetene stå åpne slik at de kan utvise for godt, jammen er det godt ja, det får`n si.

    SvarSlett
  61. Så der ble døra stengt for meg også, hvilket var hensikten med å holde døra åpen hele dagen, for å gi utkastelsen et skinn av berettigelse.

    SvarSlett
  62. Facebrook admin

    Det er en gluping ved navn Sørensen som nå benytter Facebrook for å skryte av sine ekskluderinger i LB, til sine såkalte venner, samtidig trygler han nye om å joine galehuset LB han forsøker fortvilet å repeat reparere

    Facebrook vurderer å opprette en egen side med avsløringer og gjegivelser av hva som har blitt skrevet og sagt på LB opp gjennom tiden.

    Vi anser at vi har plikt til å advare om despotiske handlinger som foregår på internett.

    Teknisk ansvarlig for Facebrook
    Jo Nikkedukke

    SvarSlett
  63. Til Sirenia

    Gutta på LB, inkludert Jo, teknikker, han med midreverdighets komplekser, som endelig fikk litt personlig løft, av å få være teknisk ansvarlig på LB,alle disse ekte sterke smågutt helter, har bare vist at de er langt underlegen en modig kvinne som tør å stå oppreist i motvind.
    Så vær stolt, vi som følger med har stor respekt for kvinner som ikke bøyer hodet for overgripere.

    MVH
    Robin Hood.

    SvarSlett
  64. Men da kan jo Fauske og Sirenia pjatte sammen her. Til Poetrixx få nok av skvaldret deres, dere lider jo av uhelbredelig munndirè alle tre.

    SvarSlett
  65. Robin. Ja, sannelig er det pussig å se hva som skjer med folk som trur at de får makt (status) ja.. Neimen at jeg trur det jeg ser.

    Men nå er broa brent og det for godt og jeg kjenner ikke annet enn lettelse. Befridd. Til sist. Skammen begynner å letne også.

    SvarSlett
  66. PJATT, PJATT, PJATT, PJATT! Stakkars dere, og fy alle de andre slemmingene!

    SvarSlett
  67. Information

    Forfattere i Norge er nå orientet om hvilke "fantastiske muligheter" Litteraturbloggen har å by på.

    Vi vil på forhånd advare om manglende trengsel ved ku, beklager, køtauet.

    Sånn ble det med den saken.

    SvarSlett
  68. MERE PJATT, PJATT, PJATT, PJATT! Stakkars dere og fy alle de andre slemmingene!

    SvarSlett
  69. Alle gode ting er tre, hva enn "munndire" er for et fremmedord sagt i nervøsitet, som snart vil endres til redsel.

    SvarSlett
  70. Vi venter på enda mere PJATT, PJATT, PJATT, PJATT, og stakkars dere og fy alle de andre slemmingene. Dere har vel ikke tenkt å gi dere ennå?

    SvarSlett
  71. Vi venter på enda mere PJATT, PJATT, PJATT, PJATT, og stakkars dere og fy alle de andre slemmingene. Dere har vel ikke tenkt å gi dere ennå?

    Det er å anta at De tenker på LB,neida, de har ikke tenkt å gi seg enda,men snart skjer det uansett.

    SvarSlett
  72. Munndire? Satans slurvefeil! Beklager! Ingen kunne skjønne at det skulle være munndiarè!

    SvarSlett
  73. Poetrixx! Vedr min kommentar: 13. august 15.05. Den siste linjen: Det er å anta at De o.s.v. har ikke jeg skrevet. Gjør du tilføyelser i andres innlegg/kommentarer?

    SvarSlett
  74. Toske anonym
    Det er en av Deres egne reptisjoner som har blitt påspandert den ene ekstra setningen.
    Du skjønner da såpass anonym ?

    Med hilsen fra den ene anonyme til den andre.
    Sammen står vi veike og svake.

    Ærbødigst
    No Name

    SvarSlett
  75. Vareopptelling på LB etter dagens dont og gærning.

    Fremdeles 3 delvis aktive forfattere igjen, de andre er ikke lenger med, bortsett fra på reklame plakaten

    Fremdeles 4 delvis aktive skribenter igjen, de andre er pælma ut, eller har klart å komme seg ut selv.

    Det meldes fra bunkersen til Føreren: Arbeit macht Farenheit.

    Dette går rosverdig strålende rett til helvete.
    Her brukes tiden presist og effektivt.
    Marsjer soldater og syng: LB land uber alles.

    Med militær hilsen og knekk i rompa
    Oberst Von Galgenhumor.
    Tornekrans er oversendt.

    SvarSlett
  76. Vel, den som ler sist, ler best.

    Ja, dere er onde, denne bloggen er et reir for ondskapsfulle drittsekker. Dere har alle for lengst grundig avslørt dere selv.

    Men nå har dere presset meg så hardt at dere alle snart skal få se hvor ond jeg også kan være. Johnsen også.

    Forskjellen er bare at min "ondskap" vil være moralsk berettiget og forståelig.

    SvarSlett
  77. ''Anonym sa...
    Poetrixx! Vedr min kommentar: 13. august 15.05. Den siste linjen: Det er å anta at De o.s.v. har ikke jeg skrevet. Gjør du tilføyelser i andres innlegg/kommentarer?

    never baby ville jeg synke så dypt! vet ikke om slikt er mulig engang...har aldri forsøkt...

    poe

    SvarSlett
  78. ja den ondskapen skal koste deg dyrt...min advokat nevner en million kroner som passe...som en start...

    SvarSlett
  79. Innleggene dine ble fjernet få minutter etter du ba om det. De kom tilbake som følge av restore av en database-backup.

    Det er nå tatt snap shot av dette innlegget, hvor man kan se at innlegg fra Litteraturbloggen er kopiert og postet uten tillatelse, imotsetning til på Litteraturbloggen hvor medlemmene selv aktivt har postet.

    :)

    SvarSlett
  80. Jeg tror de andre sover. Jeg har sagt ifra at jeg holder meg til det tekniske, og redaksjonen tar alle avgjørelsene om hva som skal postes, osv.

    Innleggene ligger i alle fall ikke ute nå. Fortsettelse følger ...

    - Jo

    SvarSlett
  81. Jo har satset på feil hest nå. Stikk mens du kan,før du forsvinner i dragsuget. Det som skjer på LB vil få konsekvenser for de som er ansvarlige,ikke bare en mann, men hele ledelsen.

    SvarSlett
  82. Alle videre henvendelser ang. redaksjonelle saker kan nå gjøres direkte til Pia eller Roar.

    SvarSlett
  83. JO...les mailen jeg har sendt deg snarest!!! Dette vil potensielt kunne få enorme økonomiske konsekvenser for deg om du ikke handler lynraskt nå!

    Du har blitt brukt av Sørensen i et skittent spill...der DU vil måtte ta ansvaret!

    Kom deg ut NÅ...før det er for sent!

    MEN slett alle innleggene mine før du drar...din fremtid som gjeldfri mann kan avhenge av det!

    poe

    SvarSlett
  84. Anonym sa...
    Innleggene dine ble fjernet få minutter etter du ba om det. De kom tilbake som følge av restore av en database-backup.

    Det er nå tatt snap shot av dette innlegget, hvor man kan se at innlegg fra Litteraturbloggen er kopiert og postet uten tillatelse, imotsetning til på Litteraturbloggen hvor medlemmene selv aktivt har postet.


    hvem er du anonym...please mail meg på steinargut@yahoo.com

    poe

    SvarSlett
  85. du er faen ikke lite frekk JO...driver DU og truer oss med represalier fordi noen har kopiert deler av en kommentarrekke fra LB oglagt ut her...OK thats it boy...du skal få ta konsekvensene for det du har gjort...get ready for some major payout hahaha!

    SvarSlett
  86. Er du tjukk i huet? Det er du som begynte å true med søksmål fordi innlegg som du selv hadde lagt ut lå på bloggen igjen, på grunn av nødvendig gjennoppretting av en få gammel backup.

    Du derimot, du har lagt ut mitt, private innlegg fra Litteraturbloggen, uten tillatelse og uten å spørre først, pluss at det ligger annet innhold fra Litteraturbloggen.

    Sannsynligvis har du mer penger enn meg, så det er nok du som må punge ut. Så kan jeg stikke en tur til Thailand og spandere en øl på deg. Haha. ;)

    Nei, men det er jo faktisk tilfelle. Det er postet ting i denne bloggen som er i strid med åndsverksloven.

    Når det kommer til publiseringen av innlegg på Litteraturbloggen som er bedt fjernet, er jeg som sagt ikke med som annet enn konsulent lenger. De andre er også superadministratorer som kan legge ut eller fjerne innlegg på lik linje med meg.

    SvarSlett
  87. For å si det enkelt. Jeg er blakk. Selv Lånekassen og Lindorff har innsett at det ikke er penger å hente hos meg. De pengene finns ikke, nemlig. Jeg har ingenting av verdi. I'm untouchable. You see?

    SvarSlett
  88. Money's too tight to mention.

    SvarSlett
  89. Dere er jævlig greie. Hæ?
    Her har jeg slitt og jobbet med bloggen, kanskje det kunne bli en bra blogg som kunne ha ført til noen penger, som kunne ha reddet meg. Jeg har til og med spandert penger for at dere skulle få blogge. Men, nei da. Her skal vi være sjalu, misunnelig, smålige og SABOTERE noe så inni HÆLVETE som dere bare klarer.

    Og så våger dere? Fy, faen. Kaller MEG en larve?

    Dere hadde faen meg ikke overlevd i mine sko. Dere hadde enten gått og hengt dere eller blitt alkiser for årevis siden (ja, enkelte av dere er jo også alkiser, men bortsett fra det).

    Tror dere jeg noen gang, en eneste gang, FÅR noe fra NOEN? Tro igjen.

    SvarSlett
  90. Alle kommer strømmende fordi de skal ha. Er det noen som gir noe igjen? Fauske? Sirenia, som jeg har støttet i flere år, og hun har ikke merket det engang. Jeg har gjort masse for dem, men hva har de gjort for MEG? Skal ha, skal ha. Frekkere og utakknemligere folk finner man ikke.

    Og jeg har ingenting med postingen av de innleggene å gjøre. Bare for å ha det klinkende klart.

    - Jo

    SvarSlett
  91. Men det er meningsløst å skrive, for et par stykker i kommentarrekka her er så inni granskauen tette i pappen at man ikke skulle tro det var mulig. Man kunne like godt ha chattet med en kålrot.

    SvarSlett
  92. ''Er du tjukk i huet? Det er du som begynte å true med søksmål fordi innlegg som du selv hadde lagt ut lå på bloggen igjen, på grunn av nødvendig gjennoppretting av en få gammel backup.''

    slutt og prat piss for helvete! jeg er faen ikke dum heller ...hva tar du meg for???
    er du full eller hva er det du har dyttet i deg...speed tenker jeg...sitter her døgn ut og døgn inn og taster uten stans...

    ''Du derimot, du har lagt ut mitt, private innlegg fra Litteraturbloggen, uten tillatelse og uten å spørre først, pluss at det ligger annet innhold fra Litteraturbloggen.''

    HÆ?! Hvor da???

    SvarSlett
  93. men det er synd at alt ditt strev med å lage denne fantastiske bloggen har vært totalt forgjeves...spolert ned i dass av denne sosiale autisten som har skremt eller jaget vekk alle bloggerne fra LB..hva sier du Jo til at du bare sparker ham fra bloggen og innsetter meg som leder for det litterære der,mens du tar deg av resten?

    DA vil det bli skikk på sakene, det kan jeg love deg...

    SvarSlett
  94. ''Ved publisering i LB beholder du alle rettigheter til tekstene dine, men gir LB retten til å republisere dem, med kommentarer, i bloggen i den formen vi måtte ønske, og til å sitere fra dem eller henvise til dem i andre kanaler. Ønsker du å slutte å blogge hos oss, må du gi beskjed til redaksjonen så vi kan deaktivere kontoen din. Etter ett år kan vi også hjelpe deg med å slette bloggen din – etter at vi har forsikret oss om at alle innlegg og kommentarer er lagt i arkivet. Brukere oppmuntres dog til å lagre egne innlegg lokalt, da vi ikke har mulighet til å tilby bloggen som backup-tjeneste.''



    Hva er dette for slags regel? Johnsen påstår at dette er noe Sørensen har diktet opp i ettertid.



    Jeg kan ikke slette bloggen min???=!!! Og han kan bruke mine innlegg som han lyster????



    Mens jeg ikke har tilgang til min egen blogg engang, for jeg får ikke lov å logge inn???!!!



    Hva i helvete er det den tullingen driver med?

    Og hvordan i HELVETE tror han at noen med vett og forstand i behold er villig til å blogge der for framtiden hahahaha! Dette er DØDSDOMMEN for bloggen, men den idioten forstår det ikke...

    SvarSlett
  95. HIHIHIHI se hvordan dette geniet har stelt det i stand for seg selv da hohohohohoho....bloggen er fullstendig rasert og ingen vil våge å legge inn et eneste innlegg av litterær verdi der noengang mere, fordi de vet at det vil kunne bli misbrukt aV sØRENSEN ETTER FORGODTBEFINNENde anytime...samtidig som mine innlegg ligger der som en slags evig reklame på forsiden...det er nok bare et spørsmål om tid før et frlag får øye på dem...jeg venter en mail nå hvert øyeblikk.

    oppsummering...LB er ødelagt og ribbet for alle litterære innlegg unntatt mine hahahaha!!!!

    jeg står dermed alene som ensom seierherre, mens taperen er så tjukk i skallen sin at han tror HAN har vunnet, og viser stolt fram innleggene mine som trofe!

    SvarSlett
  96. HOHOHOHOHOHO!!!!!

    Er det mulig????

    SvarSlett
  97. Ja du skal bare bruke utdrag fra eventyret mitt hvor som helst du orker Roar...bare husk å nevne opphavsmannen...og link til LB da...det er viktig!!

    SvarSlett
  98. ''Poe: Det er ganske rikt at du påberoper deg hellig vrede, med tanke på at du samvittighetsløst har slettet andres åndsverk. Skulle dette ende i rettslokalene, hvilket det selvsagt aldri gjør, vil det bare komme frem at Roar har berget og tilgjengeliggjort de åndsverkene du har forsøkt å ødelegge. Hver enkelt av oss som har skrevet en kommentar under innleggene dine, kan saksøke trygderæva de for flere tusen spesidaler. Jeg foreslår at du stapper en sokk i gapet. Du får mer respekt på det viset. (Les: Oppfør deg som en mann, ikke som en sutrete kjerring.)
    ''

    hva er det du plaprer etter din helvetes lappsigne klovneronker ... klapp den breie raklete smella di igjen og gå og dask ræva di i havgapet ute ved Tromsøflaket!

    SvarSlett
  99. Jo. Jeg har gjort mye for deg jeg Jo, og det veit du. Aldri sagt et uvennlig ord til deg bare støttende og oppmuntrende ord. Skrytt uhemmet av din evne og vilje til oppgang.

    Ellers råder det jojo stemning på LB nå, et øyeblikk inne neste ute. De strever fælt nå og enda er ikke siste ordet sagt eller skrevet derinne. Hvor skal det hele ende?

    Typer som poe, JO og jeg lar oss aldri kneble, iallfall ikke av dumhet og galskap. Snarere tvert om, det trigger vil jeg tru. Destruktivt eller konstruktivt? Sikker rimelig destruktivt, men en er verken ryggsleiker eller desperat avhengig av verken omdømme eller aksept fra hvemsomhelst.

    SvarSlett
  100. Jo er altså ikke JO. JO er Jan-Otto Fauske. Han har forøvrig ikke i det heletatt bidratt på LB etter den nye plattformen ble lansert. Årsaken og virkniing. Han forstod umiddelbart at den LB greia var dead and gone, allerede den gang.

    At noen i sin naive blindhet trodde på bloggeiers oppriktige og gode intensjoner, er faktisk en lærepenge de forhåpentligvis har lært noe av for ettertiden.

    Den andre Jo er en annen, han er /var teknisk ansvarlig. Han burde ha forstått at noe var galt, den gang Arve trakk seg som teknisk ansvarlig fra LB. Neida, han kastet seg frem og tilbød sin egen sovende bloggportall til "nye" LB.
    Det var en meget dum beslutning,det ser han nå. Beklagligvis, tok du farge av Føreren og ble lik ham, dermed kom en fortjent konsekvens, life is hard sometimes. Forstås det rett, har han nå trukket seg som teknisk ansvarlig, endelig gjorde han det eneste riktige i så måte. Nok en lærepenge, men ok, alle går på noen smeller før de "leser" folks skjulte agendaer og motiver.

    Sånn er det bare.

    SvarSlett
  101. En liten tanke. Om tidligere teknisk leder, nå fortviler,se fremover, å kaste seg på råfylla vil bare gjøre den indre smerten enda større. Alt er greit nå, du har gjort riktig ved å komme deg ut fra Roars grep, før det var for sent.
    Blant sanne venner, som du har flere av, finnes det no bad feelings i ettertid.

    SvarSlett
  102. Har Jo (ikke JOF)trukket seg? Det var jo ikke et eneste sekund for tidlig, tross alt arbeidet han har lagt ned denne sommeren.
    Ja, han også burde skjønt hvilken dødsskute han var ombord i. Men bedre seint enn aldri.
    Enig med deg, når arve gikk, skulle ingen hjulpet tospannet videre.
    Arve og Jo burde slått seg sammen, det hadde vært noe. Arve stø som fjell og Jo med tid til det datatekniske,

    Hvilken nyttig idiot skal de(Pia og Roar) få til å styre bloggen for seg da? Følg med følg med.

    SvarSlett
  103. Og her sitter den ynkeligste lille forsamlingen av bloggkreftsvulster i Internetts historie og slikker sine sår.

    Hi-hi, for et liv - når man bare har venner som Fauske og Sirenia!

    Da har man sunket passe dypt i myra.

    Hahahahahahahahahahahahahahahaha...

    I dag er vi oppe i 160 unike besøkende og snart 6000 treff, så det er tydelig at folket har satt pris på visse utrenskninger.

    Kanskje det nå etter hvert langsomt, men sikkert kan bli en skikkelig blogg uten splitter pine gale finnmarkinger, fausker, fusker og dette kvinnelige, talentløse, hjernedøde hoffhalehenget hans som har maltraktert så mange blogger at jeg knapt husker navnet på dem.

    SvarSlett
  104. ditt fjols...de treffene inntreffer jo bare akkurat nå...fordi folk er sugne på å se litt sirkus og spetakkel...straks gemyttene roer seg er det ikke en kjeft som gidder lese der...u know y...fordi ingen gidder poste litterære innlegg der mere,unntatt deg...ellers vil det bare bli sludder i den bloggen, for du har uten å vite det blamert deg så INN I HELVETE...du har jo ødelagt fullstendig for deg selv gjennom offenliggjørelsen av den sinnssyke regelen og den arrogante måten du misbruker den på ved å la innlegg stå mot bloggernes vilje--DIN FESKALLE!

    hahahahaha...bloggen er ferdig!!!

    og etter alt det arbeidet og pengene som er lagt i den...du er et naut sørensen...du er helt på knærne boy...du begriper jo ingenting hahahahahaha..

    SvarSlett
  105. siste nytt er at den psykotiske tullingen har stjålet utdragene fra eventyret mitt og lagt sitt eget navn inn som forfatter!

    heldigvis har jeg allerede tidligere sendt manuset til tre ulike forlag som jeg skal dra inn som vitner i erstatningsaken mot ham...

    SvarSlett
  106. Pia jeg tror du bør innse at LB sannsynligvis er ferdig nå.



    Sørensen har med sin oppførsel, der han har slengt opp innlegg til bloggere som har meldt seg ut, samtidig som han frekt prokamererer at han kan gjøre hva han vil med dem, for det står i en eller annen regel han selv har laget...totalt ødelagt for LB.



    Ingen mennesker ved sine fulle fem vil selvfølgelig legge inn innlegg der heretter.



    Han har ennvidere stjålet mine utdrag fra eventyret og presenterer dem under SITT navn!



    Dette er klart ulovlig,det er direkte kriminelt! Det er å stjele annens eiendom, og jeg vil anmelde det eller sende saken til advokat naturligvis.

    SvarSlett
  107. det er åpenbart at han har gitt opp og har til hensikt å ødelegge hele bloggen og mest mulig for alle bloggere...slik hitler ga ordre om å ødelegge Tyskland før han begikk selvmord...

    SvarSlett
  108. Nja, jeg måtte slette noen suspenderte bloggere som krøp inn i bloggen igjen og laget sponhelvete, og da måtte jeg dessverre la admin overta innleggene deres. Og da jeg skrev Av Poetrixx i innlegget ditt, så ble det lagret som superadministrator Roar Sørensen. Derfor slettet jeg det fra forsiden!

    Men frykt intet, når Jo våkner skal det ut på forsiden igjen! Samme med Johnsens innlegg, det skal opp i forfatterseksjonen, så dere begge skal få steke i deres eget fett i noen uker.

    Forbannede, arrogante, falske, løgnaktige, urettferdige, nedlatende svin som dere er.

    SvarSlett
  109. I dag er vi oppe i 160 unike besøkende og snart 6000 treff, så det er tydelig at folket har satt pris på visse utrenskninger.

    ------------
    Så du tolker hitsene til støtte for deg og din utrenskningspolitikk?
    Hvor naiv går det an å bli daaa?

    poe. Så at Roar sto som forfatter et øyeblikk på din tekst. Noe som sikkert skyldes mangel på datateknisk hjelp vil jeg tro, ikke tyveri. Men gud vet hva de kan finne på.

    At de kun og alene kan skylde på seg selv, han og serieforfatterinden, for turbulens og mangel på mestring faller det dem visst ikke inn.

    Og jeg hoverer ikke, langt derifra, synes bare synd i dem.

    SvarSlett
  110. han har trukket tilbake det 15. utdraget fra eventyret..antakelig driver han og skriver det om...

    vel det kan jo bare bli verre naturligvis da...

    SvarSlett
  111. la dette være en advarsel til ALLE skribenter og forfattere i Norge...dere må ALDRI finne på å legge litterære bidrag inn i denne bloggen...ja ingen bidrag, for før eller senere kommer det sannsynligvis til å skje noe negativt...

    SvarSlett
  112. Roar Forfører Føreren sier fra sin dødsdømte bunkers:

    I dag er vi oppe i 160 unike besøkende og snart 6000 treff, så det er tydelig at folket har satt pris på visse utrenskninger.

    Kanskje det nå etter hvert langsomt, men sikkert kan bli en skikkelig blogg uten splitter pine gale finnmarkinger, fausker, fusker og dette kvinnelige, talentløse, hjernedøde hoffhalehenget hans som har maltraktert så mange blogger at jeg knapt husker navnet på dem.

    Helt riktig det. På div. henvisninger, er det en del folk som med egne øyne vil se om forholdene er så ille som de har hørt om.

    Så gled deg for hvert treff Adolf Sørensen, det betyr at flere og flere "unike treff" betyr at flere og flere blir advart om LB, og dens ufyselige leders framferd og arrest av forfattere og skribenter, som vil ut av LB konsentrasjonsleieren.

    Så gleden deles av flere, sant nok det.

    SvarSlett
  113. Adolf...hvorfor kom det navnet istedenfor Roar, kanskje ikke så veldig merkelig forresten

    SvarSlett
  114. nyhetene om dette sinnssvake sirkuset er i ferd med å spre seg ja...?

    jeg vedder på at om tre dager har LB ikke flere enn fire fem medlemmer...

    SvarSlett
  115. anonym. Det er bare det at det får de ikke se fordi alt som sverter dem er borte, iallfall mesteparten av det. For tilfeldige besøkere kan det se alt annerledes ut enn det virkelig er. Og det er helt å tråd med manipulering av virkeligheten eller indoktrinering av "massene" om du vil.

    SvarSlett
  116. aktive altså...det er jo umulig å melde seg ut derfra...så det vil nok for en viss tid fremover SE ut som om bloggen har medlemmer...

    man ... dette er jo verre enn gamle sovjet under stalin...

    SvarSlett
  117. Rett nok Sirenia.
    Det mest riktige ville vært å lage en facebook side med henvisning til foreks Poe sin blogg her.Alvorlig talt, han har fått særs dårlig behandling av Roar, tross alt var det mest Poe sine innlegg som trakk folk til LB. Sniken Roar benytter de innleggene uten lov, for å få oppmerksomheten rettet mot seg selv.
    En annen ting, er at folk snakker sammen og gir opplysniinger til hverandre om de rådende forholdende.

    NB. eksempelvis kan jo du legge ut henvisning hit, på din egen blogg også.

    Det er rett og riktig å gi sann og advarende folkeopplysning.

    SvarSlett
  118. Anonym. Det er allerede gjort.
    Men folk "leser" det som passer dem, hvem som oppfører seg drittsekk og ikke, og hvilken nytte de har av bekjentskapet.
    Har ingen illusjoner der gitt.

    SvarSlett
  119. Det skjønner vi da, når vi leser det hjernedøde skvalderet deres. Pjatt, pjatt, goble, skvatre! Fy pokker!

    SvarSlett
  120. Sirenia
    Hva er adressen til hjemmesiden din, kan du legge den inn her på Bloggen, så er det en åpen henvisning også her.

    SvarSlett
  121. sørensen...du er vel ikke så forbannet naiv at du tror bloggen kan overleve som et aktivt litterært forum etter dette...INGEN vil jo våge å legge inn innlegg der nå, etter din vanvittige, uforskammede og arrogante behandling av andre mennesker åndseiendom..er du faen meg helt forrykt i skallen din mann??!!

    og det nytter ikke å slette innlegg og kommentarer som viser hva som har foregått der de siste dagene...ryktene er allerede spredt over alle hauger nå...du har brent jorden under føttene på deg selv nå min herre...

    SvarSlett
  122. hei dere som er anonyme...legg helst inn nick dersom dere skriver fler e ganger, slik at vi vet at det er samme person, og det ikke blir så mye forvirring og sammenblanding av flere anonyme...

    SvarSlett
  123. Her er den:
    --------
    http://httpwwwgooglecomaccountsveser-sirenia.blogspot.com/2010/08/gubbegnal-og-manipulering-med.html
    --------
    poe. Regner med at flere sitter på kopier av noe av det verste. Det er bare å poste her eller hos meg. Så står det der, svart på hvitt.

    SvarSlett
  124. jeg venter bare på svar fra den frekkasen ken...men han er vel for opptatt med stoppeklokka og setting av ny pers der han jumper som en parringskåt geitebukk over fjærsteinan så kokkeluran pisser i buksa og flakser i forskrekkelse over tromsøsundet hahaha...

    SvarSlett
  125. http://ken-jensen.litteraturbloggen.com/2010/08/14/det-fjerde-eventyret-om-den-trusel%c3%b8se/

    men dette måtte jeg jaggu le av..det var jo helt sinnsvakt hahahaha...

    SvarSlett
  126. Poe, din fuckings selpuler og reindsyrslakter, din rabiate krabat og krakilske overplapremester, nå skal du høre. At du trekker deg fra LB, har jeg ingen problemer med. På sett og vis står det respekt av det, og det er flere som tenker i de samme baner. Grunnen til at jeg angrep deg, er at du slettet hundrevis om ikke tusenvis av kommentarer samtidig som du avviklet bloggkontoen din, og disse kommentarene er andre menneskers åndsverk, og så kommer du faen skjære meg og anklager Roar for å stjele andres opphavsmateriale når du ikke er noe bedre selv, jævla måseschtyfer og kirkerunker. Det er altså det eneste problemet jeg har med deg. Utover det er du en kjekk kar.

    SvarSlett
  127. LYSTER I AFRIKA


    Mannen i sengen var høy og middelaldrende. Han var like grå som lakenet han lå på og lyset mellom bambusstokkene. Han hadde ligget i hytten i ti dager. Han hadde ukegamle skjeggstubber, og det gule håret hadde begynt å bli grått. På nattbordet ved siden av sengen lå revolveren hans, en Smith & Wesson .44 Magnum med åtte tommers løp. Den røde septembersolen lyste tilfeldigvis gjennom en glugge i hytten og fikk det til å blinke matt i blånert stål. Bokstavene R.K. var risset inn i høyre skjefteplate. En rotte pilte over gulvet. Den hadde merket den velkjente lukten av forråtnelse.


    To dager senere ble hyttedøren slått på vidt gap og avslørte en svær, hengslet neger. Lyset utenfra skrådde over jordgulvet inntil det nådde mannen på sengen. Støvet virvlet. Negeren, som tilhørte Whatistammen og som hadde vært på jakt, skottet mot liket. Tanken på et varmt, dampende anus gjorde ham ustyrtelig kåt. Han utstøtte et kort parringsbrøl og stormet frem mens han rev vekk den lille, stramme posen av skinn over kjønnsorganet. Negeren kunne ikke noe for at han syntes Den hvite hadde et trangt, bløtt og ekstremt fint anus.
    Whatinegeren kjørte penisen til bunns i Den hvite. Deretter begynte han å arbeide seg vilt og uhemmet mot orgasme.

    Ken Jensen 1990, 1995.


    "Prima skildring av negrenes tvilsomme seksualatferd."
    -Vi Menn.


    "Solide naturbeskrivelser."
    -Det Ukjente.

    SvarSlett
  128. LYSTER I AFRIKA 2


    Landskapet dirret i hetedisen. Løven som prydet trådkorset i kikkertsiktet til Halvor Kristiansen, dirret også, noe som var til stor irritasjon for mannen som snart aktet å smukke seg med tittelen KRYPSKYTTER! Han hadde reist til Afrika utelukkende for å spore opp sin gode venn Rolf Klaudiussen, som hadde forsvunnet under en ekspedisjon for to år siden. Så hadde han kjøpt et gevær av en stinkende innfødt på et stinkende bakrom på et stinkende hotell – et flott våpen forresten – og så hadde han fått denne merkelige ideen …
    Kristiansen trakk av. Riflen, en Stanley-White .486, eksploderte nærmest. Rekylen slo skulderen hans av ledd, og drønnet fra skuddet lammet hørselen hans fullstendig. Halvor skrek uten at han var klar over det og mistet bevisstheten.
    Noe senere sto en femti år gammel mann og betraktet en løve med avskutt hode. Han hadde egentlig ikke noen spesiell glede av det, men ereksjonen var like fullt svært påtrengende. Riflen lå der han hadde mistet den, men det gjorde ikke noe. Han var tross alt utstyrt med en revolver av samme slag som Dirty Harry brukte.
    Halvor Kristiansen hørte ikke negeren, han så ham. Negeren bar et spyd, og han var kledd i absolutt ingenting. Avstanden mellom dem var snaue førti meter. Negerens forplantingsorgan var stivt. Halvor kjente angsten som en knyttneve i mellomgulvet. Deretter kom han skjelvende i løveanuset. Negeren la på sprang mot ham. Halvor grep revolveren med venstrehånden og skjøt; den høyre skulderen var fremdeles av ledd. Han bommet. Negeren holdt spydet foran seg, som en lanse. Halvor trakk av tre ganger til – og bommet. Han skjøt med venstrehånden, greit, men dette var latterlig. Han hadde tross alt vært kretsmester i luftpistolskyting de fire siste årene. Han prøvde å sikte skikkelig. Negeren var svært nær nå. To skudd forlot våpenet, hvorav det ene svidde vekk litt av svartingens øreflipp. Halvor ville gjerne skyte en gang til, men han kunne ikke; negeren hadde allerede spiddet ham på spydet; han hadde brukt opp alle skuddene.
    Halvor Kristiansen fant aldri Rolf Klaudiussen, men han ble i det minste drept og knullet av den samme negeren som hadde drept og knullet Rolf.
    Det siste sjelen til Halvor så før den forsvant til Helvete, var negeren som vilt og respektløst kjørte kjønnsorganet sitt inn og ut av rektumet hans …

    Ken Jensen 1993, 1995.


    "En skam fra ende til annen."
    -Dagbladet.


    "Ingen kommentar."
    -Verdens Gang.

    SvarSlett
  129. LYSTER I AFRIKA 2

    Landskapet dirret i hetedisen. Løven som prydet trådkorset i kikkertsiktet til Halvor Kristiansen, dirret også, noe som var til stor irritasjon for mannen som snart aktet å smukke seg med tittelen KRYPSKYTTER! Han hadde reist til Afrika utelukkende for å spore opp sin gode venn Rolf Klaudiussen, som hadde forsvunnet under en ekspedisjon for to år siden. Så hadde han kjøpt et gevær av en stinkende innfødt på et stinkende bakrom på et stinkende hotell – et flott våpen forresten – og så hadde han fått denne merkelige ideen …
    Kristiansen trakk av. Riflen, en Stanley-White .486, eksploderte nærmest. Rekylen slo skulderen hans av ledd, og drønnet fra skuddet lammet hørselen hans fullstendig. Halvor skrek uten at han var klar over det og mistet bevisstheten.
    Noe senere sto en femti år gammel mann og betraktet en løve med avskutt hode. Han hadde egentlig ikke noen spesiell glede av det, men ereksjonen var like fullt svært påtrengende. Riflen lå der han hadde mistet den, men det gjorde ikke noe. Han var tross alt utstyrt med en revolver av samme slag som Dirty Harry brukte.
    Halvor Kristiansen hørte ikke negeren, han så ham. Negeren bar et spyd, og han var kledd i absolutt ingenting. Avstanden mellom dem var snaue førti meter. Negerens forplantingsorgan var stivt. Halvor kjente angsten som en knyttneve i mellomgulvet. Deretter kom han skjelvende i løveanuset. Negeren la på sprang mot ham. Halvor grep revolveren med venstrehånden og skjøt; den høyre skulderen var fremdeles av ledd. Han bommet. Negeren holdt spydet foran seg, som en lanse. Halvor trakk av tre ganger til – og bommet. Han skjøt med venstrehånden, greit, men dette var latterlig. Han hadde tross alt vært kretsmester i luftpistolskyting de fire siste årene. Han prøvde å sikte skikkelig. Negeren var svært nær nå. To skudd forlot våpenet, hvorav det ene svidde vekk litt av svartingens øreflipp. Halvor ville gjerne skyte en gang til, men han kunne ikke; negeren hadde allerede spiddet ham på spydet; han hadde brukt opp alle skuddene.
    Halvor Kristiansen fant aldri Rolf Klaudiussen, men han ble i det minste drept og knullet av den samme negeren som hadde drept og knullet Rolf.
    Det siste sjelen til Halvor så før den forsvant til Helvete, var negeren som vilt og respektløst kjørte kjønnsorganet sitt inn og ut av rektumet hans …

    Ken Jensen 1993, 1995.

    SvarSlett
  130. Hei, Poe, kan du slette den siste? Den ble dobbeltpostet ved et uhell. Sånn går det når man opererer tastaturet med den ene hånden og skinnheisen med den andre.

    SvarSlett
  131. ikke fan Ken..det skal få stå her i sin dobbelthet og skam for evig og alltid!
    ...
    !

    SvarSlett
  132. OK, Poe, samme for meg.

    SvarSlett
  133. ''LB er ingen billig hore som Poetrixx kan bruke og utnytte i månedsvis som han vil bare for å få tilbakemeldinger på eventyret sitt – for så å stikke av med en ond hånlatter etter å ha slettet alt som er av innlegg og kommentarer, så vi bli liggende ribbet og voldtatt tilbake.''

    Hva i helvete???!! Jeg hadde seriøse planer om å bidra til å gjøre bloggen til et interresant og givende sted å blogge...til Norges suverent beste og mest interessante blogg for SATAN!!!

    Det er du din helvetes fordømte kødd som er drittsekken her!

    SvarSlett
  134. Det var hett som i helvete under teltduken. Eimen av kjønn og råsprit var så påtrengende at selv firfislene holdt seg rolig. Ken Jensen runket taktfast. Han runket ikke seg selv, men en skabbete hyene som hadde lagt seg til leiren. Denne gnog på et kjøttben og utstøtte leilighetsvis lyder som kunne minne om en viss seksuell opphisselse. Men det kunne like godt være at den var storfornøyd med dagens lunch.
    Snart ble det imidlertid liv i Jensens alkoholpåvirkede svampelegeme. Han smøg den ledige hånden ned i hawaiiboxeren, samtidig som han bøyde seg frem og lot sine presist frostmalte lepper omslutte den skinnfulle hyenepenisen. (Dette var den fireogtyvende hyenen han hadde hatt seg med siden han ankom til Afrika; tolv hunner og tolv hanner. Hannene hadde vært rene uhell i fylla (egentlig ikke).) Han likte smaken av villdyrpikk (svulmende zulupikk kom på en god annenplass; nyfrisert zulufourchette på en tredje; han var svær til å slikke Negerfitte), men det han likte aller best, var å dyppe sin egen i trangt villdyranus. Han tok godt grep om åtseldyrets lusete hekk, viftet vekk spyfluene, og trengte til bunns. Hyenen jamret seg litt, leet litt på ørene, men lot seg ellers ikke affisere av det beskjedne fremmedlegemet i drensrøret, hvorfor den ufortrødent fortsatte tyggingen. Jensen jamret seg meget, og estimerte følgelig ikke den håndstore edderkoppen som nærmet seg skrotum.
    Med et hest vræl gikk det for Jensen femogtyve sekunder senere, han spente ryggen i bue og grov neglene inn i dyrenakken. Hyenen sparket fra. Akkurat idet Jensen hadde forspilt siste sats, jog fem sylskarpe klør inn i hans høyre skrotum. Samtidig satte den sorte enke sine tenner i hans venstre. Giften paralyserte ham før smertesenteret i hans überkåte hjerne rakk å registrere smerten fra de to tildragelsene. Han falt overende som en saltstøtte, øynene bulende gule og ville.
    Hyenen gav seg rutinemessig til å gnage på ham.
    Ken Jensen klarte ikke å bevege seg. Han klarte bare å skrike.


    - Rolf Y. Klaudiussen, 2006.

    SvarSlett
  135. http://poetrixus.blogspot.com/2010/08/anal-yse-av-de-siste-dagers-hendelser-i.html

    ta og les dette for faen...du har ikke forstått en dritt har du vel sørensen hahaha...ikke en millimeter vett har seget inn i treskallen din de siste dagene...ikke en eneste liten erkjennelse av dusteriet ditt...

    SvarSlett
  136. RYK...nydelig novelle fra mørkeste storvilt-afrika...en hemingway verdig...

    SvarSlett
  137. Dødsbra, Rolf! Jeg triller av skaftet! Hoho!

    Ken Jensen

    SvarSlett
  138. ROLF MISTER DYDEN


    Rolf Klaudiussen hørte et vilt brunsthyl bak seg. Han snudde seg og fikk øyeblikkelig øye på oksen, som langet ut mot ham.
    Rolf la på sprang.
    Det varte ikke lenge før oksen tok ham igjen. Dyret strøk forbi Rolf og felte ham som et råttent tre. Deretter vrengte oksen shorts og truse av Klaudiussen med det ene hornet mens sistnevnte lå dirrende av skrekk på bakken.
    Rolf-Yngve kjente oksepenisen gli inn i ræva. Han produserte et halvkvalt stønn. Oksen begynte å knulle ham vilt og hemningsløst. Rolf oppdaget, til sin store overraskelse, at han nøt det. Kjønnsorganet hans begynte å svulme faretruende.
    Oksesæden flommet langt inn i Klaudiussens anus. Da oksen trakk seg ut, var penisen til ovenfornevnte person så stiv at den kunne brukes som svingstang.
    Rolf dreide hodet mot oksen. Den sto nå på alle fire. Penisen dens hadde begynt å skrumpe inn. Det dryppet litt væske fra oksens kjønnsorgan. Rolf ålte seg bort til oksens edlere deler, grep tak i lemmet dens med begge hender og begynte å suge. Oksens enorme kjønnsorgan våknet til live igjen, og Klaudiussen lurte alvorlig på hvordan noe så stort hadde fått plass i hans ganske trange kanal. Rolf melket oksen til utløsning. Han svelget spermen etter hvert som den kom. Da han var ferdig med det, gikk han bak oksen, som la seg villig ned. Klaudiussen flyttet halen fra åpningen og stakk en steinhard penis inn. Han gjorde noen forsiktige bevegelser. Det var ubeskrivelig deilig. Han kjente at det snart ville gå for ham. I en voldsom serie av stønn tømte han seg.
    Siden den gangen har dyrene på gården til Rolf Klaudiussen blitt brukt flittig.

    Ken Jensen 1990, 1995.


    "Brukbar botanikk."
    -Oslo botaniske hage.


    "En sterk historie om rå, ukamuflert sex."
    -Aktuell Rapport.


    "Dårlig værmelding."
    -Vidar Theisen.


    "Hvem i helvete er egentlig denne Ken Jensen?"
    -Richard Norton.

    SvarSlett
  139. ''Ken Jensen runket taktfast. Han runket ikke seg selv, men en skabbete hyene som hadde lagt seg til leiren.

    bare dette ene avsnittet er av en slik karakter at denne novellen snarest må inn i sørensens eget forum...bare knall det inn i LB så det drønner etter...

    SvarSlett
  140. “… liggende ribbet og voldtatt tilbake …”

    Jeg ler meg skakk! Genialt, Roar! Den linjen hevet kommentaren flere hakk. Og her vil ikke Poe blogge. Ufattelig!''

    som jeg allerede har klargjort...jeg er rede til å blogge hvor som helst...men kun hvis jeg får betalt for det! hvorfor skal jeg bidra gratis til en blogg som sørensen har tenkt å tjene penger på...no fucking way! heretter blogger jeg ikke gratis noen steder uten i min egen blogg.

    er sørensen eller andre villig til å punge ut så bare si hva jeg skal skrive om.

    prisen er fem tusen kroner pr. innlegg...minimum 1000 ord.

    SvarSlett
  141. jeg kan være villig til å forhandle om honoraret, avhengig av hva slags tema jeg skal skrive om...

    SvarSlett
  142. ''Jeg visste godt at det ville ende med katastrofe da jeg slapp Poetrixx inn i LB for et par måneder siden, det var bare et spørsmål om NÅR.''

    katastrofe??? er da ingen katastrofe dette...det er en høyst nødvendig lærepenge for deg...det du bør gjøre nå er å sette deg ned i ro og mak og studere alle kommentarene og reaksjonene som er kommet de siste dagene...og så dra noen skikkelig smarte konklusjoner...se om du greier det...

    SvarSlett
  143. og alle vet at det e r helt umulig for meg å blogge på et nettsamfunn uten at jeg før eller senre havner i et helvetes slagsmål med noen...men det går like fort over igjen det...før det begynner på ny frisk med et like helvetes festlig spetakkel igjen like etterpå selvsagt...og sånn går no dagan...

    SvarSlett
  144. Ja, men slike slagsmål er jo det som gjør livet verdt å leve, i alle fall for min del. Det er befriende å kunne hundse og æreskjelle hverandre uten å måtte stå til rette for det, bare kjøre på, gi og ta imot med samme mynt. Der er du og Roar i en særklasse, Poe.

    Ken Jensen

    SvarSlett
  145. Det forhandles over landegrensene. Hold utkikk for nok en slu revesnare.

    SvarSlett
  146. Ja, LB er stedet hvor det er likhet for argumenter og protester.Hvor jævla ensidig går det ann å være ?
    Den som biter på lureagnet, har seg selv å takke, etter alle avsløringene av LB og dens ledelse, samt noen av de få utvalgte godkjente medlemmene.
    Blind MacTell fortell en kveldshistorie til. Vær så snill, vi er ikke mette av løgnene enda.

    SvarSlett
  147. ''Ja, men slike slagsmål er jo det som gjør livet verdt å leve, i alle fall for min del. Det er befriende å kunne hundse og æreskjelle hverandre uten å måtte stå til rette for det, bare kjøre på, gi og ta imot med samme mynt.''

    Du har forstått det Ken, det er herlig befriende og sunt...og burde vært mye mer av slikt...faen så moro det er!

    By the way, håper du selger godt av den storyen du har lagt ut på Amazon, jeg avvekslende lo og brekte meg da jeg leste dette...sinnsvakt at det ble refusert overalt...feige jævla fjols som sitter i de forlagene..dette synes jeg faktisk du skulle utvikle videre og gi ut på nytt, da du sikkert er en langt bedre forfatter i dag enn for ti år siden...for det er har en helt særegen stil og humor oppi galskapen og blodbadene som jeg ikke har sett før hohohohoho...

    SvarSlett
  148. Men kan ikke du skrive en redegjørelse i LB om hvordan man går frem for å legge bøker inn i Amazon, alt det praktiske med bankforbindelse etc...tror mange er interessert i det...

    SvarSlett
  149. jeg tror nok du var litt forut for din tid...i dag er nok folk langt mer klare for de blodige eksessene du presenterer, med tilhørende humoristiske kommentarer og betraktninger inni de bestialske beskrivelsene...

    SvarSlett
  150. dont u worry anonym...her forhandles ingenting...mitt tilbud står fortsatt og forandres ikke...five grand or fuck off baby!

    SvarSlett
  151. alle kommentarer bes heretter avleveres i skranken under innlegget Dagens Kommentar.

    Takk for bryderiet og ta rennefart og fuck det støgge snyteskaftet ditt på tverra i dynga... ditt syke skabbete krapyl hahaha!

    (Den siste der var til Sørensen...)

    SvarSlett
  152. ha ha...ypperlig, gold....Sørensen har snyteskaft....joda, han har fått lang nese, som et skaft for både bedrageri og snyting. SNYTESKAFT...helt himmelsk korrkt beskrivelse

    SvarSlett
  153. LB er et en morroblogg.Endringer av navn og regler skjer hele tiden.

    Kanskje lederen går på tåfis-syre?? Bloggen vil i morgen sikkert hete LSD- bloggen.

    SvarSlett
  154. Poe: Takk for det. Angående Amazon Kindle, går man bare til "Self-Publish with Us". Det ser slik ut:

    Kindle Books
    If you are a publisher or author and hold the digital rights to a book, you can make it available as an eBook on Amazon.com. Digital Text Platform is a fast and easy self-publishing tool that lets you upload and format your books for sale in the Kindle Store.
    Have a book you want to sell? Sign up with Digital Text Platform and publish your content in the Amazon Kindle Store in minutes
    If you have an Amazon.com account, you're already signed up with Digital Text Platform. Start publishing now!
    Digital Text Platform gives you everything you need to become your own publisher today. See for yourself
    Learn More | Get Started

    Trykk på "Get Started". Resten er selvforklarende.

    SvarSlett
  155. Eventuelt: Gå direkte hit:

    https://dtp.amazon.com/mn/signin?ie=UTF8&ld=AZEbooksMakeM

    SvarSlett