fredag, august 13, 2010

Anal-yse av de siste dagers hendelser i Litteraturbloggen.

Litteraturbloggen er nå redusert til et skrikende psykotisk spøkelse på randen av avgrunnen, og hovedansvaret for denne katastofen har en viss herremann ved navn Roar Sørensen.
Men katastrofer er ikke uopprettelige ... ofte er de bare nødvendige korreksjoner til en utvikling som ville ført i grøfta uansett. Eller resultater derav.

Spørsmålet her er hva han har lært av dette, ja om han har lært noe i det hele tatt. Det må man jo håpe , ellers har jo de siste dagers begivenheter vært totalt bortkastet.


Bloggen er som en levende organisme, fordi dens medlemmer utgjøres av levende mennesker. Bloggen har som alle andre sunne og naturlige organismer i verden en iboende tendens, og det er trangen til å utvikle seg og vokse, til å foredles og styrkes i kvalitet og strekke seg mot stjernene. Denne egenskapen har den fordi dette er ønsket og viljen til flertallet av dens medlemmer. De fleste ønsker et enda bedre og mer interessant og givende sted å blogge.


Da du Sørensen tok parti mot meg, en av bloggens fremste bidragsytere i kraft av de innlegg og kommentarer jeg har latt tilfalle bloggen, og som var blant bloggens sterkeste kilder til dens ånd og sjel ... til fordel for et medlem som ikke bidrar med noe konstruktivt til bloggens vekst, men kanskje likefram tapper bloggen for den selvsamme ånd ... falt du bloggen i ryggen. Du forrådte dens hensikt og misjon, som er å vokse og foredles, og du vendte ryggen til en av dens sterkeste bidragsytere i nettopp denne veksten.

Det spiller ingen rolle hva dine motiver var...selv anfører
du din egen ridderlighet som grunn; du går av prinsipp ikke imot bloggens regler og svikter en av dens deltakere, selv ikke om du skulle miste vennskapet med meg, sa du...yeah right, liksom det var årsaken til det fatale valget du gjorde.

Det hjelper ikke hvor mye diktator og eier av bloggen du er, du må liksom alle andre diktatorer ta hensyn til de krefter og tendenser som råder i det samfunnet eller organismen du styrer over. Du må ikke tro at du kan BÅDE bevare bloggen som en liten barnehage for deg selv som du leker onkel i innimellom oppgavene som oversetter og forfatter, og der du bremser veksten gjennom lokk på antall deltakere og innlegg ... OG samtidig bevare bloggens ånd og vitalitet og tro at bloggen vil kunne fortsette sin eksistens som et interessant forum å delta i gjennom disse restriksjonene den er pålagt ... det er helt kule umulig det.


Og når du velger så feil som du gjorde her om dagen skjer ting som dette ... bloggen faller sammen som et korthus. Den faller sammen fordi når en såpass betydningsfull faktor og bidragsyter som meg suddenly blir borte, er det som et maktvakuum , et tomrom, som øyeblikkelig må fylles. Og det blir fylt med alle mulige krefter som plutselig strømmer til, slik vi har vært vitne til de siste dagene. Og en del av de kreftene ønsket du ikke i bloggen, så du fjernet dem... og står således tilbake med en blogg som er nærmest en rykende ruinhaug ....bare som en skygge av seg selv.

Du har begått en stor dumhet ... men det er ikke det vesentligste poenget her.
Alle gjør vi dumheter iblant, det er jo en av de beste og mest effektive metodene å lære på ...poenget er om du forstår og er mann til å innrømme at du har gjort en tabbe slik at du kan lære av det og unngå lignende fadeser i fremtiden. Det nytter ikke å legge skylden på meg eller noen andre, å kalle meg en sinnssyk og ond person fordi jeg trakk meg sammen med alle innleggene og kommentarene ... skylden for denne uheldige situasjonen er din og din alene.


Dette er hva som skjer når du går mot en organismes iboende retning og tendens, da vil denne organismen enten rydde deg av veien eller falle sammen ... reduseres i kraft lik en elv som mister en av sine sterkeste kilder, som du har sperret tilgangen fra, fordi du var redd for å miste kontrollen dersom elven vokste til å bli en flod ... og derfor foretrakk å beholde elven som en bekk.

Men jeg tror ingen andre enn deg ønsker at Litteraturbloggen skal fortsette sin eksistens som en tuslete liten bekk ... spørsmålet blir da hvor lenge du kan hindre dens naturlige trang til vekst, før den tørker helt inn og forsvinner.

12 kommentarer:

  1. Og å hevde at jeg hadde NULL innflytelse der, slik du forsikret overfor Sny...vitner enten om at du bevisst prater piss rett opp i trynet på folk...eller at du ikke forstår de mekanismer som hersker i en organisme som en slik blogg utgjør.

    Alle som deltar der har selvfølgelig en viss inndlytelse..og jeg var en av dem som hadde mest innflytelse i kraft av mine tallrike innlegg og kommentarer...

    SvarSlett
  2. Det som er åpenbart for alle nå er at Roar Sørensen ikke har den aller minste snøring på å drive blogg...det er jo opplagt for alle å se...bloggen er helt fantastisk teknisk...men med en total amøbe når det gjelder sosiale skills til å styre den hahahaha..

    SvarSlett
  3. ''Ved publisering i LB beholder du alle rettigheter til tekstene dine, men gir LB retten til å republisere dem, med kommentarer, i bloggen i den formen vi måtte ønske, og til å sitere fra dem eller henvise til dem i andre kanaler. Ønsker du å slutte å blogge hos oss, må du gi beskjed til redaksjonen så vi kan deaktivere kontoen din. Etter ett år kan vi også hjelpe deg med å slette bloggen din – etter at vi har forsikret oss om at alle innlegg og kommentarer er lagt i arkivet. Brukere oppmuntres dog til å lagre egne innlegg lokalt, da vi ikke har mulighet til å tilby bloggen som backup-tjeneste.''

    Ja du har sannelig forstått det...dette var virkelig rette øyeblikk til å komme med denne regelen...tipper LB blir nedrent med innlegg nå...faen ER det virkelig mulig?

    hahahahahaha

    SvarSlett
  4. "Ved publisering i LB beholder du alle rettigheter til tekstene dine, men gir LB retten til å republisere dem, med kommentarer, i bloggen i den formen vi måtte ønske,"

    Som jeg har påpekt før, er dette en grov kontradiksjon. Enten har man ALLE rettigheter, eller så har man det ikke.

    Uansett, Poe, jeg har forstått at det er dette som er stridens kjerne, dette med Sny. Den anmeldelsen hennes var flott. At du velger den, av alle ting, til å gå av skaftet av, forteller meg at du bare har ventet på en unnskyldning til å stikke av. Det som gjør at du ikke er det spor bedre enn Sørensen, er det faktum at du slettet alle kommentarene da du dro, noe du etter manges mening ikke hadde noen rett til å gjøre.

    Ken Jensen

    SvarSlett
  5. Et faktum er kanskje heller dette: Roar benyttet anledningen ved Sny sitt innlegg og spørsmål om plassering, å teste ut Poe sin vilje til å la seg underordne.
    Dette kan begrunnes med følgende: I tidligere tider, brøt Roar alt av regler for å tekkes Poe.Nå mente Roar han hadde nok makt, til å vise Poe hvem som var far i LB huset.

    Poe lar seg aldri underkue,derfor trakk han seg.

    Så kom Roar i bråk med absolutt alle, bloggen er nå døende.

    Neste som skjer er at Roar vil forsøke å få til en allianse med Poe. Hvorfor?? For å redde stumpene av LB.

    Når LB (neppe mulig)er for oppadgående, vil samme hendelse gjenta seg,muligens i en ny drakt, men skje vil det.

    Big Question is: Vil Poe la seg lure og bruke av manipulatoren???

    SvarSlett
  6. Det er et feil i premisset:

    «Denne egenskapen har den fordi dette er ønsket og viljen til flertallet av dens medlemmer. De fleste ønsker et enda bedre og mer interessant og givende sted å blogge.»

    Problemet er at Litteraturbloggen fikk spredning av kreft. Brukere som ikke ønsker et bedre sted å blogge.

    SvarSlett
  7. Da er det naturlig at LB ser hårløs og skral ut. Chemotherapy.

    SvarSlett
  8. Sannelig sannelig sier jeg eder som miger

    SvarSlett
  9. Ken...jeg slettet hele dritten vel vitende om at Sørensen den kommmentar-ronkeren selvsagt haddde sørget for backup og kommentarene ville være på plass igjen innen kort tid...

    SvarSlett
  10. Nope Ken...jeg ventet aldeles ikke på et påskudd til å stikke...og anmeldelsen til Sny var heller ikke årsaken, men den æreløse,troløse, illojale, forræderske måten denne forbannede opportunisten og feige fuckings prinsippløse lille slumdogen vendte seg mot meg på da jeg kritiserte anmeldelsen!

    De var det som fikk begeret til å renne over...etter at jeg i lang tid hadde behersket min mer og mer ubendige trang til å gå amok der inne i den pisskjedelige selvhøytidelige fillebloggen....kun for å skape litt sirkus og moro og få litt action der naturligvis....

    SvarSlett
  11. Beklager, Poe, da misforstod jeg litt. Ting er noe klarere nå. Det er klart man må ha liv. En blogg uten saftige diskusjoner er død, blottet for vitalitet, for sjel, for skaperkraft. Nå som regelverket er blitt endret, kan det tenkes at jeg lemper ut den norske versjonen av En morders memoarer i sin helhet. Da skal det faen meg bli liv der inne. For ikke å si død. HÅH-HÅH!

    SvarSlett
  12. http://poetrixus.blogspot.com/2010/08/dagens-kommentarer.html

    reply here!

    SvarSlett