mandag, august 16, 2010

HURRA!!!! Hvilken HERLIG DAG! Livet er skjønt dere!

Brevet fra Cappelen angående manuset mitt er endelig kommet! I nesten tre måneder har jeg bitt negler ned til fotfestet på både fingre og tær, og ENDELIG kom den fantastisk DEILIGE beskjeden jeg så lenge har ventet på hohohoho. Les og nyt:



''Takk for den innsendte førstedel av manuskriptet med tittelen Jappe Snetass og jakten på den forsvunne korketrekker.

Vi har vurdert manuskriptet med interesse, men er dessverre kommet til at vi på grunnlag av det innsendte ikke finner å kunne gå inn i et nærmere samarbeide med tanke på en utgivelse i bokform. Vi er lei for at vi ikke kan gi det en skriftlig konsulentuttalelse, men på grunn av den store mengden innkomne manuskripter er det bare et fåtall som får det.

Igjen, takk for at du tok kontakt.


Med vennlig hilsen

Cappelen Damm AS

Redaksjonen for norsk skjønnlitteratur


Eva Grøner (sign.)

Redaktør''
































:

75 kommentarer:

  1. Satans fucking helvetes nedgrodde apefitter, dvergkanaljer og bedritne utronka kokkesnørrmikler i HELVETE ... fuck dere på knestående i snørra i julegrøten og gå og tass de tarvelige kukene og fittene deres i skalpen på et nedgravd gjenferd så det drønner i dynga!!!!

    SvarSlett
  2. Å det var herlig at jeg fikk anledning til å blåse ut litt gørr...japp dette brevet fra Cappelen redda sannelig dagen hihihihi!

    Hipp hipp hurra!

    SvarSlett
  3. Nei ved ettertanke..det kan vel ikke være riktig dette her vel???

    Kanskje noen andre også har sendt inn manus med samme tittel som meg...og så har de forvekslet avslaget og lagt det i min mailboks i stedet for i den andre dudens mailbox...alle vet jo at de bare surrer i disse forlagene, de forbannede fyllefantene?

    Ja dette må være eneste forklaringen!

    SvarSlett
  4. Jeg må sporenstreks skrive til dem og gjøre dem oppmerksomme på denne fatale feilen, slik at den andre fyren ikke får et godkjennelsesbrev i posten og HANS manuskript blir utgitt i stedet for mitt!!!

    Faen og at jeg har sendt min første reaksjon til dem allerede, den første kommentaren her der jeg skjelte dem ut og sa dem et sannhetens ord...ja men da kan jeg bare si at det var han andre fyren som sendte det i psykotisk forvillelse og forbannelse...hahahahaa...

    SvarSlett
  5. ''Takk for den innsendte førstedel av manuskriptet med tittelen Jappe Snetass og jakten på den forsvunne korketrekker.''

    HÆ???!!!!

    Hva faen...eventyret mitt heter jo Jappe Snetass og jakten på den forsvunne SKRUtrekker, og faen ikke noen korketrekker?!

    Er de faen meg helt korka i det forlaget der---trenger de korketrekker til å komme og trekke ut korkene som sitter og stenger for tankevirksomheten i treskallene deres så kan jeg gjerne hjelpe dem jeg!

    Hva i helvete... er det mulig...ja her er det opplagt at de har forvekslet meg med en annen...kanskje til og med en som har plagiert mitt eventyr kanskje...eller deler av det!

    SvarSlett
  6. Ja, da må Else B. Kristiansen nedlegge virksomheten som forfatter - noe hun bedyret dersom du ikke ble utgitt.

    I tillegg er det vel hennes forlag!

    SvarSlett
  7. har hun bedyret det...hvilket dyr er det vi snakker om her da?

    ja det er hennes forlag, der sier du noe...kanskje hun kunne trekke i noen tråder...

    SvarSlett
  8. Ja, dette er tøft. Men innerst inne, til tross for min begeistring, var jeg redd for at dette kunne skje. (Eggen var vel bortimot sikker på at det ville skje.)

    Det er mye, mye vanskeligere å bli publisert enn det noen synes å tro.

    Jeg synes dette er ekstremt vondt og jeg føler med deg. Jeg vet nøyaktig hva du føler, for jeg har følt det samme mange, mange ganger. Jeg er blitt refusert minst 20 ganger i min tid, hvis det kan være noen trøst, noe det selvfølgelig ikke er.

    Det er likevel ikke sikkert at alle forlag vil være like negative. Men det er nokså skuffende, og foruroligende, at de ikke engang har bemerket alle de positive, språklige tingene ved manuset ditt. For språklig sett er du en mester, selv om det går i det samme kjøret hele veien.

    SvarSlett
  9. Hæ....hva er det du babler etter Sørensen...ekstremt vondt?! Heheheh nå må du ikke kjøre alle under samme kam som deg selv...dette er ikke det minste vondt...in fact så synes jeg det bare er...ja om ikke akkurat moro kanskje, så i hvert fall bare som forutsett.

    Sannsynligvs har de ikke engang lest manuset...dessuten er de altfor respektable og har sitt omdømme å ivareta så dette var nok ikke rette forlaget å sende et slikt maus til...får se hva de andre sier.

    men jeg tror de også vil avslå det...og det synes jeg nok kanskje er like bra..ja mon det ikke er det beste... for da kan jeg publisere det på Amazon eller noe sånt og få 70 % av salget.

    Men finnes det noen mulighet for å kontrollere at Amazons salgsoppgaver er ærlige?

    SvarSlett
  10. men da du fikk avslag, lå du da helt utslått og gråt og hulket en uke...eventuelt drakk deg dritings og havnet i masseslagsmål på en bar...eller sendte stygge trusselbrev til forlaget?

    Det siste vurderer jeg å gjøre hahaha...

    SvarSlett
  11. Det siste er det absolutt alle forfattere kjenner en brennende trang til å gjøre.

    Og det du absolutt aldri må finne på å gjøre.

    Da brenner du alle broer.

    Sett for eksempel at et annet forlag antar boken, at den får gode kritikker, men at forlaget stort sett gir faen i deg, og du vil bytte forlag... Du sender det til Cappelen igjen, som nå er mye mer interessert, men der er det noen som husker deg som en rabiat jævel som sendte et stygt trusselbrev...

    SvarSlett
  12. Og hvis du vil vite det: Ja, jeg har grått mange bitre tårer over mange refusjoner.

    SvarSlett
  13. ja men jeg gir totalt ville faen i slike feige hensyn...jeg bare brenner til det jeg makter i øyeblikket når jeg har satt meg noe i hodet...og så høster jeg konsekvensene av det etterpå...come hell o r high water...jeg er så vant til at det brenner under beina mine og at folk ønsker død og helvete over meg eller ødelegger mine planer at det gir meg nesten et kick når det hender...

    SvarSlett
  14. har du regelrett GRÅTT ja...hohoho unnskyld at jeg ler men...men du var kanskje i en litt annen posisjon enn meg da...jeg er jo på ingen måte avhengig økonomisk eller på annen måte av å bli antatt...for meg er det nesten ett fett hva som skjer...jeg har tusenvis av jern i ilden og masse andre alternativer tilgjengelig uansett...

    SvarSlett
  15. Bare de som har jobbet i mange år med et manus, brukt tusener på tusener av arbeidstimer på det, ved siden av en annen full jobb, for så å få et avslag som det du nettopp har fått, vet hvorfor selv en som meg tar til tårene i slike situasjoner.

    Jeg vil våge denne påstanden: Hvis de som skriver slike refusjonsbrev hadde hatt den minste anelse om hvor vondt de gjør (for de fleste, om enn ikke for deg), så hadde de sluttet på dagen.

    Men heldigvis - for dem - vet de ikke det. De er ikke engang i nærheten av å vite det. De færreste av dem har prøvd å skrive en roman, for ikke å snakke om å oppleve å få den refusert.

    Og det gjør at de sannsynligvis skriver slike brev av ren rutine. De føler antakeligvis intet. Hvorfor skulle de det?

    Og nå skjønner du kanskje LITT av min frustrasjon med amatører som bruker LB som et sted å være. Hva vet disse om livet som forfatter og oversetter? Selvsagt ingen verdens ting. Likevel insisterer de alltid på like mye plass, like mye respekt, like mye oppmerksomhet, og at jeg til enhver tid skal være like tålmodig og snill mot alle.

    Bare folk som Eggen skjønner hvor forskrudd dette er.

    Jeg ler av alle som "fordømmer" meg i LB. Hva vet disse folka om yrket mitt? Hva vet de om 100 000 lange, tunge arbeidstimer i gruva? Endeløse netter og dager med skrivning? Måned etter måned, år etter år uten ferie, uten helgefri engang, bare med jobbing med manuser, ti romaner (sju refuserte) og 115 digre oversatte bøker. Ikke engang Knausgård er i nærheten av å vite noe om dette.

    De vet selvsagt ingenting. Bare de som har vært der, vet. Og jeg kan garantere at ikke en av dem er redd for å assosiere seg med meg. Da er de bare faker og wannabees, folk jeg ler av i mitt stille sinn.

    SvarSlett
  16. men alt dette gruveslitet berettiger deg likevel ikke til å opptre som en slik uberegnelig tyrann...folk orker det i hvert fall ikke, som du ser...

    SvarSlett
  17. Ho ho
    Merkelig at det ble refusert ?? Guruen Sørensen har jo lovprist eventyret opp til himmelen og sagt det er høyverdig litteratur. Eggen, Heine og flere som har utgitt bøker, kan ikke skrive, sier Sørensen.
    Dessuten opplever han mer enn ofte å bli refusert selv.

    Kanskje på tide at Sørensen overtar kommandoen i Norge, vedr. å vurdere hva som er litteratur eller ikke.

    I følge bokbørsen er aksjene til Litteraturbloggen stadig mer faretruende fallene.

    Absolutt alle, fra ledelsen, til medlemmene i Litteraturbloggen, har gått på en skikkelig karamell smell.

    Mvh
    Intensjons Piraten

    SvarSlett
  18. Tja, jeg har da ikke foretatt meg noe uberegnelig. Hva skulle det i så fall være?

    Jeg suspenderte tre personer jeg betraktet som bråkmakere som ødela for bloggen. Den avgjørelsen var både Pia og Jo enig i. Det var ikke engang mitt initiativ. Og dette var noe vi bare måtte gjøre.

    Så ble jeg grundig irritert på Sny, som jeg har lengst har skværet opp med. Ved to tilfeller sprakk det litt for meg i kommentarfeltet, noe de fleste med litt menneskelighet i behold skjønner. Sny var tross alt ekstremt urettferdig mot meg og LB i sine uttalelser og i sin sletteiver.

    Noe mer har vel ikke skjedd.

    Og det gjør ikke meg noe at det er litt stille i bloggen i dag, eller at den blir liggende stille noen uker. Det er bare fint. Da får jeg konsentrert meg bedre om romanen og oversettelsen.

    SvarSlett
  19. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  20. hvilke kolleger er dette ...mener du horekundene i Angeles?

    SvarSlett
  21. Problemet med denne bloggen er at det serveres så mange løgner at det fort blir trykkende. Og alt kommer fra anonyme. Ingen våger å stå fram som den de er. Ikke engang du.

    Sannheten er at alle mine kolleger lurer på hvorfor i all verden jeg ofrer så mye tid på wannabees, løgnere, ondskapsfulle anonyme bloggere, kjøkkendiktere og folk som deg.

    Av og til lurer jeg på det samme.

    Mennesker er av natur onde, sjalu, nedrige og misunnelige, klare til kaste seg over deg ved hver minste lille feil du måtte gjøre. Det har jeg sett gang på gang i LB.

    Det har lært meg mye. Men som Eggen sier: Som forfatter må man lære seg å ta imot dritt. Som en god soldat. Og Gud hjelpe meg så mye dritt jeg har måttet tåle det siste året.

    Samtidig som mange lovprist meg og skrytt meg og bloggen opp i skyene utallige ganger.

    Men slik er nå menneskenaturen.

    SvarSlett
  22. Intensjons Piraten...boken min er den beste og mest revolusjonerende som noensinne er utgitt på denne planeten...jeg har jo bare presentert en tredjedel og knapt nok det for dere...etterhvert utover i handlingen dreier den bort fra all vitsingen og avslører dybder og tankekonstellasjoner som aldri tidligere er behandlet i noen roman...enn si bok.

    SvarSlett
  23. og jeg er allerede i gang med etterfølgeren..den skal knocke luften ut av hele planeten...hele menneskeheten komme r til å drite på seg!!!

    SvarSlett
  24. hva i all verden azimut...har dere mulighet til å redigere kommentarene ETTER at de har vært publisert i bloggen her?

    SvarSlett
  25. det er kjerringer og fjols som regjerer i det cappelenhuset...de har faen ikke engang lest manuset...det vedder jeg på!

    SvarSlett
  26. Nå ser jeg at Heine, Myriam og Arthur er kommet tilbake, og det er jo gledelig.

    Merkelig at noen tror jeg er en slags CEO med 1,5 millioner i årslønn. Jeg er ikke kapabel til å lede noe som helst. Jeg gjør stadig feil, og det innrømmer jeg.

    Men av og til kjenner jeg en massiv mur mot meg som grenser til sykelig misunnelse, tarvelighet, usselhet og ren ondskap. Når jeg støter på slikt, sprekker det for meg. Dessverre. En CEO med 1,5 i årslønn gjør naturligvis ikke det. Han bevarer roen. Men jeg gjør ikke det. Jeg er ikke leder. Jeg er forfatter og oversetter.

    SvarSlett
  27. ja du er forfatter...som leder av noen blogg er du a total disater...så det burde du snarest overlate andre...

    SvarSlett
  28. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  29. Mulig, men sannheten er at LB har vært den mest interessante, underholdende og spennende litterære bloggen i Norge det siste halvannet året, med vanvittig mange velskrevne innlegg, tusener av spennende og gode kommentartråder og bare større og større interesse - til tross for nedturer iblant.

    Så kanskje jeg gjør noe riktig likevel...

    Det er når folk glemmer dette faktum i mobbe- og sletteiveren sin at jeg blir motløs, lei meg og en sjelden gang sprekkeferdig.

    SvarSlett
  30. Det har vel nå blitt bevist at en mann som bor i "Filipstad" ikke har oversikt eller forstand på hvilke kriterier norske forlag vurderer ut i fra. Det holder ikke å være oversetter og "riks synser".
    Vurderingene til lederen går mest på hvem han liker eller ikke.

    Eventyret til Poe har absolutt kvaliteter.Historien i sweg selv er så fargerik at den kanskje går over hodet til de som vurderer??
    Anbefaler Poe å kontakte flere forlag.

    vær klar over. Mange forlag er nå i en økonomisk nedgangsperiode.Det i seg selv indikerer (og blir vist) at de stort sett bare satser på gode gamle salgshester.

    Det finnes mange eksempler på at forlag sender manus i retur, uten å ha lest, kun gjengitt headingen på manuset og sagt: Beklager, vi kan for tiden ikke utgi deres manus.

    Hold øyne og ører åpne, se etter alternative utgivelses metoder. Vær modig,prøv noen av de, da har du selv kontroll og suverent eierskap.

    Mister Reality.

    SvarSlett
  31. Og over her kommer det enda en anonym idiotkommentar - igjen. Så da sier jeg takk for meg.

    Håper jeg greier å motstå fristelsen til å komme ned hit igjen, for dette er et fryktelig usunt sted å være.

    SvarSlett
  32. Og det er selvfølgelig den usle, feige Fauske i en av sine utallige, ekle, motbydelige, løgnaktige, falske, kvalme og nedrige forkledninger.

    SvarSlett
  33. Sørensen.Om de anonyme ikke har navn, blir de av Dem omdøpt til Fauske med en gang. Det er mange som har forstått at De lenge har ønsker den mannen død, hvilket De selv har gjentatt på LB mange ganger.
    Svært ofte har den mannen både avslørt Dem og åpent kommet med krtiske spørsmål til deres fremgangsmåte.
    Det i seg selv, medfører straks en dødsdom fra Dem.
    Uberegnelig og gal, er hva du er.

    Hunting Teddybear.

    SvarSlett
  34. Hva har den stakkars Fauske gjort deg nå da???
    Alltid får han noen helvetes skyllebøtter over seg for absolutely nothing?!

    han skrev da bare noen helt uskyldige og velmente råd og betraktninger om hva jeg bør foreta meg...ja jeg tror jeg jammen vil lytte til de rådene også!

    Alternative kanaler skal bli! Det er nok det smarteste...

    SvarSlett
  35. ''Håper jeg greier å motstå fristelsen til å komme ned hit igjen, for dette er et fryktelig usunt sted å være. ''

    hva er så usunt ve d å være her...her er det frihet til å si hva pokker man vil!

    i motsetning til i den dystre konsentrasjonsleiren og slaktehuset du driver!

    SvarSlett
  36. Har du sett Black Books?

    http://www.youtube.com/watch?v=5jj9Ke_SL8I

    :)

    - Jo

    SvarSlett
  37. herlige greier...ja det skal jeg også gjøre...og putte brevet i en konvolutt med hvitt pulver!

    SvarSlett
  38. Men, Jappe Snetass og jakten på den forsvunne korketrekker...?

    Det eneste de leste var tittelen. Hadde den derimot hett Jenny Sterkogvakker og jakten på den forsvunne salsasko.

    Går det an å skrive om handlingen? Som et eksperiment?

    SvarSlett
  39. "...og putte brevet i en konvolutt med hvitt pulver!"

    Jeg har studert biologi i det siste, for trygda. Vi fikk spørsmål på eksamen om hvordan man dyrker fram miltbrannbakterier. DEN oppgaven kunne jeg. Endosporer. :D

    SvarSlett
  40. Jenny Sterkogvakker er invitert på salsafest med vennene sine Hilmarta, Dongo og Juan, men mystiske menn i flosshatt har byttet ut alle klær og sko med barnestørrelser! Makan! I kampen mot bakmennene følger vi Jenny i et fortryllende, frodig eventyr gjennom Milano, Ayia Napa, Paris og India i jakten på de forsvunne salsasko.

    SvarSlett
  41. Poetrixx!

    Skjønner du nå hvorfor jeg ba deg trykke makkverket ditt på dopapir?

    Du har omtrent null peiling litteratur!

    SvarSlett
  42. Og så kan du skrive: Basert på den tragiske fortellingen fra virkeligheten om den sykelig overvektige Jenny som etter traumatisk opplevelse i klesbutikken bryter sammen og kun én uke senere dreper sin sosiopatiske mann og tre vanskelige barn for så å flykte fra landet, som følge av en virkelighetsflukt utløst av moteindustriens kyniske markedsføring og utnytting av kvinners lave selvbilde. I denne dramatiske, hjerteskjærende boken forteller Jenny sin versjon av hvordan hun opplevde de skjebnesvangre to ukene som sendte sjokkbølger gjennom landet sist sommer.

    Klarer du å skrive en sånn bok? Det gjør ikke jeg. Bare ta synopsis og bli rik...

    SvarSlett
  43. du har nok rett Jo...de leste nok bare tittelen de råtne svina...

    SvarSlett
  44. ja det eneste som nytter er nok en roman om en kvinne som går amok og dreper alle for fote og har full rett til det, for hun har blitt behandlet så dårlig av alle rundt seg.

    Husker jeg leste Den brennende sengen..om ei sinnssyk kjerring som drepte mannen sin ved å helle bensin over han når det intetanende kjøtthuet lå og sov...og der kvinnen ble fremstilt som offeret hahahaha...

    SvarSlett
  45. Den er fin! Refusert på grunn av tittelen!!!

    SvarSlett
  46. vi lever i en koko-kultur som blir mer og mer absurd...det eneste som nytter er revolusjon og deretter mannsdiktatur...ellers dreper de oss de jævlene, sakte men sikkert...

    de trenger oss ikke lenger, det går snart an å fremstille kunstig sæd...og vi er heller ikke nødvendige for sex...det er bevist at alle kvinner er lesber egentlig...nesten alle kvinner som får se pornobilder av andre kvinner reagerer ved å bli våte i skjeden og med stive brystvorter...de blir kåte!

    SvarSlett
  47. ALDRI om de har lest den boka!!!

    Det er simpelthen UMULIG å refusere den etter åp ha lest den, hvis du er ved dine fulle fem og har normal IQ...helt klin peise umulig...selv for slike sprø panserfemier som disse forlagene er fulle av nå...

    SvarSlett
  48. Kan du ikke gjøre som Ken? Legge ut hele møkka på Amazon Kindle?

    SvarSlett
  49. Hehe. Men du som kan skrive får surfe bølgen og skrive så de sklir av kontorstolen på Cappelen. Prioritet: Kunst? Penger? La meg se ... :D

    SvarSlett
  50. Og når det ringer ei småhes og stotrende konsulentinne fra Cappelen og sier de har forsøkt å få tak i deg, og du vet hun er skikkelig klam i hakket, kan du brøle ut i latter: HÆHÆ! KØDDA! Dere får ikke rettighetene til manuset likkavæl!

    Da sender de henne til Thailand med første fly i miniskjørt og en stresskoffert full av sedler. :)

    SvarSlett
  51. ja skal nok legge den på amazon eller lignende før eller siden...må bare redigere den litt og stramme inn og rocke den atskillig mere opp først!

    SvarSlett
  52. vurderer å piffe den litt opp med noen av kens mest bestialske og psykotiske drapsorgier...se om det blir noe futt i den da...

    SvarSlett
  53. jeg bare stjeler løs og gir helvete i søksmål...see if u can get me hihihihih!!!!

    SvarSlett
  54. Har du hørt noe fra Ken om noen har kjøpt boka han har lagt ut?

    SvarSlett
  55. hva er det du fantaserer om nå JO..rull inn gliset boy og snask deg tilbake til LB...din herre og mester kaller deg...hører du ikke reveljen!

    SvarSlett
  56. Ken får vel ikke beskjed før om to måneder...

    SvarSlett
  57. Hysj, jeg jobber. Driver og skriver på noe ;)

    SvarSlett
  58. Haha, nei det er cleenex. Er du synsk?

    Ja, jeg vet ikke med dere, men jeg skal ha Ferrari og puddel. «puddel»

    SvarSlett
  59. Har jobbet som orakel en periode ja.

    SvarSlett
  60. Jeg forutsa refusjonen av manuset til Poetrixx for lenge siden!!!

    SvarSlett
  61. vel jeg hadde egentlig ingen forventninger til dette pateteiske sløve og teite kjerringforlaget...jeg sendte det dit bare for å ha prøvd ETT stort forlag liksom...

    SvarSlett
  62. Og hahahah jeg må le...i går oppdaget jeg at jeg har sendt bare en mail til Kagge...jeg har jo glemt å sende det helvetes manuset!

    I nesten tre måneder har jeg ventet på svar derfra...og så har jeg fanken meg ikke sendt manuskriptet!!!
    men nå er det i hvert fall avsendt...håper de svarer før jul...

    SvarSlett
  63. hmm kanskje jeg kan gi det ut på Ken Jensens forlag???

    hva sier du ken...du får ti prosent i royalty...

    SvarSlett
  64. Dere som blogger anonymt...vær snill og undertegn med ett eller annet nick og hold dere til det...her er visst flere anonyme...og da oppstår det bare forvirring!

    SvarSlett
  65. Poe: Eggen prøvde å kjøpe boken min på Amazon, men han fikk det ikke til. Noe teknisk kluss med lesebrettet, visstnok. Jeg har foreløpig ikke mottatt noen salgsrapporter. Det kommer sikkert. For øvrig interessant at du ble refusert på Kongens dødsdag. Jeg fikk også et brev på denne dag, for åtte år siden. Jeg mistet selvtilliten og var rasert i flere år, men nå har jeg endelig funnet tilbake til gammel storhet. Litteratur-Norge skal skjelve innen to år, merk mine ord.

    Hva mener du med at jeg skal utgi boken din? Er du klar over hvor mye penger noe sånt koster? Forlaget mitt heter Suspekt Forlag, men jeg vurderer å endre det til Ken Jensen Forlag. Lyder mer seriøst.

    Ikke bare koster det masse penger å utgi noe, men det går med enormt tid til markedsføring, intervjuer, forretningsmøter, telefoner, etc. Det er en fulltidsjobb som varer i flere måneder, og til syvende og sist sitter man kanskje ikke igjen med så mye at det ikke dekker de faste utgiftene engang.

    SvarSlett
  66. Jeg for min del finner null humor i at Poe ikke fikk napp hos Cappelen Damm (selv om han later som om han selv synes dette er rasende festlig).

    Bare drittsekker fryder seg over slike ting.

    På den annen side tviler jeg sterkt på at reaksjonen vil være like negativ hos alle forlag. Jeg har fremdeles tro på at et forlag vil fatte litt interesse for stilen din og språket ditt, og prøve å få til et samarbeid.

    Muligens vil de be deg skrive om 80% av eventyret for å gjøre det spiselig for flere enn 20 personer (blant dem Stian, Pia og meg, men vi er blodfans, og dette funker kanskje bedre i en blogg).

    For et forlag tenker alltid: Hvem vil være interessert i å kjøpe og lese dette? Selv om eventyret ditt mange steder er fantastisk godt skrevet, er nok svaret: Svært, svært få.

    Og da blir det refusjon - på det grunnlaget.

    SvarSlett
  67. Ettersom det er i de menneskelige dobøttene (din og Sirenias blogg) disse mobbedebattene med anonyme skittkastere foregår, får jeg poste dette her hos deg også, selv om det selvfølgelig blir som om Sankt Peter skulle prøve å bli hørt på en grisefest i Satans peisestue:

    I disse to nevnte bloggene hersker det nå en nesten fantastisk mangel på selvinnsikt og selvkritikk (men hva annet er å vente når en haug med anonyme, feige løgnere og mobbere med IQ-snitt på 60 samles på valen).

    Det fleste med omløp i hodet, vet jo at det var Fauske, Sirenia, Poetrixx' galskap og bloggeres innbyrdes krangling og gammelt nag som gjorde LB til et utrivelig sted noen dager før og etter suspensjonene. Ikke noe jeg gjorde galt.

    Alle disse brøt bevisst regler jeg hadde laget, Arthur og Andersen også. Da jeg håndhevet reglene, ble det ramaskrik. Da var jeg en fryktelig person. For noe tøv.

    Et ganger ga jeg utløp for frustrasjon i kommentarfeltet, noe de fleste med litt menneskelighet i behold forstår. Jeg er ikke spesielt stolt over at jeg ikke greide å bevare roen til tross for mobbing og løgner, men angrer ikke så veldig på det heller. Det skjedde uansett bare ved to anledninger, og Sny og jeg har for lengst skværet opp i det.

    Og nå er bloggen fin, stille og fredelig, uten spor av krangling.

    Som jeg skriver i LB i dag:

    "Det er nok fremdeles et sjokk for mange at LBs undertittel likevel ikke var: “Mobb en forfatter, legg ut vrøvl, start en opprivende persondebatt, vær anonym.”

    Nå har vi tvunget alle til å forholde seg til litteratur og til å unngå persondebatter og intriger. Da er det ikke rart at 90% av aktiviteten forsvinner, for dette er en høyst uvanlig og vanskelig situasjon for mange."

    Jeg har sjelden støtt på mer tarvelig ondskap enn jeg har gjort siden jeg overtok styringen av LB for et år siden.

    Bare denne bloggen her og disse kommentartrådene er et bevis på at de aller fleste av dere stort sett bare var i LB for å ødelegge og drive personkrangling. Og en sånn blogg er jeg ikke interessert i å drive. Da får det heller være.

    Jeg kan også åpne opp for skittdebatter som dette igjen, og "få aktiviteten opp", men det er jeg overhodet ikke interessert i. Bedre med en vettug kommentar som gjelder litteratur i uka, enn 100 anonyme mobbekommentarer som her per dag.

    SvarSlett
  68. Ken, det forslaget var ment som en spøk da...dont u worry!

    Ja om det finnes noen som helst rettferdighet og rimelighet her i verden så vil du rule den forbannede bingen som heter litteratur-Norge snart...

    og jeg later vel for faen ikke som noe som helst...jeg hadde uhyre få forventninger...og dessuten er det ikke engang sikkert jeg har RÅD til å gi ut manuset! Hvis jeg selger for mer enn 70000 mister jeg jo pensjonen min...og sitter med skjegget i postkasssa uten fast inntekt resten av livet...så nei dette må nok gjøres på en litt annen måte...tenker jeg slenger det inn på amazon etterhvert...men åssen er det med bankkonto der da...kan man ha norsk konto?


    Og ken, kan du undertegne med nick når du kommenterer, her er flere som skriver anonymt og umulig åå holde dem fra hverandre...
    Poe

    SvarSlett
  69. Og inspirert av KJ skal jeg skrive om manuset så det rocker som bare helvete...det er altfor fisefint og bløtt som det er nå...men jeg tenkte jeg måtte ta litt hensyn og ikke gjøre det for rått av hensyn til forlaget etc...men tiden for hensyn er ute nå baby!

    poe

    SvarSlett
  70. Hmmm Kongens dødsdag...og samme dag ble du refusert...hehehe det var jammen sprøtt...

    men DENNE gutten er det faen ingen som raserer selvtilliten til...tvert imot er jeg MERE FIT FOT FIGHT THAN EVER...det skal verden snart få merke!

    jeg blir bare OPPFLAMMET av nederlag og tilbakeslag hahaha...satans oppflammet!

    poe

    SvarSlett
  71. Er jo virkelig ikke rart at denne ken jensen har fått utgitt makkverket sitt - han har jo gjort det på eget, fuckings "forlag", hahaha!

    SvarSlett
  72. Hva faen????

    For noen dager siden sendte jeg brev til det andre forlaget jeg har sendt manuset til og spurte om de hadde lest det...og i dag fikk jeg mail...de har rotet det bort og finner det ikke!

    Så jeg sendte det på nytt i dag!

    dette betyr at to av de tre forlagene jeg sendte det til for tre måneder siden ennå ikke har lest det...nei jeg tror nok ikke det er meningen at den boken skal ut på papir...

    SvarSlett
  73. Sagt det før, de fleste forlag i dag, grunnet dårlig økonomi, satser kun på gamle salgstravere.
    De tør ikke å våge på noe nytt og helt annerledes.
    Våkn Poetrixx.

    Tenk bare på Forfatterbloggen. "Bøkeklubben" hadde ikke en gang råd til å tufte den.

    SvarSlett