lørdag, august 14, 2010

Dagens kommentarer!

For å gjøre det litt lettere for alle så de slipper å bla seg gjennom alle innleggene for å sjekke de siste kommentarene, kommer jeg inntil videre til å legge alle kommentarene som daglig strømmer på inn i denne gruppen.

41 kommentarer:

  1. 14. august 2010 14:48
    Azimut sa...

    Vel, nå håper jeg du er fornøyd. Alt innhold i avsnittene dine bortsett fra de første setningene er slettet. Men kommentarene er beholdt, for de er ikke dine.

    Det er sånn du burde ha gjort det - av respekt for alle dem som har kommentert hos deg, av respekt for bloggen. Det er sånn jeg gjør det.

    Jeg vet at du (og Fauske og Sirenia og en del andre) har som livspolicy aldri å være ærlige, redelige, anstendige eller rettferdige. Dere er blottet for integritet.

    Men det går en grense også for hva jeg tåler. Og dette blir siste kommentar fra meg, aller siste gang jeg beveger meg ned i denne menneskelige dobøtta av en blogg.

    Og du kan hilse fuske og sirena og si at de aldri, ALDRI, ikke under noen omstendighet, ikke engang om ti tusen år, vil få bli medlem av LB igjen.

    Drittsekker, snoker og mobbere. Det er etter min mening hva dere er. Jeg vil ikke ta i noen av dere med ildtang engang etter hva dere har servert om meg og LB de siste dagene.

    Dette er måten du takker folk som har hjulpet deg med penger og støtte.

    Fy faen, for et ynkelig menneske du er, Poe. Du hører hjemme ved Akerselva. Forskjellen er at du ikke engang fortjener å vanke sammen med alkisene som drikker og doper seg der. De er hundre ganger bedre enn deg. Du fortjener bare å drukne i den iskalde elva. Du fortjener absolutt intet annet.

    Ha en god dag, din sinnssyke, onde jævel.

    14. august 2010 18:16
    Anonym sa...

    På vegne av organisasjonen for identitetstyveri:
    Vi har mottatt informasjon om at LB stjeler andres åmdsverk, samt nekter å slette tidligere bloggeres innlegg. Sågar har vi beviser for at LB har liggende innlegg i sine arkiver,har fjernet navnet til innleggets eier og har satt Admin som undertegnende navn som som innleggets forfatter.
    Benytter man søkefunsjonen på LB og søker på utesperrede tidligere medlemmers navn, ser man nettopp dette.
    Vi oppfordrer sterkt om at innleggene fjernes i sin helhet øyeblikkelig.
    Om så ikke skjer vil LB bli anmeldt til politiet og til Datatilsynet.
    Ytterligere varsel vil ikke bli sendt om dette.

    14. august 2010 18:36
    poetrixx sa...

    Hva i helvete er det du babler om igjen Sørensen...jeg har vel for faen aldri mottatt noen PENGER av deg???!!! Hva i faen slags løgn er det???

    Men apropos penger, mitt tilbud om fem tusen kroner pr. innlegg står ennå åpent.

    Ta i mot eller gå under, for om du avslår skal jeg starte min egen blogg og knuse deg og den bakgårdsbloggen du driver!

    Watch out boy! THE WAR IS ON!

    SvarSlett
  2. og alle vet at det e r helt umulig for meg å blogge på et nettsamfunn uten at jeg før eller senre havner i et helvetes slagsmål med noen...men det går like fort over igjen det...før det begynner på ny frisk med et like helvetes festlig spetakkel igjen like etterpå selvsagt...og sånn går no dagan...

    14. august 2010 10:22
    Anonym sa...

    Ja, men slike slagsmål er jo det som gjør livet verdt å leve, i alle fall for min del. Det er befriende å kunne hundse og æreskjelle hverandre uten å måtte stå til rette for det, bare kjøre på, gi og ta imot med samme mynt. Der er du og Roar i en særklasse, Poe.

    Ken Jensen

    14. august 2010 11:05
    Anonym sa...

    Det forhandles over landegrensene. Hold utkikk for nok en slu revesnare.

    14. august 2010 11:10
    Anonym sa...

    Ja, LB er stedet hvor det er likhet for argumenter og protester.Hvor jævla ensidig går det ann å være ?
    Den som biter på lureagnet, har seg selv å takke, etter alle avsløringene av LB og dens ledelse, samt noen av de få utvalgte godkjente medlemmene.
    Blind MacTell fortell en kveldshistorie til. Vær så snill, vi er ikke mette av løgnene enda.

    14. august 2010 11:16
    poetrixx sa...

    ''Ja, men slike slagsmål er jo det som gjør livet verdt å leve, i alle fall for min del. Det er befriende å kunne hundse og æreskjelle hverandre uten å måtte stå til rette for det, bare kjøre på, gi og ta imot med samme mynt.''

    Du har forstått det Ken, det er herlig befriende og sunt...og burde vært mye mer av slikt...faen så moro det er!

    By the way, håper du selger godt av den storyen du har lagt ut på Amazon, jeg avvekslende lo og brekte meg da jeg leste dette...sinnsvakt at det ble refusert overalt...feige jævla fjols som sitter i de forlagene..dette synes jeg faktisk du skulle utvikle videre og gi ut på nytt, da du sikkert er en langt bedre forfatter i dag enn for ti år siden...for det er har en helt særegen stil og humor oppi galskapen og blodbadene som jeg ikke har sett før hohohohoho...

    14. august 2010 21:11
    poetrixx sa...

    Men kan ikke du skrive en redegjørelse i LB om hvordan man går frem for å legge bøker inn i Amazon, alt det praktiske med bankforbindelse etc...tror mange er interessert i det...

    14. august 2010 21:13
    poetrixx sa...

    jeg tror nok du var litt forut for din tid...i dag er nok folk langt mer klare for de blodige eksessene du presenterer, med tilhørende humoristiske kommentarer og betraktninger inni de bestialske beskrivelsene...

    14. august 2010 21:16
    poetrixx sa...

    dont u worry anonym...her forhandles ingenting...mitt tilbud står fortsatt og forandres ikke...five grand or fuck off baby!

    SvarSlett
  3. Anonym sa...
    "Ved publisering i LB beholder du alle rettigheter til tekstene dine, men gir LB retten til å republisere dem, med kommentarer, i bloggen i den formen vi måtte ønske,"

    Som jeg har påpekt før, er dette en grov kontradiksjon. Enten har man ALLE rettigheter, eller så har man det ikke.

    Uansett, Poe, jeg har forstått at det er dette som er stridens kjerne, dette med Sny. Den anmeldelsen hennes var flott. At du velger den, av alle ting, til å gå av skaftet av, forteller meg at du bare har ventet på en unnskyldning til å stikke av. Det som gjør at du ikke er det spor bedre enn Sørensen, er det faktum at du slettet alle kommentarene da du dro, noe du etter manges mening ikke hadde noen rett til å gjøre.

    Ken Jensen

    14. august 2010 10:08
    Anonym sa...

    Et faktum er kanskje heller dette: Roar benyttet anledningen ved Sny sitt innlegg og spørsmål om plassering, å teste ut Poe sin vilje til å la seg underordne.
    Dette kan begrunnes med følgende: I tidligere tider, brøt Roar alt av regler for å tekkes Poe.Nå mente Roar han hadde nok makt, til å vise Poe hvem som var far i LB huset.

    Poe lar seg aldri underkue,derfor trakk han seg.

    Så kom Roar i bråk med absolutt alle, bloggen er nå døende.

    Neste som skjer er at Roar vil forsøke å få til en allianse med Poe. Hvorfor?? For å redde stumpene av LB.

    Når LB (neppe mulig)er for oppadgående, vil samme hendelse gjenta seg,muligens i en ny drakt, men skje vil det.

    Big Question is: Vil Poe la seg lure og bruke av manipulatoren???

    14. august 2010 14:57
    Anonym sa...

    Det er et feil i premisset:

    «Denne egenskapen har den fordi dette er ønsket og viljen til flertallet av dens medlemmer. De fleste ønsker et enda bedre og mer interessant og givende sted å blogge.»

    Problemet er at Litteraturbloggen fikk spredning av kreft. Brukere som ikke ønsker et bedre sted å blogge.

    14. august 2010 15:51
    Anonym sa...

    Da er det naturlig at LB ser hårløs og skral ut. Chemotherapy.

    14. august 2010 16:09
    Anonym sa...

    Sannelig sannelig sier jeg eder som miger

    14. august 2010 16:34
    poetrixx sa...

    Ken...jeg slettet hele dritten vel vitende om at Sørensen den kommmentar-ronkeren selvsagt haddde sørget for backup og kommentarene ville være på plass igjen innen kort tid...

    14. august 2010 21:05
    poetrixx sa...

    Nope Ken...jeg ventet aldeles ikke på et påskudd til å stikke...og anmeldelsen til Sny var heller ikke årsaken, men den æreløse,troløse, illojale, forræderske måten denne forbannede opportunisten og feige fuckings prinsippløse lille slumdogen vendte seg mot meg på da jeg kritiserte anmeldelsen!

    De var det som fikk begeret til å renne over...etter at jeg i lang tid hadde behersket min mer og mer ubendige trang til å gå amok der inne i den pisskjedelige selvhøytidelige fillebloggen....kun for å skape litt sirkus og moro og få litt action der naturligvis....

    SvarSlett
  4. Fra innlegget En stormannsgal finmarking.

    ''Jeg var utdanna, og finnmark trengte sårt min ekspertise. Jeg var og henta de galeste knivstikkende ungdommene rundt hele Finnmarkskysten og satte dem i skole hos meg.''

    Enda en av disse hvit mann slash kvinne leker helt og redder de stakkars uvitende idiotene oppi huttiheita fra sine egne dumheter-syndromet!

    Finnmark har vel ALDRI noensinne trengt din sosionom-¨¨ekspertise¨¨ eller hva slags utdannelse du har! Finnmark trenger bare en ting, og det er å befri seg selv fra de vampyrene sørpå som suger ut dets livskraft!

    Sånne som deg skulle bare vært senket på dypet i Barentshavet i enden av en ankerkjetting...forbannede imperialistkjerring...det verste jeg vet er slike feministmegger eller skal jeg si fascistkjerringer med sosionomutdannelse...de er de ALLER aller verste politiske skrullene...

    SvarSlett
  5. Poetrixx. Jeg har også utdanning som barnevernpedagog blandt mye annet interessant og givende. Hvorfor tror du ellers jeg tok turen innom bloggen din???
    Også Jan Simonsen som mentor!!! Ja sånn går det vel med avatarer skapt i cyber.De passer dessuten best på nettby- i katakombene!
    Finn noen andre å slenge gørra di etter!!!
    Mickey

    SvarSlett
  6. jan simonsen som mentor? hva er det du babler om i de tettpakka tåkeskyene du svever rundt i Mickey...time to slokke morrablåsen og dale ned på jorden igjen,der vi andre befinner oss...jeg min venn klarer meg utmerket uten noen mentorer i livet...jeg er min egen mentor...men Jan Simonsen har så uendelig mye mere smarte og interssante og ikke minst sanne ting å bidra med om verden enn en viss annen jan..

    SvarSlett
  7. Jeg røyker ikke en gang fisk Poetrix.

    Jan Simonsen sin tvillingbror er mye mer interessant. Han er langhåret og venstreradikal, og drar land og strand rundt for å snakke om bevaring av... jerv. Så der er det bare tilfeldighetene som har rådd... De er lette å lede ser det ut som...
    Nei, nå kan jeg ikke surre mer inni denne pornosjappa.
    Mickey

    SvarSlett
  8. men nå er jeg ikke ute etter deg personlig mickey...tross alt virker det som om du ennå har litt vett flytende rundt i den dopinfiserte skallen din, til tross for den tøvete bortkastede bøffe-utdannelsen du har skaffa deg, og ikke minst samboerskapet med en sånn inntørket gammel tøffel og dåremikkel som den duden du tilbringer hverdagen med...:)

    SvarSlett
  9. Dette er ingen pornosjappe mickey...ikke at jeg misliker dem...det burde vært mange flere av dem...bloggen er blant mange andre ting en bevisst utstilling av nakne mennesker i seksuelle posisjoner...mange av dem gamle og stygge...for at sånne hjernevaskede inntørka møkk-kjedelige moralister som deg skal lære dere å forholde dere naturlig til nakne menneskekropper...

    SvarSlett
  10. Greit å oppdatere siste kommentarer. Får tenke litt i de siste baner selv om komm. blir enda flere.

    Har satt deg på lista over blogger jeg leser, men holder for øynene på enklte bilder og tekster. De som går langt utafor ærbarhetsgrensa...

    SvarSlett
  11. hvilke bilder og tekster er nå så det sirenia???

    alle tekstene og bildene er bevisst utvalgt, i den hensikt å bryte ned fordommer arvet fra våre uvitende foreldre og foresatte og samfunnet vi lever i, og istedet fremme toleranse, fred og fordragelighet mellom menneskene..

    SvarSlett
  12. Jeg tør knapt nok kikke.
    Gode intensjoner men er redd midlene er i kraftigste laget for mange poe.
    Jeg bare smugtitter gjennom fingrene for å lese de tekstene jeg kan lese.

    SvarSlett
  13. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  14. Fra En liten redegjørelse:

    kommentarer bes heretter avleveres i skranken under innlegget Dagens Kommentar.

    Takk for bryderiet Sørensen og ta rennefart og fuck det støgge snyteskaftet ditt på tverra i dynga... ditt syke skabbete krapyl hahaha!

    (Den siste der var til Sørensen...)

    14. august 2010 22:40
    Anonym sa...
    ha ha...ypperlig, gold....Sørensen har snyteskaft....joda, han har fått lang nese, som et skaft for både bedrageri og snyting. SNYTESKAFT...helt himmelsk korrkt beskrivelse

    15. august 2010 04:31
    Anonym sa...
    LB er et en morroblogg.Endringer av navn og regler skjer hele tiden.

    Kanskje lederen går på tåfis-syre?? Bloggen vil i morgen sikkert hete LSD- bloggen.

    15. august 2010 04:34
    Anonym sa...
    Poe: Takk for det. Angående Amazon Kindle, går man bare til "Self-Publish with Us". Det ser slik ut:

    Kindle Books
    If you are a publisher or author and hold the digital rights to a book, you can make it available as an eBook on Amazon.com. Digital Text Platform is a fast and easy self-publishing tool that lets you upload and format your books for sale in the Kindle Store.
    Have a book you want to sell? Sign up with Digital Text Platform and publish your content in the Amazon Kindle Store in minutes
    If you have an Amazon.com account, you're already signed up with Digital Text Platform. Start publishing now!
    Digital Text Platform gives you everything you need to become your own publisher today. See for yourself
    Learn More | Get Started

    Trykk på "Get Started". Resten er selvforklarende.

    15. august 2010 05:28
    Anonym sa...
    Eventuelt: Gå direkte hit:

    https://dtp.amazon.com/mn/signin?ie=UTF8&ld=AZEbooksMakeM

    15. august 2010 05:28

    SvarSlett
  15. Siste fra Analyse av de siste dagers hellige.

    Poetrixx sa:

    Ken...jeg slettet hele dritten vel vitende om at Sørensen den kommmentar-ronkeren selvsagt haddde sørget for backup og kommentarene ville være på plass igjen innen kort tid...

    14. august 2010 21:05
    poetrixx sa...
    Nope Ken...jeg ventet aldeles ikke på et påskudd til å stikke...og anmeldelsen til Sny var heller ikke årsaken, men den æreløse,troløse, illojale, forræderske måten denne forbannede opportunisten og feige fuckings prinsippløse lille slumdogen vendte seg mot meg på da jeg kritiserte anmeldelsen!

    De var det som fikk begeret til å renne over...etter at jeg i lang tid hadde behersket min mer og mer ubendige trang til å gå amok der inne i den pisskjedelige selvhøytidelige fillebloggen....kun for å skape litt sirkus og moro og få litt action der naturligvis....

    14. august 2010 21:24
    Anonym sa...
    Beklager, Poe, da misforstod jeg litt. Ting er noe klarere nå. Det er klart man må ha liv. En blogg uten saftige diskusjoner er død, blottet for vitalitet, for sjel, for skaperkraft. Nå som regelverket er blitt endret, kan det tenkes at jeg lemper ut den norske versjonen av En morders memoarer i sin helhet. Da skal det faen meg bli liv der inne. For ikke å si død. HÅH-HÅH!

    SvarSlett
  16. Ja det ser jeg fram til!!!

    Endelig noe som er verdt å lese da...er jo bare lunkent tilstivnet piss og hestemøl der nå jo... eter at han derre Ekeland meldte sin ankomst hahaha

    SvarSlett
  17. Fra Norgesreklame a la Egeland

    ''Det er ikke annerledes i litteraturen enn i livet: Hvor man enn vender seg, treffer man straks på menneskehetens uforbederlige pøbel; den forekommer overalt i legionvis, fyller opp alt og skitner til alt, lik fluene om sommeren. Derfor de utallige dårlige bøkene, dette litteraturens omseggripende ugress som tar næringen fra hveten og kveler den. Det river nemlig publikums tid, penger og oppmerksomhet til seg, dette som rettmessig tilhører de gode bøkene og deres edle formål, mens de dårlige bare er skrevet for å tjene penger eller skaffe forfatterne stillinger. De er altså ikke bare unyttige, men positivt skadelige. Ni tiendedeler av vår nåværende litteratur har intet annet formål enn å lure penger ut av publikums lommer; for å oppnå dette har forfatter, forlegger og anmelder sammensverget seg.Et snedig og slemt, men ikke ubetydelig slag er det litteratene, brødskribentene og de som skriver altfor mye har lykkes i å påføre den gode smak og tidens sanne dannelse. De har drevet det så langt at de fører den samfulle fine verden som en hund i bånd, så den har blitt dressert til å lese a tempo, nemlig slik at alle leser det samme, dvs. det nyeste - dermed har de stoff til konversasjonen i sine sirkler: Dette formål tjener dårlige romaner og lignende produkter fra en gang velrenommerte personer, som Spindler, Bulwer, Eugen Sue osv. Men hva kan være mer elendig enn skjebnen til et slikt skjønnlitterært publikum, som føler seg forpliktet til hele tiden å lese de nyeste skriveriene til høyst ordinære hoder som utelukkende skriver for pengenes skyld og som det derfor alltid finnes mange av, et publikum som til gjengjeld bare så vidt kjenner navnene på verkene til alle lands og tiders sjeldne og overlegne ånder! - Særlig er kultursidene i dagspressen et utspekulert middel til å frata det estetiske publikum den tid de burde bruke på de ekte frembringelser innenfor genren og dermed å redde sin dannelse, og slik at denne ikke behøvde å tilfalle hverdagshodenes daglige sjusk og fanteri.Fordi folk i stedet for å lese det beste fra alle tider, alltid bare leser det nyeste, forblir forfatterne innenfor den trange krets av ideer som er i omløp, og tiden synker stadig dypere ned i sin egen skitt.Med hensyn til vår lektyre er derfor kunsten å ikke lese høyst viktig. Den består i at man ikke kaster seg over det som det store publikum til enhver tid er opptatt av, som for eksempel politiske eller litterære pamfletter, romaner, poesi og den slags som akkurat lager spetakkel og kommer i flere opplag i sitt første og siste leveår. Man skal snarere tenke at den som skriver for narrer, alltid finner et stort publikum, og bruker den alltid knapt tilmålte tid til lesning utelukkende av verkene til de ånder som til alle tider og i alle land rager opp over den øvrige menneskehet, disse som virkelig er berømmelsen verdig. Bare disse former og belærer virkelig.Det dårlige kan man aldri lese for lite av og det gode aldri for ofte. Dårlige bøker er intellektuell gift: De forderver ånden.For å lese det gode er det en betingelse at man ikke leser det dårlige. For livet er kort.

    15. august 2010 05:08
    poetrixx sa...
    Ovenstående kommentar av Schopenhauer naturligvis ...legg dere gjerne disse setningene på minne...deres aktualitet vil nemlig aldri dø hen...

    SvarSlett
  18. 15. august 2010 05:19
    Azimut sa...
    Tviler på at Egeland kommer ned hit til dobøtta, men med din tillatelse poster jeg gjerne kommentaren din under innlegget hans.

    Det vil forresten snart bli mulig for eksterne bloggere å kommentere i bloggen igjen, på alle innlegg, men kommentarene vil ved default bli satt til moderering.

    For øvrig kan jeg opplyse nå at Sny, Sirenia og Fauske er ute av bloggen for evig og alltid. Forhåpentligvis kommer Heine og Arthur tilbake snart. Myriam er allerede tilbake.

    Og når det tekniske er perfekt, vil vi begynne å rekruttere.

    Så får du velge om du vil dø ensom her i dobøtta di og skvaldre med anonyme fusker sirener eller kaste glans over bloggen igjen med dine gode og underholdende kommentarer.

    Sjel eller samvittighet har du ikke, ond er du, men dum er du ikke. Så du er alltid hjertelig velkommen tilbake.

    15. august 2010 05:28
    Anonym sa...
    Egelands artikkel er overraskende dårlig. Det virker som om den er skrevet for niendeklassinger. fri for analyser, fri for overblikk, fri for utsyn.

    15. august 2010 06:16
    poetrixx sa...
    ''Egelands artikkel er overraskende dårlig. Det virker som om den er skrevet for niendeklassinger. fri for analyser, fri for overblikk, fri for utsyn.''

    og blottet for ethvert tilløp til egenrefleksjoner ..enn si kritikk...mannen er bare et talerør som bare taler rør hahaha

    15. august 2010 06:27
    poetrixx sa...
    Du Sørensen skal faen ikke kommentere noe av meg under noen sine innlegg i den råtne forpulte skliekista av mislykkede dropouts, dåremikler og asylrømlinger du residerer over, din skabbete bedritne svettmikkel der du så skamløst ligger og velter deg i hestelort og annet stinkende råttenskap i rennesteinen mens du ronker jamrende og hylskrikende slumdogs du har kidnappet i nattens mulm og mørke i Angeles..du skal bare pelle rasshølet ditt herfra din støgge fettsatan og la meg aldri mere se åsynet ditt her mere i min blogg...og hvis du så mye som toucher et komma fra mine skriverier SAKSØKER jeg deg, berre so du veit det boy!!

    Det skal jeg forresten gjøre uansett...du har nemlig UTEN min tillatelse publisert et utdrag fra eventyret mitt som jeg selv aldri har offentliggjort noen steder...og som lå inne i LB-bloggen min kun som kladd!!!

    15. august 2010 06:29
    poetrixx sa...
    Og hva i HELVETE er det for slags fornærmelse??

    Skulle dette briljante og tatt på kornet-treffsikre og høyst lesverdige innlegget ligge som en KOMMENTAR under det elendige skvipet og tåpelige balleløse intetsigende pisset Egeland har vrengt av seg???? Og du din idiot Sørensen TAKKER mannen for at han slenger sånn dritt inn på bloggen din hahaha...din korrupte fuckings knehøne og klovn.

    15. august 2010 06:35
    poetrixx sa...
    ''Sjel eller samvittighet har du ikke, ond er du, men dum er du ikke. ''

    SvarSlett
  19. Har du noengang hørt om projeksjon Sørensen...du er vel klar over at det er deg selv du snakker om her...om egenskaper du selv besitter og som du tror du gjenkjenner hos andre...

    ''Så du er alltid hjertelig velkommen tilbake''

    det er bare å bla opp grunkene det, det vet du jo...jeg er til salgs for hvem som helst for den rette betalingen...

    15. august 2010 06:38
    poetrixx sa...
    Skjønner ikke at du vil hadde denne talentløse bajasen inn i LB i det hele tatt...det er bare for at han har et kjent navn, for skrive kan han jo ikke...han er totalt hjelpeløs på litteraturens område...jeg kikket litt i den første boka hans;Ragnarok...gudhjelpe meg for ubehjelpelig røre og nonsens...gammelmonsen våres skrev bedre litteratur dengangen den levde...

    har du virkelig glemt sviket til denne likegyldige selvopptatte pjattmikkelen...dengangen du og jeg ble lempet ut av FB???

    men nå kommer han snikende og skal gjøre reklame for seg selv på LB...for snart er jo FB nedlagt...og det finnes ingen andre litterære kanaler på nettet med større nedslagsfelt enn LB akkurat nå.

    SER du faen ikke hvordan du blir utnyttet, ditt kjøtthue?!

    Hiv ham på ræva og snørra ut derfra den kødden hahaha!

    Det er min første betingelse for å begynne å skrive der igjen.

    Den andre betingelsen kjenner du..

    15. august 2010 06:46
    poetrixx sa...
    SE på den LItteraturbloggen da hæhæhæhæhæhæhæhæ...jeg LER meg ihjel!

    Bloggen ligger på sotteseng allerede, og Sørensen er så desperat at han hiver inn noen gamle avdankede innlegg fra FB og ordinerer dette skvipet som medisin for den forsvarsløse pasienten!!! Det er det minst morsomme og dårligst skrevne pisset som den bloggen noengang er blitt belemret av...og så tror han dette vil bidra til å kurere LB hahahah?!

    Se på dette her da;

    «Apekongens siste reisning» var en vakkert beliggende fortauskafé to kvartaler fra Banana Plaza, og det var her, blant nysgjerrige rennesteinsrotter som stakk snuten opp gjennom ristene, og løshunder som ristet av seg skabbdyr, flått og lopper mellom bordene, Sex og jeg slo oss ned for å drøfte situasjonen.''

    Vedder på at han er jævla stolt av den tittelen; Apekongens siste reisning...hvor lang tid brukte du før du hadde pønsket ut dette Søresnen? Og HVOR tar du det fra hahaha?

    15. august 2010 08:16
    poetrixx sa...
    ''– Kong Lobtomybhulya Ulyaduladileikorn har alltid vært glad i italiensk fotball, svarte Sex og nippet til drinken sin, en overdådig Trang Fi Ta pyntet med kirsebær og to parasoller.''

    Trang Fi Ta hohohohoho...det er ...jeg har ikke ord...

    15. august 2010 08:18
    poetrixx sa...
    Nei dette går ikke, den bloggen er redningsløst fortapt om ingen vettuge mennesker griper inn...og jeg har ikke hjerte til å se på denne tragedien uten å foreta meg noe, så her er et tilbud bare en kjøttskalle som deg har råd til å si nei til Sørensen:


    For fem tusen norske kroner vil jeg selge dette innlegget til LB...jeg vil ta bort de verste fornærmelsene om du ønsker det og til og med utvide det litt og gjøre det enda bedre...er det en deal?

    Men OBS!!! Pengene i neven først!

    5000 norske kroner bare!

    Slå til mens du har sjansen...senere stiger prisen!

    SvarSlett
  20. Og dette er selvsagt alvorlig ment!

    Hvorfor skal jeg skrive gratis i en blogg som Sørensen har store planer om å tjene penger på?! INGEN burde skrive uten betaling der!

    Jeg har ikke råd til å sitte og skrive sludder gratis i noen blogger...jeg er meget opptatt av å prøve å skrive og komponere noe som jeg kan tjene penger på...og skal noen ha meg til å skrive i noen blogger igjen så er det bare å hoste opp ståla far!

    SvarSlett
  21. Fra en litterær dynamittsensasjon!!!

    Anonym sa...
    Den konfiskerte jeg.
    Tok den med til sjøs hvor jeg sprettet opp buken, og andre utvekster jeg kom over, hos sjuogtjue sjømenn, mens de lå totalt dritings og svimeslåtta i køyene sine natt til første juni på nittennittiåtte. Nå har jeg kvessa den igjen. Kniven til poetrix altså. Snart legger jeg ut på tokt for avhjelpe denne verden med brunsvidde, enhjernecella, og forkvakla nordmenn i Norge, og rundt omkring i hele verden, hvor de sitter og gnukker på trygdepenger, tyner horer med vekslepenger, som arbeidsomme norske borgere har spart opp til dem!
    Nå har det gått over alle kosteskafter og beksemstøvler. Så jeg tar sistnevnte på meg for å gjøre det viktige oppdraget for Norge. Jeg begynner med Pattaya, -then I take Berlin-. Svipper innom Angeles, før jeg har alvorlig mye å gjøre nordpå i Norge. Især i Tromsøtraktene. Så alle guttemenn i hele verden! Se opp, vær på vakt, ellers blir det ikke noe spennende, eller gøy for meg! Nå kommer jeg snart med kniven til poetrix, og gjeller gud og hvermannsen jeg måtte se, som irriterer en aldri så liten smule.

    Anonym utsendt fra "Foreningen for uttryddelse av skadede og skadelige mannfolk"

    15. august 2010 10:23
    poetrixx sa...
    såsåså mickegirl...hiss deg ned nå du alte Førkje...ingen nordlendinger skal gjelles her..men ta deg gjerne en tur til Angeles...skjønt balker har jo ikke fyren...så gjelling blir det nok dårlig med...du får nok nøye deg med bukspretting...

    SvarSlett
  22. Ken Djenzen sa...
    Dine kommentarer er uhyrlige, Poetrixx. Jeg ler så jeg skvetter. Du har fått meg til å se teksten i nytt lys. Jeg skal kontakte en agent i USA og se hva som kan gjøres med tanke på utgivelse. Siden står Norge for tur.

    Når det gjelder Mickelinetussa, skal hun bare komme nordover. Ingenting gir meg større glede enn å klemme livskraften ut av feministfitter. Samekniven blir god å ha etter at jeg har tømt meg utførlig i alle knullbare hull, både naturlige sådanne og de jeg har til hensikt å skjære ut med kniven. Så kom til meg, du lille trusetussa, så skal jeg komme i deg.

    SvarSlett
  23. 15. august 2010 10:33
    Anonym sa...
    Dine kommentarer er uhyrlige, Poetrixx. Jeg ler så jeg skvetter. Du har fått meg til å se teksten i nytt lys. Jeg skal kontakte en agent i USA og se hva som kan gjøres med tanke på utgivelse. Siden står Norge for tur.

    Når det gjelder Mickelinetussa, skal hun bare komme nordover. Ingenting gir meg større glede enn å klemme livskraften ut av feministfitter. Samekniven blir god å ha etter at jeg har tømt meg utførlig i alle knullbare hull, både naturlige sådanne og de jeg har til hensikt å skjære ut med kniven. Så kom til meg, du lille trusetussa, så skal jeg komme i deg.

    15. august 2010 10:53
    Anonym sa...
    Ken Jensen og Poetrixx har tydeligvis blitt lobotomert opptil flere ganger. Skrive kan jo ingen av dem, bortsett fra noen tillærte skjells- og bannord og betegnelser på kjønnsorganer. Ken Jensen og Poetrixx står for det absolutte lavmål når det gjeld formidling av ord. Spar oss for mer av dette pisset! Grav dere ned begge to! Hopp i havet!

    15. august 2010 11:28
    poetrixx sa...
    De ordene skal du di intetanende anonyme fitte få ete i deg igjen, med hud og hår og smuler og alt...vi nordlendinger skal snart rule hele Norge...ja hele verden!!!!

    U JUST WAIT hahahahaha!!!!

    15. august 2010 11:38
    poetrixx sa...
    pass på hvilke agenter du kontakter i USA da KEN...at de ikke jobber for FBI...er det ikke disse agentene de setter inn mot seriemordere og andre festlige skøyere?

    15. august 2010 11:40
    Anonym sa...
    "Grav dere ned! Hopp i havet!" Hohohoho! Jeg ler meg tussete. Hørt noe så sinnssykt og tilbakestående! Er du barnehaveansatt? Jobber du på psykiatrisk? Ble du misbrukt som barn? Er du førskolelærer?

    Jeg og Poe kan ikke skrive? Det er jo hylent! Jeg hadde aldri klart å finne på noe så lattervekkende på egen hånd. Du må ha takk for latteren og din barnslige post, enten du er Pickeliten eller Sireneula. Hoho!

    15. august 2010 11:41
    poetrixx sa...
    Hadde Bjørneboe levd i dag hadde han ledd seg ihjel av dette utdraget...i stedet for å henge seg i protest mot mistrøstigheten og elendigheten i det forbannende sosialdemokratiske kråkereiret han tilbrakte sine siste dager...

    15. august 2010 11:43
    Anonym sa...
    Jeg tenker på litterære agenter, Poe. Dog, du skal ikke se bort ifra at jeg får andre agenter på døren. Håh-håh! Dressjakke og blod er en kjip kombi.

    Har i mange år syslet med tanker om en oppfølger til En morders memoarer, der jeg langt overgår originalen i grove drapsskildringer. Håh-håh!

    15. august 2010 11:44
    poetrixx sa...
    Ja for satan Ken det må du absolutt gjøre!

    Kanskje du kan ta de beste partiene fra denne boken her og spinne rundt dem eller inkorporere dem i storyen...for du har vel ikke gitt ut dette her ennå...eller uansett er det jo bare utgitt på eget forlag som ikke solgte noe særlig?

    Jeg er allerede blodfan og kommer garantert til å kjøpe den boka, og reklamere som bare helvete for den!

    Du kan uten tvil bli den nye litterære sensasjonen i Norge...selv ikke dette korrupte dustelandet kan vel greie å drepe et slikt talent...nei det er umulig, du er en vulkansk kraft som bare venter på å bryte ut og kvele alle disse noksagtene i brennende kokende lava!

    Du har frekkheten, energien og visjoner nok til å gjør deg ustoppelig!

    15. august 2010 11:51

    SvarSlett
  24. hahaha jeg var nettopp og sjekka nede i LB...bloggen ligger der like aktiv, levende og innbydende som ei inntørka spekesild som ei bikkje har pissa på...der hender ingenting!

    mens jeg alene i denne lille fillebloggen her har produsert minst åtte sterkt lesverdige og intelligente innlegg bare de siste to dagene, med tilhørende fyrverkeri av kommenntarer fra diverse bidragsytere...hahahaha for en skam Sørensen...du er med den fancy og fantastiske plattformen din ikke bare utkonkurrert, men totalt kjørt på ræva av en eneste mann!

    SvarSlett
  25. Bare på ETT av innleggene mine er det hittil kommet 156 kommentarer!

    Hvor mange kommentarer har du fått på de tre siste innleggene dine i LB Sørensen hæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæ!!!!!!!

    SvarSlett
  26. ser btw at jeg har tolv innlegg de siste to dagene...ikke åtte...me Ken Jensen står bak ett av dem...og snart kommer denne bloggen til å rennes ned av folk som vil skrive her...og ikke slike tafatte bleikfiser som Tom Egeland...men talenulle intelligente folk med guts og dynamitt i hjernebarken...,folk som KJ!

    SvarSlett
  27. så her er det bare å pakke snippsekken sørensen...slaget er tapt!

    men du kan trøste deg med at du vil få lov å blogge her mot å betale tusen kroner pr. innlegg...det er jo billig for å få å lov å reklamere for deg selv...

    SvarSlett
  28. ''men talenulle intelligente folk med guts og dynamitt i hjernebarken...,folk som KJ!''

    talenulle hmmm skrev jeg det hahaha...jeg mente selvsagt talentfulle!

    men der har jeg visst oppfunnet et nytt ord---talenulle....eller talenull i substantivform.

    herved bestemmer jeg at et talenull er et menneske som lar seg misbruke som talerør for en dårlig sak...slik egeland nettopp har gjort på LB...

    SvarSlett
  29. Talenulle? Null talent! Det gjelder både deg og KJ!

    SvarSlett
  30. Kjøp en ordbok Poetrixx, slå opp på selvinnsikt, selverkjennelse, selvkritikk, og forsøk å stave deg gjennom betydningen av disse ordene.

    SvarSlett
  31. Vi har postet en del innlegg i skribentseksjonen nå for å spare deg for pinen det er å bli assosiert med oss gjennom eventyrinnleggene dine, så da må du vel være fornøyd.

    For øvrig synes det er veldig bra om det bare kommer ett innlegg i skribentseksjonen i måneden. De fleste innlegg passer jo best i Nyheter og diskusjoner og Wergeland.

    I de øverste seksjonene skal det bare ligge godsaker av høy kvalitet (som du jo har etterlyst).

    SvarSlett
  32. Sørensen som aldri skulle besøke denne dobloggen (hans egne ord), har et kortvarig minne, nå er han her oftere enn på LB.Ikke så merkelig,den bloggen står totalt stille.
    Herr Roar Sørensen,er De ikke trofast mot Deres egen døende blogg.
    Har De nok en gang i Deres liv, rett og slett(geografisk) flyktet fra virkeligheten.

    Tom og Jerry

    SvarSlett
  33. "Ikke så merkelig, den bloggen står totalt stille."

    Vi hadde ca. 4500 treff i går (nesten ny rekord), ca. 200 kommentarer og 7 nye innlegg.

    Så man kan spørre seg hvem som flykter fra virkeligheten... Dessuten er det ikke min blogg, men medlemmenes blogg. Jeg prøver bare å legge den til rette.

    Og så lenge Eggen, Egeland, Pia og en del andre forfattere synes bloggen er helt fin, og bare ler av dem som er "skremt", synes jeg at dette går helt fint. Jeg er mer interessert i fordypning og gode innlegg enn høyt tempo i bloggen. Og nå ligger det mye gull på venstre og høyre side. Masse kommentarvås, som her, er jeg ikke spesielt interessert i. Det er tydeligvis Poe som er glad i slikt. Men når man ingen andre venner har...

    Nei, jeg skal ikke komme hit ofte. Betrakt mine besøk bare som en pårørende som iblant stikker innom en gammel venn som er innlagt på lukket avdeling på Dikemark.

    Nå er forresten bloggen igjen åpne for anonyme kommentarer. Forskjellen er bare at de automatisk må godkjennes av den individuelle bloggeieren og at de ikke kan inneholde kritikk av bloggen eller dem som driver den.

    Men saklig kritikk av innlegg og andre ting, er selvsagt velkomment. Og de fleste setter stor pris på Poetrixx' analyser, så sant han holder seg litt på matta.

    SvarSlett
  34. ''Vi hadde ca. 4500 treff i går (nesten ny rekord), ca. 200 kommentarer og 7 nye innlegg.

    de treffene er bare folk som er hypp på å sjekke om det er sirkus der ennå...ingen bryr seg en døyt om det litterære...

    200 kommentarer??? hvor da??

    Og de nye innleggene er jo alle gamle, noen flere år gamle hahaha...faen som du bløffer da far! som vanlig...

    SvarSlett
  35. ''Så man kan spørre seg hvem som flykter fra virkeligheten... Dessuten er det ikke min blogg, men medlemmenes blogg. Jeg prøver bare å legge den til rette.''

    Aha så du begynner endelig å begripe at en blogg utgjøres av dens medlemmer, og dens medlemmer alene...og at hvis man oppfører seg som en slik arrogent kødd som deg så gidder ikke folk blogge der, da ingen gidder bli ydmyket og herset med ...især ikke av en slik labil laban og pasient som deg...det finnes tusenvis av steder å blogge på...se hva som har skjedd med Blink og Nettby etter at de begynte å leke gestapo med medlemmene sine..og den samme skjebne vil vederfares LB om du ikke endrer retning...

    SvarSlett
  36. ''Og så lenge Eggen, Egeland, Pia og en del andre forfattere synes bloggen er helt fin, og bare ler av dem som er "skremt", synes jeg at dette går helt fint. Jeg er mer interessert i fordypning og gode innlegg enn høyt tempo i bloggen. Og nå ligger det mye gull på venstre og høyre side.



    hahahah hva slags gull e r det da???? jeg ler meg fordervet...det er jo faen ikke kråkesølv engang, som det teite åndsforlatte innlegget til egeland som du tillot ham å tilsvine bloggen med...

    SvarSlett
  37. ''Nå er forresten bloggen igjen åpne for anonyme kommentarer. Forskjellen er bare at de automatisk må godkjennes av den individuelle bloggeieren og at de ikke kan inneholde kritikk av bloggen eller dem som driver den.''

    hahaha for en patetisk liten reddhare...tåler ikke kritikk?! skjønner du ikke at nettopp kritikk er GULL verdt...det er den man vokser på for faen!

    men du har jo ingen ambisjoner omå vokse...stakkars...

    btw...fremtidige kommentarer bes avlegges i det nye innlegget for kommentarer...; Dagens sensasjonelle kommentarer...jeg kommer til å lage et slikt innlegg hver dag.

    SvarSlett
  38. Poetrixx.
    Hvordan går samarbeidet med Pia?

    SvarSlett
  39. pia lever og blomstrer hun håper jeg...men vi har da ikke noe samarbeid så vidt jeg vet...hur så?

    Bruk den andre kommentarspalten OK...ikke svar her...

    SvarSlett
  40. Ok. Men den andre, hvor pokker er den?

    SvarSlett
  41. det er jo det aller øverste innlegget...ser du det ikke?

    SvarSlett