mandag, august 16, 2010

JEG er verdens beste forfatter!!!!

Så det så ... bare fuck dere til køys i rennesteinen der dere hører hjemme, hvis dere ikke engang begriper denne enkle og selvinnlysende sannheten!

21 kommentarer:

  1. Sånne forbannede patetiske talentløse tomsekker, dilettanter og bokstavronkere som Torgrim Eggen og Tom Egeland som så frekt og uforskammet griser til det norske språk med jukseromanene sine tørker jeg meg med i rasshølet anytime og snyter meg deretter med andakt i fillebøkene deres!

    SvarSlett
  2. Og beviset på hvilken SINNSSVAK verden vi lever i er at to slike tafatte totalt balleløse slappmikler og litterære klovner og skittpreiksjonglører høre til blant de mest suksessfulle forfatterne i Norge...for et land hahahahahahaha!!!!

    SvarSlett
  3. Men snart skal det bli en annen vals folkens...for snart er JEG verdensberømt hihihihihi!!!!

    BARE VENT!

    Norges nye store litterære stjerne ... japp!

    Den store Poetrixx ... omsvermet, beundret og tiljublet av massene!

    SvarSlett
  4. det er simpelthen uunngåelig at ikke jeg er verdensberømt og på alles lepper innen toppen tre år...det vil i så fall stride mot naturens egen lover...og det går jo ikke an naturligvis...

    SvarSlett
  5. å ja...og DA skal dere få tilbake alle dere som har hånet og latterliggjort Poetrixx....u just wait! Da skal dere få angre da hehehe!

    INGEN av dere skal få være med på premierefesten nei folkefesten når jeg lanserer min neste store roman.

    SvarSlett
  6. Poetrixx sa...
    "når jeg lanserer min neste store roman.

    Når lanserte du den forrige? Og hvor?

    SvarSlett
  7. Ettersom det er i de menneskelige dobøttene (din og Sirenias blogg) disse mobbedebattene med anonyme skittkastere foregår, får jeg poste dette her hos deg også, selv om det selvfølgelig blir som om Sankt Peter skulle prøve å bli hørt på en grisefest i Satans peisestue:

    I disse to nevnte bloggene hersker det nå en nesten fantastisk mangel på selvinnsikt og selvkritikk (men hva annet er å vente når en haug med anonyme, feige løgnere og mobbere med IQ-snitt på 60 samles på valen).

    Det fleste med omløp i hodet, vet jo at det var Fauske, Sirenia, Poetrixx' galskap og bloggeres innbyrdes krangling og gammelt nag som gjorde LB til et utrivelig sted noen dager før og etter suspensjonene. Ikke noe jeg gjorde galt.

    Alle disse brøt bevisst regler jeg hadde laget, Arthur og Andersen også. Da jeg håndhevet reglene, ble det ramaskrik. Da var jeg en fryktelig person. For noe tøv.

    Et ganger ga jeg utløp for frustrasjon i kommentarfeltet, noe de fleste med litt menneskelighet i behold forstår. Jeg er ikke spesielt stolt over at jeg ikke greide å bevare roen til tross for mobbing og løgner, men angrer ikke så veldig på det heller. Det skjedde uansett bare ved to anledninger, og Sny og jeg har for lengst skværet opp i det.

    Og nå er bloggen fin, stille og fredelig, uten spor av krangling.

    Som jeg skriver i LB i dag:

    "Det er nok fremdeles et sjokk for mange at LBs undertittel likevel ikke var: “Mobb en forfatter, legg ut vrøvl, start en opprivende persondebatt, vær anonym.”

    Nå har vi tvunget alle til å forholde seg til litteratur og til å unngå persondebatter og intriger. Da er det ikke rart at 90% av aktiviteten forsvinner, for dette er en høyst uvanlig og vanskelig situasjon for mange."

    Jeg har sjelden støtt på mer tarvelig ondskap enn jeg har gjort siden jeg overtok styringen av LB for et år siden.

    Bare denne bloggen her og disse kommentartrådene er et bevis på at de aller fleste av dere stort sett bare var i LB for å ødelegge og drive personkrangling. Og en sånn blogg er jeg ikke interessert i å drive. Da får det heller være.

    Jeg kan også åpne opp for skittdebatter som dette igjen, og "få aktiviteten opp", men det er jeg overhodet ikke interessert i. Bedre med en vettug kommentar som gjelder litteratur i uka, enn 100 anonyme mobbekommentarer som her per dag.

    SvarSlett
  8. ''Og nå er bloggen fin, stille og fredelig, uten spor av krangling.''

    hahahaha ja men den er jo like levende som en kirkegård hahaha!!!!!

    SvarSlett
  9. Du har ikke forstått NOE du hehehehe?! Er det virkleig MULIG??? INGENTING har du begrepet...du skjønner ikke at DU har ansvaret for at LB ligger brakk og øde som en gravlund nå:


    http://poetrixus.blogspot.com/2010/08/anal-yse-av-de-siste-dagers-hendelser-i.html

    SvarSlett
  10. Du evner ikke å drive en slik blogg...du eier ikke de mennskelige og sosiale egenskapene...innrøm det og ta det som en mann!

    Alle kan ikke være like gode på alle felter...du er en flink forfatter og oversetter...men som leder av et slikt forum er du en levende katastrofe...og LB er dødsdømt med deg som styrmann der.

    Du har kjørt skuta på et skjær ettr bare et par uker ... nå er det på tide å overlate rorpinnen til andre...til folk som VET å manøvrere trygt og sikkert under alle slags forhold og farvann...MEG!!!

    SvarSlett
  11. ''I disse to nevnte bloggene hersker det nå en nesten fantastisk mangel på selvinnsikt og selvkritikk (men hva annet er å vente når en haug med anonyme, feige løgnere og mobbere med IQ-snitt på 60 samles på valen''

    Det er hos DEG denne fantastiske mangelen på selvinnsikt hersker...KUN hos deg!

    SvarSlett
  12. la oss ta en avstemning her...hvem synes at JEG bør overta ledelsen av LB...og hvem synes sørensen bør fortsette..dere kan godt setmme anonymt!

    Skriv Søren hvis dere vil la denne taperen fortsette, og Poe hvis dere vil la et geni som meg overta!

    SvarSlett
  13. Poe Bør overta

    Sveinung

    SvarSlett
  14. endelig et fornuftig ord fra deg sveinung...hvem du nå er..

    SvarSlett
  15. Sveinung er og blir Svein Ung

    En som leser dine ting, og liker din svært så gale og frie stil.

    SvarSlett
  16. enda flere vise og fagre ord...du kan sannelig kunsten å sukre din tunge og behage svein ung...fortsetter du sånn kan du søke æresmedlemsskap i fanklubben min...abonnementet koster bare ti tusen kroner året!

    SvarSlett
  17. og jeg har allerede begynt å selge autografer!

    Slå til på dette fantastiske tilbudet mens du ennå har muligheten...autentiske og daterte autografer fra 2010...FØR jeg blir verdensberømt...disse kommer til å gå for millioner av kroner om ikke lenge.

    Mens jeg selger dem for tusen kroner stykket bare! Jeg skal opprette et børsnotert selskap som kun har til oppgave å selge disse autografene.
    Aksjene vil gå for 10000 kroner stykket.

    Interesserte investorer bes henvende seg her...men ta det bare med ro, alle får...ingen grunn til panikk!

    Still dere i kø forbannede grådige gærninger!

    SvarSlett
  18. Poetrixx
    Legg ut noen facial photos,signer de med autograf.Trenger du en salgsagent i Norge,har jeg, til opplysning , en skoforretning på Møre.Her går det i gummistøvler og vadesko så det surkler. Vi kan støpe inn i et bilde av deg på tuppen av alle støvlene,etterpå kan de som kjøper, sparke hverandre midt i røven.

    De støvlene får garantert nok av bein å gå på. Ho ho

    Sveinung.

    SvarSlett
  19. jævla go ide sveinung! whats in it for me...hva er skolær...eh salæret?

    SvarSlett
  20. Jeg er nå i ferd med å legge siste hånd på en musikalsk komposisjon med 25 minutter med drømmende eventyraktig musikk som jeg tenker kall: A land far og mor away der de vakre deiooo-måkene ruler...

    SvarSlett
  21. Og den kommer til å herje hitlistene i alle vestlige nei festlige land!

    SvarSlett