torsdag, august 19, 2010

Dagens kommentar fra Litteraturbloggen!

'' Da jeg var liten begynte jeg alltid å gråte når folk sa at jeg aldri kom til å få lest alle bøkene i hele verden. ''

Caterina Cattaneo.


http://cattaneo.litteraturbloggen.com/2010/08/18/gotisk-gr%c3%b8ss/#comment-25


Hæhæhæhæhæhæhæhæhæhæ!!!!!!

6 kommentarer:

  1. Ja vi tror deg Catarina...vi vet jo at du er et spesielt utsøkt , opphøydog dannet menneske som elsker litteratur av hele din sjel, og at du mener det helt oppriktig når du hevder at dagens norske litteratur lever i beste velgående og at vi som klager på nivået ikke fatter hva god litteratur er.

    SvarSlett
  2. Synes jeg ser det for meg; treårige catarina og den slemme storebroren hennes som mobber henne.

    Broren:Du komer ALDRI til å få lest alle bøkene i hele verden Catarina hæhæhæhæ!

    Caterina: BUÆÆÆÆÆHHHH!!!Mamma mamma bror er slem!

    SvarSlett
  3. ja jeg har sluttet med å samle kommentarene fra denne bloggen under eget innlegg kalt Dagens kommentar...jeg har funnet ut at kommentarene fra LB er mye mer interessante...og har til hensikt å lage en fast Dagens kommentar- spalte derfra!

    SvarSlett
  4. Caterina forsøkte altså å kommentere under sitt eget innlegg. Så slapp ikke kommentaren igjenom,den måtte godkjennes først. Ja, helt klart bidrar LB til oppblomstring av samtidslitteraturen og åpen dialog. Sørensen sammenligner litteraturen med når han selv sitter i en IKEA stol og dupper..

    Nettopp derfor sier han,har vi kontroll og passkontroll av alle kommentarer vi lar få lov til å bli publisert. Så sier han med et lykkelig søvning smil, ingen skal tro at jeg noen gang sovner på min bloggvakt.

    Det er virkelig grunn til å bli bekymret, over den mentale helsetilstanden som hersker på LB for tiden.

    Dr. Ula Brand

    SvarSlett
  5. I vervekampajen som LB nå fortvilet har satt i gang, benytter de velkomstgave som lokkemiddel.Tegner man seg som medlem innen 1ste.desember, får man tilsendt et gratis kommentarfilter til påbudt bruk, når man skal besøke LB. Filtrene er i moteriktige retro farger,i militær grønt og parti brunt fra krigens dager.Utformingen er i gotisk korsform, og passer ypperlig som kledelig armbind.

    sveinung.

    SvarSlett