lørdag, mars 07, 2009

Deiiiooo!

Av en eller annen grunn går det ikke an å kommentere under innlegget om Baudelaire, sannsynligvis er det vel poeten selv som har grepet inn fra himmelen eller hvor han nå oppholder seg og nekter dere dilettanter å ytre så mye som et eneste ord om hans fabelaktige og originale liv og poesi, men hjertegod som jeg er kan dere for å omgå dette forbudet allernådigst få lov å kommentere her i stedet!

18 kommentarer:

  1. ``Daglig inntar han sitt "bad i massen", søker en lindrende rus i anonymitetens rekker som er den ekstreme motpol til hans eget isolerte jeg. Denne problematiske situasjon forsøkte han aldri å utslette. Frenetisk dyrket han sitt hysteri og unngikk, med sikkert instinkt, det gode liv.``

    OOOOOBBBSSSS!!!!!

    Slik skAL LIVET LEVES JA...DET DET GJELDER OM ER Å SKY DET GODE LIV SOM PESTEN!

    SvarSlett
  2. ``Du tilhører dem som er tilfreds med møkk og aldri ønsker å gjøre noe for å forbedre verken ditt eget eller andres liv.``

    HAHAHAHA...du har så rett så rett...akkurat som min venn baudelaire driter jeg syktynt i det gode liv og de materielle `\gleder`\...jeg kunne vært mangemillionær forlengst med den musikken jeg har laget...men gir fullstendig katta og en totalfreidig faen i det.

    slikt er for deg og andre livsudugelige individer som er nødt til å ty til slike ``verdier``for å kunne trives i livet...

    SvarSlett
  3. Nihilismen som ide, som du forfekter her, viste seg raskt å være en en blindgate både på det personlige og samfunnsmessige planet. Allerede Bazarov fant ut det.
    Her i Angeles, akkurat som mange steder i Thailand, for ikke å snakke om i Afrika, ligger tusener av barn og dør i smerte og sult fordi noen, blant dem deg, ikke ser noen vits i å skape verdier som kan komme andre til gode i form av medisiner og mat.
    Du/dere foretrekker å leve for dere selv.
    Nihilisme er bare mulig for menneskehetens snyltere, egoister og avvikere.
    Det er bare de "udugelige" som kan sette mat på bordet og realisere et bedre liv for seg selv og andre.

    SvarSlett
  4. dette er en forbannet .
    grotesk løgn som du ikke skal få tre ned over huene på folk uimotsagt...jeg har ingen skyld i at barn dør verken her eller der eller everywhere...dette er en del av det å være menneske, av å være en livsform i verden...og jeg orker ikke gå mer detaljert inn i dette tamaet nå, annet enn å si at slike fakta kan brukes til å herske over folk ved å belemre dem med dårlig samvittighet, men den går faen ikke overfor meg pal...kom deg inn i slummen i manila og hjelp ungene der istedetfor å klandre meg for min livsførsel!!!!

    Hva i helvete slags foraktelig hykleri er dette her...du sitter og skriver dritt om andre mennesker som ikke hjelper barn i nød, mens du faen ikke gjør noe selv hahahah???!!!

    SvarSlett
  5. forresten forfekter jeg ikke nihilismen som ide...hvor fikk du den ideen fra...jeg har mange meget dypt gjennomtenkte og sterke verdier og prinsipper i livet mitt som jeg navigererer etter...

    SvarSlett
  6. Hei poetrixx. Takk for sist, og gode vibber sendes hurtigere enn livet selv. Kul side du har. Ikke at jeg har sett så mange, men den er ja, kul. Mellom eksistensen i posisjon og opposisjon er det like langt som i de iboende motsetninger. Det er bare å innse det først som sist. Det er uhyre sjelden en skapning har felles interesser med en annen. Korte møter og øyeblikk, men der stopper herligheten.
    Etter å ha brukt en hel dag på å logge meg på LB som skyldes min avsky for teknisk læring, skrev jeg en kommentar så lang som et vondt år, men den ligger på vent.Der etterlyses du i mange fasetter. Så mens jeg driver og bestemmer min egen posjon ... håper jeg du dukker opp i en eller annen fast eller flytende form der fortere en fasan.
    Hvert menneskes verdi, som "frihet", kan det brukes mange liv på å ane for en krabat. Da sier det seg sjøl hva det koster å få ANDRE til å skjønne en dritt av det, eller for ikke en gang å nevne det ... bli enig med noen -

    Ps. Konfliktløsning er som kjent ikke min sterke side, så dette er bare et reint egoistisk savn om at du skal være på LB.

    Mickeline

    SvarSlett
  7. heisan mickeline og takk for sisten ja!

    jeg kommer nok ikke tilbake til dette LB-greiene noengang nei, bloggen er tydeligvis infisert med ett eller annet, for hver gang jeg går dit og leser stanser siden opp, og jeg får problemer med computeren!

    DESSUTEN er LB mine dødsfiender nå, liksom FB og FL...vi er jo konkurrenter på samme markedet!

    Nei jeg akter selvdagt ikke å skrive så mye som et komma der inne og dermed styrke mine konkurrenter, derimot tenker jeg å la denne bloggen her bli så bra at den trekker til seg alle de bra bloggerne fra alle de andre bloggene, som så går åndelig fallitt og begår selvmord. dermed er jeg alene på markedet og kan tjene svære penger når jeg åpner opp for reklame! det er min plan...

    SvarSlett
  8. btw micke...var du skev naar du skrev denne kommentaren..

    SvarSlett
  9. Jeg sier som advokat Hermansen, bloggens høye beskytter: Jeg spiller skuespill hele tiden, men jeg kan også spille at jeg ikke spiller; jeg kan godt spille "normal".
    Så: Du drømmer altså om en fiende. Vel, here I am. Jeg kan gjerne stå til disposisjon også på det området.
    Men dødsfiende orker jeg ikke. Det krever for store ressurser, men vent til jeg en dag kan bli forfatter på heltid, så jeg slipper å oversette bøker ti timer om dagen for å få de pengene den norske staten forsyner deg med gratis, da kan jeg sikkert skrive lengre og bedre dødsfiendekommentarer.
    Finnes tusener på tusener av late bomser som deg i Asia, det sitter tretten på dusinet av dem på alle barene her. Forskjellen er bare at du har giddet å lage en slags personlig "filosofi" som forklarer og unnskylder elendigheten din for at den skal bli lettere å bære.

    SvarSlett
  10. boring...get lost eller finn på noe bedre...vet du ikke at den største synd er å kjede andre mennesker...for denne feilen finnes ingen tilgivelse...

    hvorfor holder dere dere ikke inne i deres respektive blogger med platthetene deres...ikke skriv slikt vås her...dette er en fornærmelse!!!

    SvarSlett
  11. for å oppklare en eventuell misforståelse med en eneste gang...jeg er IKKE interessert i at folk som vanligvis blogger på FB, LB eller FL skal komme rekendes inn på denne bloggen...jeg konkurrerer så sannelig ikke om deres gunst.

    bare hold dere unna, jeg har ikke trukket meg vekk fra disse bloggene for å overfalles av samme røkla her...PLAFF!

    SvarSlett
  12. for å sitere meg selv; hehehehehehe

    SvarSlett
  13. og jeg har IKKE lagt denne artikkelen om baudelaire ut for ingenting...det finnes en rekke stikkord der som passer som hånd i hanske for min egen situasjon og opplevelse av verden...

    SvarSlett
  14. denne bloggen er kun for meg selv og mine likesinnede...åndsfrender i verden...et sted må vi også ha der vi kan få være litt i fred!

    og jeg kommer kun til å legge ut materiale som jeg selv liker...alt annet blir nådeløst måket unna.

    SvarSlett
  15. spiller ingen rolle at jeg blir mutters alene her...selvsagt blir jeg det...vel jeg trives i eget selskap haha!

    SvarSlett
  16. men ellers er egentlig alle velkomne til å poste innlegg og kommenterer her...jeg blir bare litt småforbannet og lei alle angrepene fra azimut der han kaller meg drittsekk og taper og snylter og alt mulig annet dritt for å psyke meg ned etter at jeg ikke gadd skrive på LB lenger...og er også lei alt maset om å blogge der igjen, så hvis jeg slipper dette i framtiden er dere hjertelig velkomne....no problem!

    SvarSlett
  17. dette var sannelig en smart strategi forresten..tro at jeg lar meg psyke gjennom drittslenging til å etterkomme folks ønsker hahaha...fuck u!

    SvarSlett
  18. memoarer ja... det er det verden trenger, mine memoarer ... ikke selvbiografi, men rett og slett memoarer, med en kommentar til samtiden...og de blir faen ikke nådige...

    SvarSlett