mandag, november 08, 2010

Det norske språk bør utryddes!

En av de største og alvorligste hemskoer for at nordmenn skal kunne ta del i den globale kulturen og utvikle seg i kulturelt og sosialt samspill med dannede mennesker fra andre siviliserte nasjoner og gjøre seg gjeldende på verdens arena er språket vårt. Norsk snakkes bare av 4,5 millioner mennesker, og forstås bare av rundt 14 millioner i Skandinavia, tilsammen under 20 millioner mennesker på planeten. Vi bør derfor snarest bytte ut norsk med engelsk, det ville være en enorm fordel for oss. Engelsk er verdens mest utbredte språk, som snakkes og læres i flest land ... og det språket som forstås av flest mennesker på kloden. Den anglosaksiske kultur er den dominerende på Jorden, fullt fortjent naturligvis, fordi de engelskspråklige nasjoner med deres mennesker er de mest siviliserte, utviklede og fremstående blant Jordens folkeslag , noe deres enestående kulturelle og teknologiske posisjon beviser.




Dersom alle nordmenn fikk engelsk som morsmål og førstespråk ville en helt ny fantastisk verden åpne seg for oss, der vi ville få umiddelbar tilgang til alle de skattene denne kulturen inneholder. Visst har vi en viss tilgang nå også, men få nordmenn behersker foreløpig engelsk godt nok til at de i videre utstrekning makter å benytte seg av de kulturelle godene disse landene har å by på. Og jeg er overbevist om at vi ganske kjapt ville bli mere intelligente og kultiverte også! Lets face it ... Norge er en nasjon av udannede nisser og råe, uvitende harry-olaer ... det er fremdeles et meget umodent og naivt folkeferd, fullt av dumhet og plumphet på så mange måter ... hvilket blant annet illustreres av at Norge som det eneste vestlige land utviklet en sterk kommunistisk bevegelse under den kalde krigen, AKP-ml ... som hadde de sinnssvake slakterne Røde Khmer i Kambodia som fremste politiske forbilder. Dette fenomenet forteller ganske mye om nordmennene og deres karakteregenskaper, og det sørgelige og tragiske er at alle disse kommunistene nå sitter og trekker i tråder i media og det offentlige byråkratiet og ellers der det finnes makt, og utbrer sin sosialistiske barnetro til den intetanende og lydige og indoktrinerte norske befolkningen. Denne uetiske og undergravende virksomheten ville naturligvis straks bli oppdaget og slått ned på av våre nye forbundsfeller amerikanerne og britene, så snart de ble oppmerksomme på dette vanviddet, på disse forbrytelsene mot vårt folk ... der friheten og demokratiet skritt for skritt blir stjålet fra oss. Etterhvert ville vi da også få tilbake reell ytringsfrihet i Norge.



Engelsk er også det mest ordrike av alle verdens språk, med over 600000 ord ... og for en nordmann som byttet bort norsk til fordel for engelsk som morsmål ville det være som å flytte ut fra en liten beskjeden hytte i utkanten av sivilisasjonen til et palass midt i verdens sentrum fullt av de mest fantastiske og spennende rom, som det ville ta en livstid å utforske. Selvsagt ville noen reaksjonære nisser og andre raringer, fortrinnsvis slike som har økonomisk fordel eller makt av å beholde norsk som morsmål ... protestere og si at vi har det best i den usle lille hytta og trenger ikke mere plass ... og hvorfor skal vi være så storforlangende, og tenk på hvor vakkert norsk er og bla bla bla ... men disse folkene bør vi ikke lytte til, det er direkte uansvarlig og ikke minst fullstendig irrasjonelt.



Ja ikke bare norsk, men alle andre språk burde snarest byttes ut til fordel for engelsk, det ville hele menneskeheten tjene på! Men ville ikke dette resultere i en språklig monokultur, der vi mistet det fantastiske mangfoldet av språk blant menneskene? Jo, for menneskeheten som helhet ville dette unektelig se ut som et tap, men menneskeheten er ikke en levende entitet og kan således ikke tape noe på dette. Derimot ville hvert enkelt menneske vinne kolossalt, av de samme grunner som jeg har angitt for nordmenn. De eneste som ville ''tape'' på den nye ordningen var noen eksentriske språkforskere og linguister og denslags overflødig pakk, som vi selvsagt ikke bør ta noe hensyn til.



Alle ansvarlige politikere bør fra i morgen den dag av gå inn for at engelsk blir det eneste tillatte språk i barnehagene, og at de barna som har vokst opp med engelsk som førstespråk begynner på skolen fortsetter med engelsk der. Så dør forhåpentligvis det begrensede og fattige norske språket bort av seg selv etter hvert, og vi tar skrittet inn blant de siviliserte nasjoner vi også.

11 kommentarer:

  1. Dette fabelaktige innlegget legegs herved ut til auksjon! Budet begynner på 1500 kroner!

    Hørte jeg 3000, 5000...TI TUSEN???!!!

    SvarSlett
  2. Dette har jeg lest før, og det er så useriøst at det knapt er verdt 50 kroner. Ikke er det spesielt godt skrevet heller.

    Her kokes Røde Khmer sammen med norske kommunister og ... "innføre" engelsk i barnehagene og ... ???

    Hovedproblemet med disse innleggene dine er at du ikke underbygger argumentene dine. Du framsetter påstand etter påstand som ikke kan kalles noe annet enn halvmorsomt tøv.

    Ingen kan ta noe av dette på alvor.

    Tror du meg ikke?

    Spør Landgaard, da. Jeg kan nesten garantere deg at han vil være enig med meg.

    Men, som sagt, novellen din med bikkja er bra skrevet. Flikker du på den og oversender den, får du 500 kroner. Det synes jeg den er verdt.

    SvarSlett
  3. Fuck off di stygge helvetes ape!

    SvarSlett
  4. HVA er det som liksom trenger å underbygges her???? ALT jeg har skrevet er jo selvinnlysende sannheter for alle som har fulgt bare littegrann med i verden de siste årene...absolutt alt!

    Men du er for dum i treskallen din til å begripe dette,...u fucking primitive moron...ditt syke råtne atale SVIN! FUCK OFF!!!

    SvarSlett
  5. ''Her kokes Røde Khmer sammen med norske kommunister og ... "innføre" engelsk i barnehagene og ... ???''

    VET du faen ikke engang at AKP-ml samarbeidet med sine idoler Røde Khmer hahahaha...du var jo selv med i denne sinnsyke sekten...men dere ordinære medlemmer visste altså ikke det som absolutt alle andre i Norge visste...TOSK!!!

    SvarSlett
  6. Og hva har det med det norske språket å gjøre, om jeg tør spørre?

    Det er på denne måten pasientene på Dikemark sitter og argumenterer - ofte med seg selv.

    Det er dette Eggen mener når han skriver at du er intelligent, men ikke smart.

    Du har iblant en genial og nyskapende formuleringsevnen, men veldig mye av det du skriver er bare vrøvl ingen kan ta på alvor.

    Dessverre.

    SvarSlett
  7. Kan du ikke lese???

    Disse eksemplene tjener som illustrasjoner på dårskapen og den manglende karakterstyrke etc i den norske ''kultur''...men dette går naturligvis deg langt over hodet hahaha..

    SvarSlett
  8. Disse eksemplene tjener som illustrasjoner på dårskapen og den manglende karakterstyrke etc i den norske ''kultur''

    Jøye meg, du er galere enn jeg trodde.

    SvarSlett
  9. og du er en langt større fucking dekadent narremikkel enn du selv tror hahahahh

    SvarSlett
  10. http://nattexpressen.blogspot.com/

    Ser bloggen til Hagen har våknet opp igjen fra de dødes tjern...

    SvarSlett